Neler Yeni

aldığım bilgisayardan performans alamıyor gibiyim

sp24t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Samet Cengiz
arkadaşlar yakın zamanda sistem toplamıştım sistem yaklaşık 15 gündür bende kullanıyorum ama memnun değilim lol oynarken hafif drop oluyo arada bazende ciddi drop yaşıyorum arkada spotify google v.s acık fps 144 sabit kalamıyor bu kadar kötümü olur sistem ciddi drop dediğimde mesela lolde drop yiyorum arkada müzik çalıyor müzikte kesiliyo droplanıyo bilgisayarın genelinde oluyor yani neden verim alamıyorum anlamıyorum benchmark testleri yaptım isteyen atarım hepsini sistem özellikleri şunlar
6900xt
7500f
32gb xpg lancer ram 30cl
b650 msi tomahawk
360mm soğutma
kioxia g3 1tb ssd
monitörde aoc lazım olursa tam modelinide atarım
yani yapmam gerekn bir ayar varmı daha önce amd kullanmadım kullanan bilen varsa ayar yapmam gerekn bişey varsa söylermisinz cünkü yani 16 yaşındayım almak icin calıstım okadar ve güzel olmasını istiyorum
her ssi fotoğrafı atarım isteyene

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Semih Aydın
Driver kurulumlarını yaptın mı?

Frowzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Can Berk Arman
Arka planda çalışan spotify,google vs diğer açık şeyleri kapattıktan sonra test etmeni öneriririm. Arka planda fazla kaynak tüketen uygulamalar fps droplara sebep olabilir.Oyun sırasında işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını MSI Afterburner gibi bir programla kontrol et. Aşırı ısınma performans düşüşüne sebep olabilir. BIOS'tan RAM’in XMP profilini aktif ettiğinden emin ol. Ayrıca RAM’in dual-channel modda olduğuna dikkat et (modülleri doğru slotlara taktığından emin ol). AMD Radeon Software’de performans modunu seç. Radeon Chill, Anti-Lag gibi ayarları kapatarak test edebilirsin, bazen ters etki yapabiliyorlar. Ayrıca ekran kartı driverının şuanki sürümünde problem olabilir. DDU ile temizleyip daha düzgün çalışan eski bir sürümünü yükleyip deneyebilirsin. SSD çok doluysada drop yapabilir. Aklıma gelen sebepler bunlar kardeşim deneyebilirsin. Ayrıca sadece lol de mi yapıyor bu problemi başka oyunlardada yapıyor mu onu da kontrol etmen gerekiyor. Sadece lol de yapıyorsa sorunun oyunun bir ayarından da kaynaklanıyor olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,618
Üyeler
164,706
Son üye
Bahopito
Top Bottom