Arama sonuçları: *

1. semihcndn04

Bir İnternet Bu Kadar Kötü Olabilir Mi?

ne kadar ödüyorsunuz ve hangi sağlayıcı çünkü bu rakam biraz şaka gibi :(
  2. semihcndn04

windows 8.1 pro format

arkadaşın dediğine katılıyorum win 8 ve 8.1 dokunmatik ekranlar için tasarlanmış. PC özellikleriniz karşılıyorsa win 10 indirin. Yoksa o videolardan yardım alın kurulum ekranında şu anahtarı girin (FB4WR-32NVD-4RW79-XQFWH-CYQG3)
  3. semihcndn04

Format atsam virüs gidermi

30 günlük deneme süresi vermesi lazım daha önce denediğiniz bir e posta olabilir mi?
  4. semihcndn04

kasperskyla tam tarama yapmanı öneririm. Kaspersky siliyor genelde virüsleri
  5. semihcndn04

tüm diskleri biçimlendir gider
  6. semihcndn04

USB portları çalışmıyor.

onu bilemem ama ben araştırmıştım ama size önereceklerim portlar biosta çalışıyormu ona bakın eğerki çalışmıyorsa portlar yanmış olabilir. Çünkü Windows ta hata olabilir diyebilirim biosta çalıştıysa bunu kontrol edin. BIOS ta çalıştıysa bios ayarlarını varsayılana döndürebilirsiniz. Buda...
  7. semihcndn04

USB portları çalışmıyor.

format şart gibi bende yaşamıştım. Driver bulma programları kullandınız mı?
  8. semihcndn04

Siyah Ekran Problemi

hmm o zaman bilemiyorum bende oluyordu bazen öyle ilk monitörüm 1440 a 900 dü 1080 de açıyordu olmuyordu.
  9. semihcndn04

Siyah Ekran Problemi

monitörünüzün çözünürlüğü ile oyunun açmaya çalıştığı çözünürlük farklı olabilir mi?
  10. semihcndn04

pc aldım win10 nasıl kurulur?

güzel videoyu izleyip başlayabilirsiniz 1611060065 kolay gelsin o zaman hayırlı olsun bilgisayarınız güle güle sorunsuz kullanmak dileğiyle
  11. semihcndn04

bu attığım videoda adam ne yapıyorsa aynısı yap başka bir şey kalmaz he birde flash bellekte dosya varsa hepsini kopyala hepsi silinecek
  12. semihcndn04

F11 ile açacaksın BOOT menüsünü kurulumdayken herşeyi biçimlendirmeyi unutma
  13. semihcndn04

en temizi zaten en azından araştırmaya yöneliyorsun tecrübe sahibi oluyorsun işin sonucunda batırsan bile ben kaşındım diyorsun :d
  14. semihcndn04

anakartının markası nedir?
  15. semihcndn04

bu videoyu a dan z ye takip et
  16. semihcndn04

bence en temiz olarak 8gb lık flash bellekle win 10 iso yap içine rufus tan boot menüsünden birdaha kur 1611059374 200 küsür olmasının sebebi windows.old olabilir eski windows tan kalan dosyalar duruyor onu kurulumdayken biçimlendir tüm diskleri
  17. semihcndn04

Bios'u nasıl açacağım?

boot atcaksan boot menüsü f12 biosla uğraşma direkt f12 gir orada boot menusünden uefi falan yazar dosya boyutu yazar ona tıkla kurulma çıkacak ekran
  18. semihcndn04

Bios'u nasıl açacağım?

Delete tuşunu denermisin bi sürekli bas bırak yap pc ye açma tuşuna basar basmaz
  19. semihcndn04

Windowsla alakalı bakabilirmisin?

bende yaşamıştım cmd den çözmüştüm kodları dikkatlice yaz çözülür çözülmesse cmd ile kesin çözüldü benle başka videolara bak
  20. semihcndn04

oyuna girmeme sorunu

ya bende de gta da yaşadım esc bas bırak yapınca düzeliyordu 1607365725 pcden değildir merak etmeyinde başka forumlarda bulabilirsiniz belki çözümü bulamassanız ve illaki takıyorsanız temiz bir format iyi gelebilir ben esc ile düzeltiyordum
Top Bottom