tüm diskleri biçimlendir giderYaklaşık 8 saatdir tarama yapıyorum 7 tane virüs çıkdı ama daha devam ediyor pcde garanti virüs var yani format atsam düzelirmi
Direk silsen virüsleri daha iyi olmaz mı neden format atıyorsun? Kaspersky ve ya Malwarebytes ile tarama yapabilirsin.Yaklaşık 8 saatdir tarama yapıyorum 7 tane virüs çıkdı ama daha devam ediyor pcde garanti virüs var yani format atsam düzelirmi
8 saatir tarama yapıyor delirdim artık direk atıcam format kurtulucam gidermi ?Direk silsen virüsleri daha iyi olmaz mı neden format atıyorsun? Kaspersky ve ya Malwarebytes ile tarama yapabilirsin.
Bazı virüsler gitmiyor. Virüse bağlı.8 saatir tarama yapıyor delirdim artık direk atıcam format kurtulucam gidermi ?
Mining virüsüBazı virüsler gitmiyor. Virüse bağlı.
Nasıl olcak söylermisinizVirüsün ne zaman girdiğini biliyorsan sistem geri yükleme yapabilirsin onun haricinde evet virüs formatla silinir.
Taramayla silinir. Hangi programla tarama yapıyorsun?Mining virüsü
kasperskyla tam tarama yapmanı öneririm. Kaspersky siliyor genelde virüsleriMining virüsü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl olcak söylermisiniz
kaspersky sadece üye olup 30 gün deneme sürümü var kredi kartı da istemiyor onla bir tarat hem pro versiyon hem 30 günYaklaşık 8 saatdir tarama yapıyorum 7 tane virüs çıkdı ama daha devam ediyor pcde garanti virüs var yani format atsam düzelirmi
hocam kuramıyorumki sürekli e posta ekranında takılıyorumkasperskyla tam tarama yapmanı öneririm. Kaspersky siliyor genelde virüsleri
denerimkaspersky sadece üye olup 30 gün deneme sürümü var kredi kartı da istemiyor onla bir tarat hem pro versiyon hem 30 gün
30 günlük deneme süresi vermesi lazım daha önce denediğiniz bir e posta olabilir mi?hocam kuramıyorumki sürekli e posta ekranında takılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
denerim