garanti düzelir kanks sıkıntı yapmaYaklaşık 8 saatdir tarama yapıyorum 7 tane virüs çıkdı ama daha devam ediyor pcde garanti virüs var yani format atsam düzelirmi
kanks sen harddiksini at yeni harddiks al bence en garanti yöntemşükür güzel bir cevap ama bişey dicem format attığım zaman otomatik windows kurulumu oluyor
anakart virüsü ise silemez yanlış bilgilendirme yapmaVirüsün ne zaman girdiğini biliyorsan sistem geri yükleme yapabilirsin onun haricinde evet virüs formatla silinir.
hocam neden mining işine giriyosunuz tek ekran kartıyla yapmanız verimli olmaz cidden mining virüsü anakarta bulaşmamış olabilir eğer taramada virüsler çıkmaz ve sistem hatalar veriyorsa formatla dahi silinmiyosa anakart virüsüdürMining virüsü nerde olabilir ?
Ben girmedim mining işine başka bi yerden bulaşmış olabilirhocam neden mining işine giriyosunuz tek ekran kartıyla yapmanız verimli olmaz cidden mining virüsü anakarta bulaşmamış olabilir eğer taramada virüsler çıkmaz ve sistem hatalar veriyorsa formatla dahi silinmiyosa anakart virüsüdür
Bide hocam bişey sorcam otomatik windows kurulumu geliyorhocam neden mining işine giriyosunuz tek ekran kartıyla yapmanız verimli olmaz cidden mining virüsü anakarta bulaşmamış olabilir eğer taramada virüsler çıkmaz ve sistem hatalar veriyorsa formatla dahi silinmiyosa anakart virüsüdür