Neler Yeni

pc aldım win10 nasıl kurulur?

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ramazan
bu attığım videoda adam ne yapıyorsa aynısı yap başka bir şey kalmaz he birde flash bellekte dosya varsa hepsini kopyala hepsi silinecek
sıfır aldım zaten driver vardı kopyalıp sildim onuda

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
  • Beğen
Reaksiyonlar: ramo

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ramazan
güzel videoyu izleyip başlayabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

kolay gelsin o zaman hayırlı olsun bilgisayarınız güle güle sorunsuz kullanmak dileğiyle
saolun daha iyiyisi sizin olsun burda boot menüsünden silmeyi göstermemişler sadece flash hazırlamayı göstermiş adam ben içindeki yarım yamalak olan windowsu nasıl silecem

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ramazan
anlamadım ??

arkadaşlar mod yöneticilerini buraya etiketlermisiniz lütfen bir kaç sorum olacak
şimdi konuya cevap verilmiş ama benim bilgim hiç olmadıgında en ince ayrıntısına kadar sormam gerekli çünkü bilgim yok ve cevap verilmiş konulara tekrardan görüntülense bile cevap verilmiyor ben bunu fark ettim bu forumda ve aynı konuyu sürekli acıncada uyarı ve ceza alıyorum mesala bunu 141 kişi görmüş ama fazla cevap veren yok yani bu konuyu yükseltincede cevap veren gene yok sondaki arkadaşta konu yükselsin diye cevap verdi ama sorunum çözülmedi ben şimdi yeni konu açmayıpta ne yapayım lütfen yardıım
möderatör olarak bildigim @crazyreign var bu kişi ilede anakart tafsiyede yardım aldıydım

Format at birdaha da pc ciye götürmemeni tavsiye ederim
format atmayı bilmiyorum bilgili biri isen yardım eder misin

Son düzenleme:

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
anlamadım ??

arkadaşlar mod yöneticilerini buraya etiketlermisiniz lütfen bir kaç sorum olacak
şimdi konuya cevap verilmiş ama benim bilgim hiç olmadıgında en ince ayrıntısına kadar sormam gerekli çünkü bilgim yok ve cevap verilmiş konulara tekrardan görüntülense bile cevap verilmiyor ben bunu fark ettim bu forumda ve aynı konuyu sürekli acıncada uyarı ve ceza alıyorum mesala bunu 141 kişi görmüş ama fazla cevap veren yok yani bu konuyu yükseltincede cevap veren gene yok sondaki arkadaşta konu yükselsin diye cevap verdi ama sorunum çözülmedi ben şimdi yeni konu açmayıpta ne yapayım lütfen yardıım
möderatör olarak bildigim @crazyreign var bu kişi ilede anakart tafsiyede yardım aldıydım

format atmayı bilmiyorum bilgili biri isen yardım eder misin
Biliyorumda şimdi anlatabilcek durumda değilim

YouTube de video ları var

• Beğen

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
merhaba arkadaşlar yeni pc topladım ilk pc ci bios atmadan win10 kurmaya çalıştı donup kaldı cünkü bios güncel degildi yapmadan aldım geldim donuyor diye sonra ben kendi cabamla bios kurmayı başardım bios attıktan sonra pccinin attıgı windows yarım yamalak yuklenip acildı ve bazı sorunları var ben bu windowsu silipte mi sıfır windows kurmam gerekiyor yoksa direk mi win 10 kurmam lazım lütfen yardım @RTX3070 zamanın varsa yardım edebilirmisin bilgin varsa
birde benim ssd 500 gb ama win 10 da 200 küsür gb gözüküyor ne yapmam lazım
hocam dün konu açan ilk pc ci biossuz win kurup sonra biride biostayken kapatan diğilmisiniz siz biostayken kapatırsa pcyi yeniden bios atmanız gerekir servise götürün ama eğer dünkü konucu değilseniz flashbellek ile format en iyisidir

• Beğen

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ramazan
hocam dün konu açan ilk pc ci biossuz win kurup sonra biride biostayken kapatan diğilmisiniz siz biostayken kapatırsa pcyi yeniden bios atmanız gerekir servise götürün ama eğer dünkü konucu değilseniz flashbellek ile format en iyisidir
evet ben oyum pc ye bişey olmamış ben biosu kendi başıma güncelledim ve sonra bakktım ki direk windowsu kuran yarım kurmuş şuanda pc acılıyor ama windows yarım ben bu windowsu kurabilirsem sıkıntı olmaz çünkü biosa bir şey olmamış ve işlemçiyi biosu kurunca sistem acıldı ama windows yarım bü yüzden tekrar windows kurmak istiyorum

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
flash ile format atıcanız zaman windowsun sitesinden windowsu indirin pc ye flashbelleği takın ve rufus indirin
rufusu çalıştırın sonra windows 10 un iso sunu nereye kurduysanız ordan seçin sonra kurulum için başlatın kurulum bittiğinde başlata sakın tıklamayın rufus u kapatın flashı pc den çıkarın pc yi kapatın pc yi açıcaksınız ancak flashı takın ve bios a girin bios boot kısmından flashı seçin ve kurulumu başlatın

• Beğen

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
evet ben oyum pc ye bişey olmamış ben biosu kendi başıma güncelledim ve sonra bakktım ki direk windowsu kuran yarım kurmuş şuanda pc acılıyor ama windows yarım ben bu windowsu kurabilirsem sıkıntı olmaz çünkü biosa bir şey olmamış ve işlemçiyi biosu kurunca sistem acıldı ama windows yarım bü yüzden tekrar windows kurmak istiyorum
kanka bios yarım kalmışken kapatılmışsa sıkıntı olması olmasın yoksa bu impossıble bir durum yani

• Beğen

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
microsoftun sitesinden en güncel windows 10 programını indir. yukardaki videodaki gibi iso dosyası yapabilirsen gerisi basit. windowsu kurarken bütün diskleri sil tekrardan kendin ayır. windows açılınca 10 15 tl ye key alır veya cmd den etkinleştirirsin.

• Beğen

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
microsoftun sitesinden en güncel windows 10 programını indir. yukardaki videodaki gibi iso dosyası yapabilirsen gerisi basit. windowsu kurarken bütün diskleri sil tekrardan kendin ayır. windows açılınca 10 15 TL ye key alır veya cmd den etkinleştirirsin.
kanka cmd den nasıl açıyoz la benim win bitti deneme için lazım keyle uğraşmak istemiyom

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ramazan
flash ile format atıcanız zaman windowsun sitesinden windowsu indirin pc ye flashbelleği takın ve rufus indirin
rufusu çalıştırın sonra windows 10 un iso sunu nereye kurduysanız ordan seçin sonra kurulum için başlatın kurulum bittiğinde başlata sakın tıklamayın rufus u kapatın flashı pc den çıkarın pc yi kapatın pc yi açıcaksınız ancak flashı takın ve bios a girin bios boot kısmından flashı seçin ve kurulumu başlatın
içindeki yarım kalan windowsu ve ssd nasıl yapçam ayırma filan yapmak istemiyorum sil tuşuna basarsam ne oluyor 2 veya 3 viseo izledim ama hep yarım tam bir şey anlamadım sadece usb yazdırmayı ogrendim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,624
Üyeler
168,655
Son üye
scaletta
Top Bottom