Neler Yeni

pc aldım win10 nasıl kurulur?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
içindeki yarım kalan windowsu ve ssd nasıl yapçam ayırma filan yapmak istemiyorum sil tuşuna basarsam ne oluyor 2 veya 3 viseo izledim ama hep yarım tam bir şey anlamadım sadece usb yazdırmayı ogrendim
bios kapatıcak kadar akıllı olmadığım için bilmiyorum bios kapatan kadar akıllısı bu hayatı boşuna yaşıyo gidip profesör olsun bence (!)

• Beğen
Reaksiyonlar: ramo

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ramazan
kanka bios yarım kalmışken kapatılmışsa sıkıntı olması olmasın yoksa bu impossıble bir durum yani
adamlar daha biosu güncelemeden demekki iptal ettirdiydim çünkü adam iki saat ugraşıp yapamadı yani bios yukleme ekranında degildi ve bence anakart hiç bir sey olmamış

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
kanka cmd den nasıl açıyoz la benim win bitti deneme için lazım keyle uğraşmak istemiyom
konu açılmışsı knk burda detaylı video ve anlatımı var forumda. Ama bana kalırsa 15-20 tl ye orjinal keyler satılıyor. onlardan da alabilirsin. ben daha önce cmd den yapmıstım sonra kendi kendide bi kac defa iptal oldu. gittim key aldım kafam rahat.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
konu açılmışsı knk burda detaylı video ve anlatımı var forumda. Ama bana kalırsa 15-20 TL ye orjinal keyler satılıyor. onlardan da alabilirsin. ben daha önce cmd den yapmıstım sonra kendi kendide bi kac defa iptal oldu. gittim key aldım kafam rahat.
kanka o keyler sınırsız demi ?

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ramazan
microsoftun sitesinden en güncel windows 10 programını indir. yukardaki videodaki gibi iso dosyası yapabilirsen gerisi basit. windowsu kurarken bütün diskleri sil tekrardan kendin ayır. windows açılınca 10 15 TL ye key alır veya cmd den etkinleştirirsin.
silerken ssd nin driverı falan kaybolmaz degilmi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
adamlar daha biosu güncelemeden demekki iptal ettirdiydim çünkü adam iki saat ugraşıp yapamadı yani bios yukleme ekranında degildi ve bence anakart hiç bir sey olmamış
hocam en uzun güncelleme biosda olur ya bios diye sizi kandırıp ssd nizi çalıp 240gb lık kurdular 512 yerine 240 yazması imkansız gibi bir şey

• Beğen

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ramazan
hocam en uzun güncelleme biosda olur ya bios diye sizi kandırıp ssd nizi çalıp 240gb lık kurdular 512 yerine 240 yazması imkansız gibi bir şey
içinden bir şey alınmamış kontrol ettim yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu uefi kurulumu amd için uygun degilmi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
içinden bir şey alınmamış kontrol ettim yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu uefi kurulumu amd için uygun degilmi
hocam uefi kurulumu amd için uygun bildiğim kadarıyla ama tam bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem

• Beğen

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ramazan
hocam uefi kurulumu amd için uygun bildiğim kadarıyla ama tam bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem
sistem 5600x ve b550 gaming plus anakart 3200 mhz 16 gb ram 750 wat core reactor psu ve rtx 2060 super

Top Bottom