Arama sonuçları: *

1. S

windows 11 kullanmalımıyım

Hayır masaüstü işletim sistemim var.
  2. S

windows 11 kullanmalımıyım

Ben W11 Pro Kullanıyorum, hiç bir sıkıntısı yok bana göre. Gayet akıcı ve performanslı.
  3. S

DDR5 ve AM5 Geçilir mi ?Anakart+Cpu+Ram

Tamamdır hocam cevapların için çok teşekkür ediyorum ve bu konuyu burada kapatıyorum umarım açmam geri iyi geceler :)
  4. S

Yani şöyle diyeyim hocam genellikle PUBG oynuyorum çok düşük ayarlarda bazen cs 2 giriyorum oynadığım 2 oyun bunlar öyle gta filan oynamıyorum belki oynarım daha sonra yeterli olur mu r5 7600 yoksa r7 5800x3D işlemcisinde kalayım keyifime mi bakayım.
  5. S

Ryzen 7 5800x3D işlemcisinden halen Ryzen 5 7600 işlemcisine geçsem mi geçmesem mi diye düşünüyorum hocam ne yapsam ya sence.
  6. S

Tamam hocam bütün cevapların için çok teşekkür ediyorum gecen güzel olsun :peepokalp:
  7. S

XPG Lancer RGB 16 GB 6000 MHz DDR5 CL30 BUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİDE HOCAM ÖNERİR MİSİN
  8. S

Evet hocam 65W güç çeken R5 7600 alacağım anakart olarak B650M S2H mı alayım yoksa B650M K olan modelini mi alayım aralarında 600 lira fark var...
  9. S

Sakin beyler :)
  10. S

Amd ryzen 5 7600 ile r7 5800x3D'nin farkları nedir hocam pek öyle oyunlarda FPS açısından fark olur mu ?
  11. S

Maalesef hocam ancak sana attıklarımı alabiliyorum bütçeme göre şuanlık.
  12. S

Tabi ki 4060 seçerdim hocam zaten 4060 Tİ var bu yüzden güzel açıkladın valla tam yerine dokundun :) 1713384245 Teknoloji geliştikçe almak istiyor insan hocam doyum olmuyor :D 1713384338 Kingston Fury Beast DDR5 RGB 16GB 5200MT/s DDR5 ramını almayı düşünüyorum Ram olarak. Gigabyte B650M K AMD...
  13. S

Oyun için alıcam bende PUBG oynuyorum bazen cs 2 oynuyorum o kadar bide Ryzen 7 5800x3D 8 Çekirdek açısından 7600'dan iyi görünüyor ama ben şu açıdan düşündüm yeni soket ve yeni işlemci olduğu için geçsem mi dedim hocam
  14. S

Hocam şuan 16GB 5200MT hızında ram alabilirim bütçemden dolayı daha sonra yükseltme yapacağım zaten parayı toplayınca yeniden ama geçsem mi geçmesem mi diye düşünüyorum bi yandan bazı arkadaşlar geç diyor bazıları da sistemin iyi geçme diyor o yüzden bilmiyorum yani :D
  15. S

Amd ryzen 5 7600 o zaman geçmeyeyim mi hocam yeni ve güncel olduğu için geçmeyi düşünmüştüm
  16. S

Peki hocam cevapların için çok teşekkür ederim iyi akşamlar
  17. S

Valla hocam aklım çok karışık çok geçmeyi istiyorum bi yandan sen böyle yazınca geçmemeyi düşünüyorum sence ne yapsam.
  18. S

Rtx 4060 Ti var hocam Ram olarak Kıngston 4x8 32 GB Ram 3600MHz.
  19. S

Gerçekten bana da öyle geliyor Gıgabyte almasam içim rahat etmeyecek gibi sanki :D
  20. S

Ne gibi bir zararı olur benim için oyunlarda hocam çok fark eder mi FPS açısından ?
Top Bottom