Sen bilirsin tabii ki ama ben geçmezdim. Pubgde arkadaş 4070 7500f ile 2k de oynuyoruz. Arkadaş san martinde 120-130 fps alırken ben 4060ti 5800x3d ile 230-250 fps alıyorum. X3D olmayan bi işlemciye geçme bence oyun için alıyorsan gerek yok.
Oyun için alıcam bende PUBG oynuyorum bazen cs 2 oynuyorum o kadar bide Ryzen 7 5800x3D 8 Çekirdek açısından 7600'dan iyi görünüyor ama ben şu açıdan düşündüm yeni soket ve yeni işlemci olduğu için geçsem mi dedim hocam
Oyun için alıcam bende PUBG oynuyorum bazen cs 2 oynuyorum o kadar bide Ryzen 7 5800x3D 8 Çekirdek açısından 7600'dan iyi görünüyor ama ben şu açıdan düşündüm yeni soket ve yeni işlemci olduğu için geçsem mi dedim hocam
Hocam şuan 16GB 5200MT hızında ram alabilirim bütçemden dolayı daha sonra yükseltme yapacağım zaten parayı toplayınca yeniden ama geçsem mi geçmesem mi diye düşünüyorum bi yandan bazı arkadaşlar geç diyor bazıları da sistemin iyi geçme diyor o yüzden bilmiyorum yani
Öyleyse geçme teknoloji çok hızlı gelişiyor yakalayamayız fakat AM5 geçmek istiyorsan min zen 5 mimarisininde oturmasını bekle bu ara anakartlar daha da stabil hale gelir bioslar oturur, üstüne rtx 5000 serisini de yakalarsın belki rekabet olursa güzel şeyler görebiliriz. belki intel daha iyi atak yapar bilemeyiz (o da %1 falan ) ram parasını da biriktirmiş olursun tek seferde çıkarırsın sistemi. ben am5 de olmama rağmen 7600x den 7950x3d ye güncelleme yapma gayreti içimden gelmiyor umarım zen 5 beklediğime değer diyorum..
Şu ezbere insanlara marka önermeyin ki arkanızdan küfür yemeyin. AM5 'te alt-orta segmentte en kötü anakartlar hep ASUS'un. Dandik vrmler, yetersiz faz, yük altında 110C 'ye ulaşıyor. Yine en kötü performansı Asus anakartlar veriyor. AM5 alt-orta segmentte Gigabyte 'ın eline su dökülmüyor en F/P kart ise Gigabyte B650M DS3H.
For those wanting to jump on the AM5 platform while spending as little as possible, which affordable AMD B650 motherboards are the best? We'll be torture-testing eleven...
Öyleyse geçme teknoloji çok hızlı gelişiyor yakalayamayız fakat AM5 geçmek istiyorsan min zen 5 mimarisininde oturmasını bekle bu ara anakartlar daha da stabil hale gelir bioslar oturur, üstüne rtx 5000 serisini de yakalarsın belki rekabet olursa güzel şeyler görebiliriz. belki intel daha iyi atak yapar bilemeyiz (o da %1 falan ) ram parasını da biriktirmiş olursun tek seferde çıkarırsın sistemi. ben am5 de olmama rağmen 7600x den 7950x3d ye güncelleme yapma gayreti içimden gelmiyor umarım zen 5 beklediğime değer diyorum..
Hocam güncel işlemcin pamuk gibi bence su an upgrade düşünme. Ryzen 9 serisi çıkınca upgrade etmen daha mantıklı olur bence. Bir de bence ramleri 5600-6000 mhz ve cl 38alti almayı düşünün
Hocam güncel işlemcin pamuk gibi bence su an upgrade düşünme. Ryzen 9 serisi çıkınca upgrade etmen daha mantıklı olur bence. Bir de bence ramleri 5600-6000 mhz ve cl 38alti almayı düşünün
Attığım linki incelesen orada zaten bütün sonuçlar var. Ezbere konuşmuyoruz, yapılmış bir test var ortada bomboş ezbere konuşacağınıza açıp bir bakın bir zahmet. Asus orta segmentte kötü değil evet. LEŞ. Yük altında 100Cleri aşan VRMlere sahip anakartlara nasıl kötü değil diyebiliyosunuz bu kadar kolayca? Cahilliğiniz anlarım da, orada link atmışım gözünüz de mi görmüyor?
Gigabyte AM5 'in en kötüsü demiş, yine şu listeyi paylaşayım belki kafanda bir elektriklenme olur. Bunları bu şekilde detaylı detaylı atmanın bir anlamı yok, üstte link atmışım. Fikriniz yoksa okuyun fikriniz olsun ya da susun bilmediğiniz konular hakkında boş boş iddialaşıp insanların vaktini harcamayın.
attığım linki incelesen orada zaten bütün sonuçlar var. Ezbere konuşmuyoruz, yapılmış bir test var ortada bomboş ezbere konuşacağınıza açıp bir bakın bir zahmet. Asus orta segmentte kötü değil evet. LEŞ. Yük altında 100Cleri aşan VRMlere sahip anakartlara nasıl kötü değil diyebiliyosunuz bu kadar kolayca? Cahilliğiniz anlarım da, orada link atmışım gözünüz de mi görmüyor?