- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sakin beylerKardeş terbiyeni takın senin gibiyle muhattap olamam adam gibi konuşmuyorsun . Senin gibilerin bu forumda yeri yok.
Sakin beylerKardeş terbiyeni takın senin gibiyle muhattap olamam adam gibi konuşmuyorsun . Senin gibilerin bu forumda yeri yok.
Hocam hangisi bütçene uyuyorsa onu al zaten 65w r5 işlemci takacaksın R9 takıp 350w güç çekmeyeceksin anakarttan . O.c işin yoksa prıme'da iş yapacaktır .Sakin beyler
Evet hocam 65W güç çeken R5 7600 alacağım anakart olarak B650M S2H mı alayım yoksa B650M K olan modelini mi alayım aralarında 600 lira fark var.Hocam hangisi bütçene uyuyorsa onu al zaten 65w r5 işlemci takacaksın R9 takıp 350w güç çekmeyeceksin anakarttan . O.c işin yoksa prıme'da iş yapacaktır .
B650 mk al .Evet hocam 65W güç çeken R5 7600 alacağım anakart olarak B650M S2H mı alayım yoksa B650M K olan modelini mi alayım aralarında 600 lira fark var.
https://www.incehesap.com/xpg-lance..._medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.19.4 Ram olarak bunu alsam nasıl olur ? CL30 olması da iyi.
B650 mk al .
Değerleri frekansları iyi fakat ram piyasasına uzağım ne desem yanlış olabilir .XPG Lancer RGB 16 GB 6000 MHz DDR5 CL30 BUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİDE HOCAM ÖNERİR MİSİN
Tamam hocam bütün cevapların için çok teşekkür ediyorum gecen güzel olsunDeğerleri frekansları iyi fakat ram piyasasına uzağım ne desem yanlış olabilir .
Teşekkür ederim .Tamam hocam bütün cevapların için çok teşekkür ediyorum gecen güzel olsun
Sadece tek bir yerden gözüken teste inanıyorsun galiba hocam anlamadım su dökemez diyorsun 110 derecelere ulaşıyor diyorsun ama ben bu güne kadar şu forumda asus anakartını kötüleyen yada şikayet eden 1 adam görmedim bi siz biliyorsunuz galiba.Şu ezbere insanlara marka önermeyin ki arkanızdan küfür yemeyin. AM5 'te alt-orta segmentte en kötü anakartlar hep ASUS'un. Dandik vrmler, yetersiz faz, yük altında 110C 'ye ulaşıyor. Yine en kötü performansı Asus anakartlar veriyor. AM5 alt-orta segmentte Gigabyte 'ın eline su dökülmüyor en F/P kart ise Gigabyte B650M DS3H.
Detay için aşağıdaki makaleye bakın.
AMD B650 Motherboard Roundup: VRM Thermal Testing
For those wanting to jump on the AM5 platform while spending as little as possible, which affordable AMD B650 motherboards are the best? We'll be torture-testing eleven...www.techspot.com
a320m de 5900x kullanan serverlar gördüm o yüzden çokta takmıyorum anakart konusunuSadece tek bir yerden gözüken teste inanıyorsun galiba hocam anlamadım su dökemez diyorsun 110 derecelere ulaşıyor diyorsun ama ben bu güne kadar şu forumda asus anakartını kötüleyen yada şikayet eden 1 adam görmedim bi siz biliyorsunuz galiba.
Ryzen 7 5800x3D işlemcisinden halen Ryzen 5 7600 işlemcisine geçsem mi geçmesem mi diye düşünüyorum hocam ne yapsam ya sence.a320m de 5900x kullanan serverlar gördüm o yüzden çokta takmıyorum anakart konusunu
bence ddr5 olgunlaşmasını bekle derim. 5800x3d zaten güçlü bir cpu olduğundan şuan geçmek anlamlı değil. geçilecekse 7800x3d geçilir arasındaki farka değer buluyorsan sana kalmışRyzen 7 5800x3D işlemcisinden halen Ryzen 5 7600 işlemcisine geçsem mi geçmesem mi diye düşünüyorum hocam ne yapsam ya sence.
Yani şöyle diyeyim hocam genellikle PUBG oynuyorum çok düşük ayarlarda bazen cs 2 giriyorum oynadığım 2 oyun bunlar öyle gta filan oynamıyorum belki oynarım daha sonra yeterli olur mu r5 7600 yoksa r7 5800x3D işlemcisinde kalayım keyifime mi bakayım.bence ddr5 olgunlaşmasını bekle derim. 5800x3d zaten güçlü bir cpu olduğundan şuan geçmek anlamlı değil. geçilecekse 7800x3d geçilir arasındaki farka değer buluyorsan sana kalmış