Arama sonuçları: *

1. sontoxic

Torrent oyun nasıl indirilir

torrent olarak qbittorrent öneririm açık kaynak kodlu güvenilir bir programdır https://www.qbittorrent.org/download programı kurduktan sonra tek gereken .torrent uzantılı dosyaya çift tıklamaktır gerisini zaten yönlendirmeler ile anlarsınız .torrent uzantılı dosyalar hakkında da bilginiz yok...
  2. sontoxic

Battlefield 1 Directx Function Error

denenebilir bir yöntem sürücüyü DDU ile silip en güncel sürücüyü tekrar baştan kurmayı deneyin
  3. sontoxic

Battlefield 1 Directx Function Error

ekran kartı sürücün çökmüş
  4. sontoxic

Çözüldü✓ Işlemcim çok ısınıyor

termal macun durumu nedir ayrıca stok fan her ne kadar soğutsa da bir yerden sonra yetersiz kalıyor olabilir
  5. sontoxic

Çözüldü✓ X296358.dat nedir? Bilgisayarımda mining mi yapılıyor?

bir şey varsa kaspersky tam tarama ile emin olun bulur 1737393460 rica ederim
  6. sontoxic

orayı fark etmemiştim bilemedim şuan fakat p14.2miners.com sitesi pek normal değil mining için kullanılan bir site
  7. sontoxic

virüs taraması programları ile sonuçlara bakmadan bir şey diyemeyiz windows defendar bu konularda yetersiz kalıyor bu yüzden beklemekten başka çare yok
  8. sontoxic

bende kullandım fakat böyle bir durum yaşamadım farklı bir etkenden dolayı da olmuş olabilir
  9. sontoxic

muhtemelen evet çünkü p14.2miners.com sitesinin amacı bu tür işler
  10. sontoxic

Mavi Ekran Alıyorum Çözemedim Bir Türlü "Lenovo Thinkbook"

sürücüden kaynaklı olabilir
  11. sontoxic

Mavi Ekran Mavi ekran hatası alıyorum bilgili biri yardımcı olabilir mi

minidump dosyalarını paylaşır mısınız
  12. sontoxic

İnternet kafe sahibi usb içinde win 10 yükleme me izin veririmi

çoğu cafe bilgisayarlarında usb takmak için yetki gerekir yoksa algılamaz 1736595809 evet ventoy uygulamasını öneririm
  13. sontoxic

İnternet kafe sahibi usb içinde win 10 yükleme me izin veririmi

telefondan da yapabilirsin ek olarak tek ihtiyacın usb dönüştürücü ucuz bir şey zaten telefondan yapmanın da hiçbir eksisi olmuyor
  14. sontoxic

İkinci monitör kullanmak bilgisayara zarar verir mi?

İkinci monitör kullanmak bilgisayarına zarar vermez, özellikle de ekran kartın RTX 4060 Ti gibi güçlü bir modelse. Oyun oynarken ikinci ekran açık olduğunda, hafif bir FPS düşüşü olabilir. Çünkü ekran kartı iki ekranı birden beslemek zorunda kalıyor. Ama bu düşüş genelde Spotify ya da Discord...
  15. sontoxic

Win10 arama çubuğu anında kapanıyor ve çalışmıyor

bende de eskiden olmuştu sadece format ile çözebildim aşırı gıcık bir durum sebepsiz yere olmuştu windows lisansım bile orjinal ama alakası yok ne var ne yok izledim fakat sadece formatla çözebildim
  16. sontoxic

Çözüldü✓ Torrentoyunindir adlı sitede gezinirken aldığım truva atı uyarıları.

brave de kim vurduya gitmiş geçmiş olsun qbittorent açık kaynak kodlu olduğu için iyidir kalmaya devam edebilirsiniz
  17. sontoxic

Beyler internetim çok berbat buna bir çözüm bulamıyorum

bende aynı şekilde kaderimize boyun eğmeliyiz..
  18. sontoxic

VGA Monitörü, HDMİ çıkışlı ekran kartına veya anakarta bağlama

HDMİ to VGA alman durumu çözecektir
  19. sontoxic

Mavi Ekran Windows duzgun yuklenemedi YARDİM!!

bilgi alanımda olmamasına rağmen temel şeyleri bilecek bir zekam var attığın yazılar tamamen kopyala yapıştır yapıp sorunu yaşayan kişiyi uğraştırmaktan başka bir şey değil az geliş bana hala cevap vereceğine soruna çözüm üret
Top Bottom