Neler Yeni

Çözüldü✓ Torrentoyunindir adlı sitede gezinirken aldığım truva atı uyarıları.

Charmoiss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Süer
Yıllardır torrentoyunindir kullanırım ve kasperskyı da hiç kapatmam. Ama bugün kaspersky'dan ardı ardına uyarı aldım. Sitede gezinirken uyarıları görmem sonucu bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp 2 kez tam tarama yaptım ama truva atını göremedi. İçim rahat etmeyince brave'i silip google'a geçtim kaspersky uzantısı googleda olduğu için. Ancak şimdi güvenilir bi torrent oyun indirme sitesi ararken siteye girmememe rağmen uyarı aldım. Torrentoyundan indirdiğim 3 oyun bilgisayarıma şuan kurulu tam tarama yaptığımda truva atını görmüyor ama internetten siteyi aratınca bile truva atı diye uyarı veriyor bilgisi olan biri var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

siteye google üzerinden hiç girmedim sadece tarayıcıda karşıma çıktı ve aldığım uyarılar bu şekilde, format şart mı şuan bilgisayarda virüs var mı?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-12-22 003557.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-22 003557.png
    246.2 KB · Hit: 46
  • Ekran görüntüsü 2024-12-22 003613.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-22 003613.png
    197.3 KB · Hit: 40
  • torrent.png
    torrent.png
    232.2 KB · Hit: 34
Son düzenleme:

Oguz...

80+ Bronze
Sitenin güvenli olmadığını bildirmek için kaspersky otomatik arıyor internet kpruması olarak

Kullandığın tarayıcıyı tamemen temizlemek iyi olurdu çerezleri falan

Charmoiss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Süer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Brave kullanıyordum tamamen sildim google'a geçtim. Yapmam gereken bir şey var mı

TahinPekmez

80+ Silver
truva atı virüsü cihazına erişim sağlamak için kullanılır yani bunu tarayıcının ilk bulması normal. çerez,pop gibi bıraktığın izlerden izin verdiğin siteler aracılığıyla LAN üzerinden bağlanır. sonuçta torrent sitesi, parayla uygulama satmadığına göre, senin bilgilerini paylaşıyor olabilir. uzak dur.

Brave kullanıyordum tamamen sildim google'a geçtim. Yapmam gereken bir şey var mı
tamamen silindiyse başka bir şey yapmana gerek yok, trojen gibi çoğalmaz bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Jon Snow
Redditten torrenting nasil yapilir öğrenmeni öneririm. Public tracker ve ya private tracklerda virüs derdi olmadan nasil oyun dizi vs. indirilir öğrenirsen böyle sitelere muhtaç kalmazsin. reddit linki reddit linki 2

Charmoiss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Süer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 3 oyun için 7000 lira isteyen şirketler olduğu için torrente yöneliyoruz benim sistemim zaten 20bin lira. Sistemde virüs görünmüyorsa tamamdır teşekkür ederim.

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Fatih Öztütk
Hocam 3 oyun için 7000 lira isteyen şirketler olduğu için torrente yöneliyoruz benim sistemim zaten 20bin lira. Sistemde virüs görünmüyorsa tamamdır teşekkür ederim.
yonledırmeden ceza almım ama oyun vip daha iyi

DogancanYr

80+ Silver
uTorrent kullanıyordum qbittorent indirdim daha güvenilir deniyor. Vpnle indirin diyen de var ama dediğiniz site ve qbittorent yeterli midir sizce
Türk siteleri güvenilmez. Oyunların indirme linklerini başka sitelerden kopyalıyorlar ne yükleme ne indirme yapıyorlar. Oyunların çoğu eski.

uTorrent kullanıyordum qbittorent indirdim daha güvenilir deniyor. Vpnle indirin diyen de var ama dediğiniz site ve qbittorent yeterli midir sizce
Vpnye gerek yok çünkü türkiyede torrent yasak değil.

Charmoiss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Süer
Diğer sitelere nazaran daha güvenilir bir site varsa önerilerinize açığım

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
brave de kim vurduya gitmiş geçmiş olsun
qbittorent açık kaynak kodlu olduğu için iyidir kalmaya devam edebilirsiniz

Arthur_Morgan

80+ Bronze
Hocam türk sitelerden crack indirilmez (toprak hocanın hariç) fitgirl iyidir genede sorumluluk size aittir

Top Bottom