galiba evetKaynak İzleyicisinde internetimi kullanan uygulamalar arasında böyle bir şey gördüm. Bu nedir? Bilgisi olan var mı? Cloudflare WARP uygulaması indirmiştim, bilgisayarımda mining mi yapıyorlarmış?
Alıntıyı görüntüle
Nasıl silicem bunu?galiba evet
1.1.1.1 diye geçen uygulama herkes tarafından kullanılan bi tür internette gizlilik uygulaması. Discord'a falan girmek için indirmiştim. Herkesin bilgisayarında mining mi yapıyorlarmış?muhtemelen evet çünkü p14.2miners.com sitesinin amacı bu tür işler
kaspersky ile tam taramaNasıl silicem bunu?
bende kullandım fakat böyle bir durum yaşamadım farklı bir etkenden dolayı da olmuş olabilirNasıl silicem bunu?
1.1.1.1 diye geçen uygulama herkes tarafından kullanılan bi tür internette gizlilik uygulaması. Discord'a falan girmek için indirmiştim. Herkesin bilgisayarında mining mi yapıyorlarmış?
Başka bir yolu var mı? Kaspersky'i indiriyorum şuan inene kadar yapardımkaspersky ile tam tarama
Peki neden orda one.one.one.one yazıyor?bende kullandım fakat böyle bir durum yaşamadım farklı bir etkenden dolayı da olmuş olabilir
virüs taraması programları ile sonuçlara bakmadan bir şey diyemeyiz windows defendar bu konularda yetersiz kalıyor bu yüzden beklemekten başka çare yokBaşka bir yolu var mı? Kaspersky'i indiriyorum şuan inene kadar yapardım
Dün Benim Yerel Ağ Sızmış Bu 1.1.1.1 Açık Olmamasına Rağmen Hata Veriyordu Oyunlarda Denetim Masasında Gördüm Sildim Bence KullanmayınNasıl silicem bunu?
1.1.1.1 diye geçen uygulama herkes tarafından kullanılan bi tür internette gizlilik uygulaması. Discord'a falan girmek için indirmiştim. Herkesin bilgisayarında mining mi yapıyorlarmış?
orayı fark etmemiştim bilemedim şuan fakat p14.2miners.com sitesi pek normal değil mining için kullanılan bir sitePeki neden orda one.one.one.one yazıyor?
Yanlış siteden mi indirdiniz acaba warp ve 1.1.1.1 adında birçok site çıkıyor çünkü ben de zamanında bakarken farketmiştim durumu forumlardan orijinal linki bulup indirmiştim garanti olsun diyeKaynak İzleyicisinde internetimi kullanan uygulamalar arasında böyle bir şey gördüm. Bu nedir? Bilgisi olan var mı? Cloudflare WARP uygulaması indirmiştim, bilgisayarımda mining mi yapıyorlarmış?
Alıntıyı görüntüle