Neler Yeni

X296358.dat nedir? Bilgisayarımda mining mi yapılıyor?

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Salih
başka işlemleriniz olmadı mı warp kurmak dışında tek sebep warp olduğuna emin misiniz yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka işlemleriniz olmadı mı warp kurmak dışında tek sebep warp olduğuna emin misiniz yani

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Rüveyda Akın

Yani WARP yüzünden olduğunu söylemedim sadece orada one.one.one.one linki gözüküyor bu yüzden o siteyle mi alakalı diye düşündüm. Ayrıca böyle bir link daha var:

gr.png

orayı fark etmemiştim bilemedim şuan fakat p14.2miners.com sitesi pek normal değil mining için kullanılan bir site
Kaspersky bir şey bulamazsa nasıl sileceğim?

Son düzenleme:

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Rüveyda Akın
fwe.png

Kaspersky indirdim ve direkt tespit etti. @sontoxic çok teşekkür ederim. Bildiğim bir uygulamaydı ama sen söylemesen aklıma gelmezdi şunu yapmak.

site doğru bu arada
E o zaman neden ilk paylaştığım ekran görüntüsünde bu dat dosyasının sağında o sitenin linki var? Ben bu yüzden WARP ile alakalı sandım.

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Salih
Alıntıyı görüntüle

Kaspersky indirdim ve direkt tespit etti. @sontoxic çok teşekkür ederim. Bildiğim bir uygulamaydı ama sen söylemesen aklıma gelmezdi şunu yapmak.

E o zaman neden ilk paylaştığım ekran görüntüsünde bu dat dosyasının sağında o sitenin linki var? Ben bu yüzden WARP ile alakalı sandım.
Bilmiyorum hocam yani warp ın apisine mi sızdılar diyicem ama cloudflare de boru değilki

Goodbydpi işinizi görmüyor mu onu kullanın bu arada hız düşümü falan da olmuyor ben de discord için warp kullanmıştım sonra memnun kalmayıp bakınınca goodbydpi programını buldum onu kullanıyorum

Top Bottom