Arama sonuçları: *

1. stereohearts

BIOS şifremi unuttum

PC yi fişten çıkart, bios pilini sök ve 30 saniye bekle. Güç tuşuna bir kaç kere basıp statik elektriği al ve 30 saniye daha bekle. Bios pilini ve PC’yi fişe geri takıp çalıştır
  2. stereohearts

PC bozulsa garantiye götürsek ne yaparlar?

Havalar sıcak hocam ki ekstra olarak hava da almıyorsa sorun bence ortamdan ötürü. Açık bir ortama koyup test edin bence, fark varsa sıkıntı yok ama fark yoksa bi götürün temizlesinler
  3. stereohearts

PC bozulsa garantiye götürsek ne yaparlar?

Macun yeniler fanları temizlerler belki, çözer büyük ihtimal. Hava almayan bir yerde mi pc? Duvar köşesi veya halı üstü gibi boğan bir yerde ise ondan ötürü de kendi egzoz ettiği sıcak havayı çekip kendini de ısıtıyor olabilir
  4. stereohearts

Kefir patladı ekran kartına kefir girdi

En azından artık bilgisayarın açılmasa bile hazımsızlık sorunu olmayacak
  5. stereohearts

Bilgisayarcı parça çalar veya değiştirir mi

Laptopu SSD ve 8 gb ram ile vermiştim, hdd ve 4 gb ram ile geri verdi kral sağolsun sisteme ram fazla geliyordu ve hız öldürür SSD kullanma dedi
  6. stereohearts

Modart arc sistem anakarttan görüntü verir mi

Anakarttan görüntü vermez, işlemci içerisinde entegre gpu yok
  7. stereohearts

AGA BU NE ? Kaspersky garip fotoğraflar buldu.

Evet kaspersky kullanmama sebeplerimden biri :D
  8. stereohearts

Elektrik Faturası 600Tl gelmiş

Klimam beko, diktatörden korksam olmam keko 😜🤙
  9. stereohearts

Elektrik Faturası 600Tl gelmiş

Galiba kota vardı belirli bir miktar üstü kullanınca ek tarifeye mi ne giriyordu ondan olabilir.
  10. stereohearts

mavi ekran tarzında açılmıyor

Hdd ömrünü doldurmuş olabilir, yaklaşık 1 saat önce de benim hdd mefta oldu :/
  11. stereohearts

Nvidia Geforce Experience Kayıt almıyor

Geforce experience arayüzünden oyun içi yer paylaşımını kapatıp yeniden açın, düzelir belki
  12. stereohearts

Mavi Ekran Oyun Oynarken Mavi Ekran

Regedit felan uğraşmaya değmez hocam ya dediğini yapıyorum, bakalım bir daha olacak mı
  13. stereohearts

Müsait olunca deneyeceğim hocam, teşekkür ediyorum. Olmadı w10 1909 dönücez bakalım :D
  14. stereohearts

Hocam kaldırdıktan sonra güncellenmeyecek şekilde tekrardan yüklemiştim, bir sorun yoktu ancak tekrardan mavi ekran yedim. Sorun yine control center mı bakabilir misin? https://drive.google.com/file/d/1wdjXks5CcPp7TlLeaU95hp6V2GNFw53e/view?usp=share_link
  15. stereohearts

Kaldırdım, bakalım düzelecek mi
  16. stereohearts

Ramler yerinde sapasağlam duruyor, memtest te yaptım
  17. stereohearts

Sürekli olmasa da arada bir mavi ekran yiyorum ve bu benim çok canımı sıkmaya başladı. Dump dosyası okumayı bilmediğimden aşağıya link bıraktım anlayan varsa yardımcı olabilir mi? https://drive.google.com/drive/folders/1ESnPzZj-gm9hXNexh0eimc_lcwzlzsEl?usp=share_link
  18. stereohearts

Valorant Hata Mesajı Vermeden Kendi Kendine Kapanıyor

Yaptım bakalım yarın işten çıkınca denerim, teşekkürler :)
  19. stereohearts

Valorant Hata Mesajı Vermeden Kendi Kendine Kapanıyor

Ben bayağıdır girmiyordum ve daha önce de hiç böyle bir hata ile karşılaşmamıştım. Korktum bi an :D
Top Bottom