Neler Yeni

Kefir patladı ekran kartına kefir girdi

Hydranoid

80+ Bronze
Arkadaşlar bilgisayarcıya götürdüm, sistemin öldüğünü söyledi. Ekran kartını başka sistemle de denemişler ama çalışmamış, keza işlemci de uçmuş. Ben her parçayı geri aldım tabii ki ne olur ne olmaz kendim de deneyeceğim ama durduk yere sistemimden olmuş gibi duruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yan kapağı var da üstten girdi, orada toz filtresi yoktu
Direkt çalıştırıp denemişlerse bozuk olmayan şeyi kendileri bozmuştur iyice kurutup gerekli sıvılarla temizlemeleri lazımdı o bilgisayarcının da hamamına o kefiri üreten firmanın da

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Kefir içiyordum dün ama tadı garipti ve sallanmış kola gibi çok hafif taşıyordu yarısını falan içip bıraktım, çöpe atmayı unuttum ve az önce bir anda havaya fırlayacak şekilde patladı. Etraf full ekler oldu ve kasanın yanındaydı diye kasaya da girdi. Soğutucu üstünde falan katılaşmış şekilde duruyordu onu aldım ama ekran kartının içinde de var. Kalemle birazını alabildim ama tamamını alamadım. Ne yapmalıyım? Beyaz yer kefirli yer. Tavana kadar uçtu kefir bu da fotosu
En azından artık bilgisayarın açılmasa bile hazımsızlık sorunu olmayacak

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
aGa bu sen misin?

Ekler

• Screenshot_20240225_003520_X.jpg
    Screenshot_20240225_003520_X.jpg
    663.4 KB · Hit: 79
aGa bu sen misin?
Evet benim

Direkt çalıştırıp denemişlerse bozuk olmayan şeyi kendileri bozmuştur iyice kurutup gerekli sıvılarla temizlemeleri lazımdı o bilgisayarcının da hamamına o kefiri üreten firmanın da
İnan bilmiyorum dostum, birkaç saat sonra gel dediler ben de eve gittim. Pazartesi günü babamın arkadaşı bir bilgisayarcıya daha götüreceğiz %1 bile olsa şansı kullanalım istiyorum. Ekran kartı ve işlemciyi kurtaramasak bile anakart, ssd, ram vs. sağlamsa bileyim. Direkt sistem almaktansa işlemci+ ekran kartı almak daha ucuza gelir diye düşünüyorum

Nerede yaşıyorsun
İstanbul'da yaşıyorum, siz nerede yaşıyorsunuz?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Evet benim

İnan bilmiyorum dostum, birkaç saat sonra gel dediler ben de eve gittim. Pazartesi günü babamın arkadaşı bir bilgisayarcıya daha götüreceğiz %1 bile olsa şansı kullanalım istiyorum. Ekran kartı ve işlemciyi kurtaramasak bile anakart, ssd, ram vs. sağlamsa bileyim. Direkt sistem almaktansa işlemci+ ekran kartı almak daha ucuza gelir diye düşünüyorum

İstanbul'da yaşıyorum, siz nerede yaşıyorsunuz?
Bende aynı yakinsak birde ben bakmak isterim

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
Top Bottom