Neler Yeni

Kefir patladı ekran kartına kefir girdi

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
Kefir içiyordum dün ama tadı garipti ve sallanmış kola gibi çok hafif taşıyordu yarısını falan içip bıraktım, çöpe atmayı unuttum ve az önce bir anda havaya fırlayacak şekilde patladı. Etraf full ekler oldu ve kasanın yanındaydı diye kasaya da girdi. Soğutucu üstünde falan katılaşmış şekilde duruyordu onu aldım ama ekran kartının içinde de var. Kalemle birazını alabildim ama tamamını alamadım. Ne yapmalıyım? Beyaz yer kefirli yer. Tavana kadar uçtu kefir bu da fotosu
Agaaa bu ne nasıl bir cenabetlik geçmiş olsun gardaşım

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk
ilk iş abdest al sonra düşünürüz hocam :D geçmiş olsun mu denir bilemedim şimdi

Hydranoid

80+ Bronze
Geçmiş olsun başlığı görünce şifre var sandım bir şeye bir şey oldu zam geldi sandım. Bir de her şeyden önce bu kefirin böyle patlaması normal mi

Geçmiş olsun başlığı görünce şifre var sandım bir şeye bir şey oldu zam geldi sandım. Bir de her şeyden önce bu kefirin böyle patlaması normal mi
Normal olduğunu düşünmüyorum ama sebebi hakkında da fikrim yok

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
tavanı görünce patladım

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ghost Rilley
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Bilgisayar Teknik Servis
Kefir 🤨🤨🤨🤨 (!)

Sametpnrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
MSP
Kefir içiyordum dün ama tadı garipti ve sallanmış kola gibi çok hafif taşıyordu yarısını falan içip bıraktım, çöpe atmayı unuttum ve az önce bir anda havaya fırlayacak şekilde patladı. Etraf full ekler oldu ve kasanın yanındaydı diye kasaya da girdi. Soğutucu üstünde falan katılaşmış şekilde duruyordu onu aldım ama ekran kartının içinde de var. Kalemle birazını alabildim ama tamamını alamadım. Ne yapmalıyım? Beyaz yer kefirli yer. Tavana kadar uçtu kefir bu da fotosu
Son fotoğraf inşallah kefirdir.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
@Kürşat Kütükçü bir baksanıza
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tozlu görünüyo sistem baya nerede toz yoksa orayı takip et nereye kaçtığını görürüz

Golf 4 R32

80+ Silver
Kasanın kapağı yok mu?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kefir aldığın yeri şikeyet et

Aliemin84

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ali Emin
Galiba bilgisayarla tavanin canida biraz kefir cekmis. Gecmis olsun

Arkadaşlar bilgisayarcıya götürdüm, sistemin öldüğünü söyledi. Ekran kartını başka sistemle de denemişler ama çalışmamış, keza işlemci de uçmuş. Ben her parçayı geri aldım tabii ki ne olur ne olmaz kendim de deneyeceğim ama durduk yere sistemimden olmuş gibi duruyorum

Kasanın kapağı yok mu?
Yan kapağı var da üstten girdi, orada toz filtresi yoktu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Arkadaşlar bilgisayarcıya götürdüm, sistemin öldüğünü söyledi. Ekran kartını başka sistemle de denemişler ama çalışmamış, keza işlemci de uçmuş. Ben her parçayı geri aldım tabii ki ne olur ne olmaz kendim de deneyeceğim ama durduk yere sistemimden olmuş gibi duruyorum

Yan kapağı var da üstten girdi, orada toz filtresi yoktu
Nerede yaşıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,012
Üyeler
161,379
Son üye
oztrkatakan