Neler Yeni

Mavi Ekran Oyun Oynarken Mavi Ekran

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Sürekli olmasa da arada bir mavi ekran yiyorum ve bu benim çok canımı sıkmaya başladı. Dump dosyası okumayı bilmediğimden aşağıya link bıraktım anlayan varsa yardımcı olabilir mi?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Sürekli olmasa da arada bir mavi ekran yiyorum ve bu benim çok canımı sıkmaya başladı. Dump dosyası okumayı bilmediğimden aşağıya link bıraktım anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Monster'ın Control Center yazılımı kaldırır mısın? Bir böyle test et bakalım.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Monster'ın Control Center yazılımı kaldırır mısın? Bir böyle test et bakalım.
Hocam kaldırdıktan sonra güncellenmeyecek şekilde tekrardan yüklemiştim, bir sorun yoktu ancak tekrardan mavi ekran yedim. Sorun yine control center mı bakabilir misin?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Hocam kaldırdıktan sonra güncellenmeyecek şekilde tekrardan yüklemiştim, bir sorun yoktu ancak tekrardan mavi ekran yedim. Sorun yine control center mı bakabilir misin?
Sorunun ana kaynağı gene o görünüyor hocam. Ek olarak ekran kartı sürücünde çökmüş görünüyor. Bu şekilde ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrardan yükler misin?
1) Öncelikle ekran kartı sürücünüzü (https://www.nvidia.com.tr/download/driverResults.aspx/200447/tr) ve DDU'yu (https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html) indirin.
2) İnternet bağlantını kesin. Bilgisayarı güvenli modda başlatın. (Başlatmak için shift tuşuna basılı tutup bilgisayarı yeniden başlatın. Gelen ekranda Sorun Giderme/ Gelişmiş Seçenekler/ Başlangıç Ayarları yeniden başlata basın. Gelen ekranda F4 ya da 4 tuşuna basın. Bilgisayar güvenli modda başlayacak.) Şimdi DDU'u açın ilk gelen ekranı kapatın ve ekran kartı sürücünüzü seçin. Seçtikten sonra sol üstte Temizledikten sonra yeniden başlat (Tavsiye Edilen) seçeneğini göreceksin ona bas ve sürücüyü kaldırın. Sürücüyü kaldırdıktan sonra bilgisayar kendini yeniden başlatacak.
3) Masaüstü geldiğinde indirmiş olduğunuz ekran kartı sürücünüzü kurabilirsiniz. Kurduktan sonra internetinizi bağlayın ve sisteminizi yeniden başlatın.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Sorunun ana kaynağı gene o görünüyor hocam. Ek olarak ekran kartı sürücünde çökmüş görünüyor. Bu şekilde ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrardan yükler misin?
1) Öncelikle ekran kartı sürücünüzü (https://www.nvidia.com.tr/download/driverResults.aspx/200447/tr) ve DDU'yu (https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html) indirin.
2) İnternet bağlantını kesin. Bilgisayarı güvenli modda başlatın. (Başlatmak için shift tuşuna basılı tutup bilgisayarı yeniden başlatın. Gelen ekranda Sorun Giderme/ Gelişmiş Seçenekler/ Başlangıç Ayarları yeniden başlata basın. Gelen ekranda F4 ya da 4 tuşuna basın. Bilgisayar güvenli modda başlayacak.) Şimdi DDU'u açın ilk gelen ekranı kapatın ve ekran kartı sürücünüzü seçin. Seçtikten sonra sol üstte Temizledikten sonra yeniden başlat (Tavsiye Edilen) seçeneğini göreceksin ona bas ve sürücüyü kaldırın. Sürücüyü kaldırdıktan sonra bilgisayar kendini yeniden başlatacak.
3) Masaüstü geldiğinde indirmiş olduğunuz ekran kartı sürücünüzü kurabilirsiniz. Kurduktan sonra internetinizi bağlayın ve sisteminizi yeniden başlatın.
Müsait olunca deneyeceğim hocam, teşekkür ediyorum. Olmadı w10 1909 dönücez bakalım :D

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Müsait olunca deneyeceğim hocam, teşekkür ediyorum. Olmadı w10 1909 dönücez bakalım :D
Sorununu biraz araştırdım regedit üstünden bir şeyleri değiştiriyorlardı. İstersen bir onlara bak. Onlar hakkında bilgim olmadığı için seni yanlış yönlendirmek istemedim.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Sorununu biraz araştırdım regedit üstünden bir şeyleri değiştiriyorlardı. İstersen bir onlara bak. Onlar hakkında bilgim olmadığı için seni yanlış yönlendirmek istemedim.
Regedit felan uğraşmaya değmez hocam ya dediğini yapıyorum, bakalım bir daha olacak mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom