Arama sonuçları: *

1. stiga05fx

Bilgisayar Açılmıyor Lütfen Yardım Edin

Anakarta küçük bi kuvvet uygula üsten ışıklar gelip düzeliyorsa haber et
  2. stiga05fx

Çözüldü✓ BU SİSTEME BU PARA DEĞER Mİ

üsteki itopya sistem güzel ama uzun süre gitmesi için bütçe artırılıp 12400f 4060 almanı tavsiye ediyorum ilerde upgrade gerekcek zaten
  3. stiga05fx

Çözüldü✓ BU SİSTEME BU PARA DEĞER Mİ

O testlerdeki sonuçlara bakma yanlış oluyor
  4. stiga05fx

Sistem Yükseltmesi Yapacağım Ama Eskisi Kadar Bilgim Yok

Keşke 4060 veya 4060ti alsaydın sıfir 3060 a para vermek yazık olmuş
  5. stiga05fx

Sistem Yükseltmesi Yapacağım Ama Eskisi Kadar Bilgim Yok

kartı sıfırmı aldın
  6. stiga05fx

AMD SISTEM TUTARSIZ CRASH VERIYOR

windowu tamir et olmadı reset at çözülür en azından ben böyle çözmeye çalışırım akla başka fikir gelmiyorsa
  7. stiga05fx

hatayı nasıl çözerim?

Şurda 2 kelime yazmışım nasıl bi uslüb var ne demek 1717344123 Espri yapmışız ihtiyar
  8. stiga05fx

hatayı nasıl çözerim?

İngilizce öğrenerek ? 1717343875 Youtubdan yama bulmaya çalış
  9. stiga05fx

Mining yapılmış sistem alınır mı ?

fiyatı iyi felan değil pahalı 2. el garntisiz kart için alınmaz 24 üstü verme
  10. stiga05fx

MOUSE imleci takılıyor

Olabilir bende aynı şekilde kullanıyprum bende olmuyor
  11. stiga05fx

MOUSE imleci takılıyor

typc kablonun ucuna çevirici takcan ona usb yi takcan mousa yakın koymayı dene
  12. stiga05fx

SİSTEMİM NE KADAR EDER?

konuda kasa var laptop yok:monkahmm:
  13. stiga05fx

SİSTEMİM NE KADAR EDER?

12 ye hayırmı görülüyor sen bida fiyat önerme 1 yıl garantili 6700 lü sisteme 12 13 dedin ya la 1715608988 @Kürşat K. Hocam sen fiyatları biloyormusun ne kadar eder tahmini bence 17 eder 12 13 diyen fırsatçılar var konu sahibine yazık olcak
  14. stiga05fx

SİSTEMİM NE KADAR EDER?

17 rahat eder 13 diyen kendisi almaya çalışıyor
  15. stiga05fx

Çözüldü✓ Pc' ye Trojan Bulaştı

Ben stok soğtucunun 7500f i boşta soğuttuğundanmı bahsetmişim bi yerinden bişeyler uydurma veya düzgün oku. ŞU BEDAVA PEYNİR FARE KAPANINDA OLUR LAFI ÇOK BOŞ LAFTIR önüne gelen kullanıyor ama yani bedava bulursan bedava oluyor fare kapanı felan yok😃. Onlarca crackli oyun indirdim carckli...
  16. stiga05fx

1.si yazda bende kullandım 7500f boşa 80e çıkmayı bırak yaklaşmadı 2. Si carckli windows dunyanın yarısı kullanıyor 🤣🤣.
  17. stiga05fx

Boşta stok fan ile 78 80 diyor nasıl dormal oluyor .bişe bilmiyorsan kapa çeneni yanlış bilgiler verip durma
  18. stiga05fx

Oyunda fare imleci gözükmüyor

Baldurs gate 3 oynicam oyuna girdim fare imleci gözükmüyor neden olabilir? Rdr2 de denedim gözüktü
  19. stiga05fx

Yeni Bilgisayarımda Fpsler Çok Düştü

Bişe dicemde bende intel i5 12400f ve amd 7500f var amd ısınıyor diye kule tipi soğtucu aldım ama intelin ısınmaması gerekiyor çünkü ben 2 ay kadar stok soğtucu ile sıcaklık ortlama 75 77 civarıydı intelin 12400f si ısınan bi işlemci değil benim bildiğim kadarıyla sorun başka bişe gibi...
  20. stiga05fx

Arkadasima vatandan yeni pc aldik windowsu yok nasil halledebiliriz

Key alsın 120tl felan zor bişede değil
Top Bottom