Merhabalar benim PC açılmıyor kaç gündür böyle oluyor. Güç tuşuna basılı tutyorum bios pili fln çıkarıyorum büyük bir uğraş sonra açılıyor fakat ertesi gün yine kapanıyor nedeninin anakarttan kaynaklı olduğunu düşünüyorum sizce nedir?
bileşenleri çıkarıp tekrar takmayı denediniz mi bir sıkıntı var gibi duruyorMerhabalar benim PC açılmıyor kaç gündür böyle oluyor. Güç tuşuna basılı tutyorum bios pili fln çıkarıyorum büyük bir uğraş sonra açılıyor fakat ertesi gün yine kapanıyor nedeninin anakarttan kaynaklı olduğunu düşünüyorum sizce nedir?
Anakarta küçük bi kuvvet uygula üsten ışıklar gelip düzeliyorsa haber etMerhabalar benim PC açılmıyor kaç gündür böyle oluyor. Güç tuşuna basılı tutyorum bios pili fln çıkarıyorum büyük bir uğraş sonra açılıyor fakat ertesi gün yine kapanıyor nedeninin anakarttan kaynaklı olduğunu düşünüyorum sizce nedir?
Hayır düzelmediAnakarta küçük bi kuvvet uygula üsten ışıklar gelip düzeliyorsa haber et
Evet denedim ama olmuyor.bileşenleri çıkarıp tekrar takmayı denediniz mi bir sıkıntı var gibi duruyor