Arama sonuçları: *

1. tcan20

Oyunlarda goruntu titreme sorunu.

1000 hz fare denediniz mi ?
  2. tcan20

Gamepower air bender soğutucu ne yaptıysam mandaldan çıkmıyor!

1722805510 1722805520 Şöyle 2 tane mandal var denedim olmuyor 1722806400
  3. tcan20

1722795548 Ben kendim çekmedim ama bu konuda sorun yaşayanlar var forumlarda. Bu mandal işte
  4. tcan20

Merhabalar, macunu en son bilgisayarcı değiştirmişti , şimdi evde kendim değiştirecektim. Ama ne yaptıysam şu soğutucuyu çıkaramıyorum. Mandalı aşağı bastırdım yukarı bastırdım yok. Limitlerine kadar zorluyorum az daha bastırsam mandal kırılacak ama o malum yuvadan çıkmıyor. Bunu çözebilen var mı ?
  5. tcan20

Cs2 istediğim fpsi alamıyorum

Doğru söylüyorsun hocam bende cs go ya göre fps yarı yarıya düştü cs2 geçince, ama ben hiç uğraşmadım valla cs2 2 seneye anca düzeltir kendini hala bir ton sıkıntı var o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
  6. tcan20

Cs2 istediğim fpsi alamıyorum

Cs2 optimizasyonu hala oturmadı ondan kaynaklıdır. 1721433193 Mesela bende 3060 ti i5 11600k ile alamıyorum
  7. tcan20

NVİDİA son güncelleştirmeyi nasıl kaldırabilirim ?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/cs-2-nvidia-son-guencellemesinden-sonra-4-3-165-hz-olmuyor.961204/ Buradaki konuda da söylediğim gibi cs communityde konular açtım ve herkesin dediğini nvidia kaynaklı sorun yani son güncellemeden sonra bozulmuş. Bunun için yeni fix beklemem gerektiğini...
  8. tcan20

Fareyle Sola Bakınca Titreme Oluyor

Windows güvenlikten bellek bütünlüğünü kapatın veya açın başka çözüm aklıma gelmiyor maalesef.
  9. tcan20

Reis pc de başka neler takılı tüm herşeyi sök fare kalsın sadece
  10. tcan20

CMD yi yönetici olarak çalıştır msdt.exe -id DeviceDiagnostic yazar mısın birde 1715368909 Advanced seçip apply repairs automatically seç
  11. tcan20

Joystick takılımı pc de joystick takılıysa onu çıkarın
  12. tcan20

CS başlatma seçeneklerine gel -nojoy yaz birde öyle başlat 1715367285 Oyun içinden MSAA yı kapat birde öyle dene
  13. tcan20

CSGO oyun klasörü konumuna gidin csgo.exe bulun ve üzerine sağ tıklayın, Özellikler'i ve ardından Uyumluluk'u seçin, Tam ekran optimizasyonlarını devre dışı bırak şimdi uygula seçeneğinin işaretini kaldırın 1715366752 Nvidia Denetim masasında bir de düşük gecikme modunu kapatın deneyin.
  14. tcan20

Kesintisiz Güç Kaynağı UPS hakkında bilgililer lütfen yardım

Merhabalar, kabaca hesap: 650 Watt kasa güç kaynağı 21.7 Watt monitör (23.8") 2. ekran için pek bilgi bulamadım monster aryond a32 31" ekran buna da 50 watt falan diyorum (fazla da olabilir de) telefon şarj aletleri oydu buydu bunlara da 50 diyorum Ses sistemi 40 watt Total: 812 Watt Sistemi...
  15. tcan20

Kafayı yemelik sorun [Program kaldırılmıyor]

Merhabalar, uyku öncesi konumu açayım, program ekle kaldırda gözüken ama regeditte gözükmeyen program nasıl kalkar :D ? Program ekle-kaldırdan kaldırılmıyor, uygulamalarım kısmından kaldırılmıyor, regeditte zaten gözükmüyor kafayı yemelik.
  16. tcan20

Bu bir hata mı ? Ayar mı ?

Merhabalar, win 11 çift ekran UZAT modunda kullanıyorum ama ara sıra sinir bozucu şu durumu yaşıyorum. CS GO oyununda anlık refleks ile fareyi çok ani çeviriyorum (DPİ vs SENS. yüksek oynuyorum) fare öteki ekrana geçiyor ve masaüstüne atıyor. Anlayacağınız far görmüş tavşan gibi kalıyorum...
  17. tcan20

UPS'den ANLAYAN VAR MI ? (Umarım doğru yerdir konunun yeri)

Merhabalar, Sistem PSU 650 watt, 40 watt ses sistemi, 35 Watt şarj aletleri, 15 Watt nemlendirici var prizlerde ufak tefek şeylerde var led, mi band 4 şarj aleti gibi o yüzden fazladan +30 koyulabilir Şimdi 770 watt ediyor. UPS almayı planlıyorum kesintilerden korunma amaçlı ama tam olarak...
  18. tcan20

İTOPYA YENİ PARÇALARIN MONTAJINI YAPAR MI ?

6-7 ay önce incehesaptan hazır sistem topladım fakat şuanda İTOPYADAN anakart değişimi, ram eklemesi , PSU Değişimi ve Streamer kablo vs. yapacağım. Yani itopya Ankara mağazasına elimdeki PC ile gidip ordan yeni parçalar alacağım. Aldığım parçaları montaj yaparlar mı ? Mail attım da mailden...
Top Bottom