tcan20 80+ Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 207 Dahası Reaksiyon skoru 49 İsim Tolga Can 10 Mayıs 2024 #27 Windows güvenlikten bellek bütünlüğünü kapatın veya açın başka çözüm aklıma gelmiyor maalesef.
H hazarcoban 80+ Bronze Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 539 Dahası Reaksiyon skoru 251 İsim hazarcoban 10 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 tcan20 yazmış: Reis pc de başka neler takılı tüm herşeyi sök fare kalsın sadece Devamı için tıklayın... Işıklı mouseped, hoporler usb artı jak girişi +kulaklık sadece klavye ve fare usb si kalıcak şekilde hepsini söküp denedim ama hala aynı
tcan20 yazmış: Reis pc de başka neler takılı tüm herşeyi sök fare kalsın sadece Devamı için tıklayın... Işıklı mouseped, hoporler usb artı jak girişi +kulaklık sadece klavye ve fare usb si kalıcak şekilde hepsini söküp denedim ama hala aynı
DeveloperRedneck 80+ Silver Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 2,635 Dahası Reaksiyon skoru 1,362 İsim Kürşat 11 Mayıs 2024 #29 hazarcoban yazmış: Işıklı mouseped, hoporler usb artı jak girişi +kulaklık sadece klavye ve fare usb si kalıcak şekilde hepsini söküp denedim ama hala aynı Devamı için tıklayın... Nvidia reflex açıksa kapatmayı deneyin Oyun çerçevesiz vs değil de tam ekran olsun Kusra bakmayın videoyu izleyemedim bahsedildiyse
hazarcoban yazmış: Işıklı mouseped, hoporler usb artı jak girişi +kulaklık sadece klavye ve fare usb si kalıcak şekilde hepsini söküp denedim ama hala aynı Devamı için tıklayın... Nvidia reflex açıksa kapatmayı deneyin Oyun çerçevesiz vs değil de tam ekran olsun Kusra bakmayın videoyu izleyemedim bahsedildiyse
H hazarcoban 80+ Bronze Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 539 Dahası Reaksiyon skoru 251 İsim hazarcoban 12 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #30 tcan20 yazmış: Joystick takılımı pc de joystick takılıysa onu çıkarın Devamı için tıklayın... ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM.FAREM 125 HERTZ DESTEKLİYORMUŞ MAKSİMUM.BENDE GİDİP 1000 HERTZLİK mouse ALDIM VE TİTREME KAYBOLDU. Mesaj otomatik birleştirildi: 12 Mayıs 2024 ekşisözlükyazarıdeğilim yazmış: kanka çözümü bulursan buraya da yazıver merak ettim Devamı için tıklayın... ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM.FAREM 125 HERTZ DESTEKLİYORMUŞ MAKSİMUM.BENDE GİDİP 1000 HERTZLİK mouse ALDIM VE TİTREME KAYBOLDU.
tcan20 yazmış: Joystick takılımı pc de joystick takılıysa onu çıkarın Devamı için tıklayın... ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM.FAREM 125 HERTZ DESTEKLİYORMUŞ MAKSİMUM.BENDE GİDİP 1000 HERTZLİK mouse ALDIM VE TİTREME KAYBOLDU. Mesaj otomatik birleştirildi: 12 Mayıs 2024 ekşisözlükyazarıdeğilim yazmış: kanka çözümü bulursan buraya da yazıver merak ettim Devamı için tıklayın... ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM.FAREM 125 HERTZ DESTEKLİYORMUŞ MAKSİMUM.BENDE GİDİP 1000 HERTZLİK mouse ALDIM VE TİTREME KAYBOLDU.