Arama sonuçları: *

1. thepublicman

BİLGİSAYAR YANDI ÇAT DİYE SES GELDİ

evin şalterini bile attırdıysa; evinizin elektrik altyapısını kontrol ettirin kullandığın prize güvenme akım korumalı 200 300 e satılan prizler var mutlaka ondan alıp bağla bütçen fazlaysa daha iyisini de alabilirsin psu pek iyi değil zaten elektrik altyapısından kaynaklı olmuş olabilir
  2. thepublicman

Format sonrası fena fps düşüşü

tekrar yap
  3. thepublicman

Format sonrası fena fps düşüşü

temiz kurulum şart
  4. thepublicman

PC Montajı Zor Mudur?

MSI Anakartsa anakart pinleri çok çabuk bozuluyor aman dikkat et 400-500 TL verip iyi bir bilgisayarcıya yaptırsan daha iyi olur
  5. thepublicman

Ekran Kartı Sattım Fakat Sorunlu Olduğu Söyleniyor

Param güvendeyle ürün satmayan kişiye, param güvendeyle ürün satmamak lazım bence daha uyguna kart buldu bahane uyduruyor gibi geldi bana
  6. thepublicman

Ölüyü diriltme operasyonu (PC)

Ekran kartı hasar almış, DDR2 kasa için harcama yapma bence mecbur değilsen
  7. thepublicman

İtopya'dan alınan hazır kasanın garantisi ne zaman başlar?

fatura tarihi esas alınıyor genelde
  8. thepublicman

RX 7700xt FPS SORUNU

Aldığın değerler gayet normal gözüküyor + darboğaz yapıyor
  9. thepublicman

Bilgisayarci sanirim beni dolandircak ne yapmaliyim

kendi bozduğu parçanın parasını talep etmemiş ki talep etme gibi bir hakkı yok. SSD'yi online ticaret firmalarından alıp taktırma + temizlik ücreti ödeyebilirdiniz. Bu fiyatı ilçeyi geçtim galaksi de ki hiçbir bilgisayarcı istememeli soğutma bloğunuzu komple değiştiriyor olabilir mi? Onlar...
  10. thepublicman

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Halen power supply'a C4 yazanlar var 😂 Babamın amcasının başına geldi, evinde ki tüm elektrikli ürünler yandı çünkü altyapı patlatmış her ürünü. Altyapı her şeyden önemli arkadaşlar altyapınızla uğraşmak istemiyorsanız akım korumalı priz alın. Akım korumalı prizi olsa arkadaşın şuan sorun...
  11. thepublicman

Kısaca ürününüzü garantiye gönderin ve mutlaka akım korumalı priz alın hocam, ben yıllarca dandik denilen ama o kadar da dandik olmayan psu lar kullandım (bazıları gerçekten dandik ama aldığınız psu büyük ihtimal bronz olanı o ortalama) akım korumalı priz kullanırsanız bu tür sorunları minimuma...
  12. thepublicman

Ben konuyu görünce itopya iadeyi kabul etmedi vs sandım. Öncelikle geçmiş olsun sakin olmanı tavsiye ederim. Yıllarca bilgisayar teknisyeni olarak çalıştım babam 25+ yıldır bilgisayar teknisyeni, çalışmıyor diye gelen bilgisayarların (özellikle elektrik gidip geldiyse) genelde problemi PSU...
  13. thepublicman

evde şalter attı diyor, akım korumalı priz 100 TL kullansa patlamazdı belki de ürün belki de üretim arızalıdır. İtopyaya gönderir sıfırıyla değiştirirler. Belki de arkadaşın elektrik altyapısında sorun var bu sorundan dolayı asus rog psu da patlar.
  14. thepublicman

Statik elektrik Nedir,neden olur ?

psu bozulmuş gibi garantisi varsa kasanı garanti ye göndermeni tavsiye ederim
  15. thepublicman

Statik elektrik Nedir,neden olur ?

Eski kasamda statikten farklı bir problem yaşamıştım statik elektrik değilde farklı bir adı var kasayı kapat 1-2 dakika bekle basma tuşuna 1 dakika bas (kablosunu çek açılmasın kablosu çekik şekilde) bios sıfırla pili değiştir bu şekilde çözmüştüm
  16. thepublicman

rx 6600 23.5.2 sürümü valorant drop sorunum var.

bahsettiğiniz problemi iki ayrı twitch yayını izlediğinizde de yaşıyor muydunuz ekranın yarısında bir yayın diğer yarısında ikinci yayın? 6650xt de benzer sorunu yaşıyorum ama valorant oynamıyorum yüklü değil
  17. thepublicman

Xbox Game Pass ZAM YOLDA! Nasıl korunabiliriz?

Gamepass sunduklarıyla çok ucuz, Starfield fiyatına 3 yıllık hizmet alınabiliyor şuan 700 TL'ye mal etmiştim ben 3 yıllığı aradan 6-7 ay geçtikten sonra 585 e alma yöntemi çıktı şimdi de 1400 TL kur bazında halen iyi bu 3 yıllık fiyat, en kötü 1 yıllık alınır resmen bedava 1 yıllık fiyat
  18. thepublicman

Çözüldü✓ arc a750 ekran kartında yaşadığım problem

Selamlar problemi çözdüm en azından iki gündür sorun yaşamıyorum. Driverpack ile driverları güncelledim iki ayrı intel driverı ve framework vs güncelledi bahsettiğim FPS drop ve oyundan atmayı şuan yaşamıyorum, tekrar yaşarsam bu yazıyı güncellerim.
  19. thepublicman

Baktığımız zaman buda fena değil ancak arada 2000 TL'lik farkta az değil hocam %20-30 performans farkı olsa hak eder ama performans farkı yok sadece dediğim problemi yaşıyorum onu da çözersem on numara kart olmuş
  20. thepublicman

RTX 3060 sistem 11.500 e nerede var atabilir misiniz? Marttan beri bakıyorum o fiyatlara düşmüyor artık.
Top Bottom