Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
ucuz ucuz parçalarla yüksek kar marjı hedefleyen mağazalardan alışveriş yapmayın arkadaşlar, paranıza yazık. sana da çok geçmiş olsun arkadaşım.
Sağolasın . diğer arkadaşlar beni anlamıyor 21.500 veripte güzel bir sisteme sahip olmak istesen başına bunlar gelse sende üzülürsün ve sitemde bulunursun

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Kadir
Ben konuyu görünce itopya iadeyi kabul etmedi vs sandım.
Öncelikle geçmiş olsun sakin olmanı tavsiye ederim. Yıllarca bilgisayar teknisyeni olarak çalıştım babam 25+ yıldır bilgisayar teknisyeni, çalışmıyor diye gelen bilgisayarların (özellikle elektrik gidip geldiyse) genelde problemi PSU çıkıyor veya anakart güç beslemesi elektrik gidip geldiğinde yanıyor. Anakartın da bozulmuş olabilir. Ama sorunun kaynağı psu veya anakartın değil elektrik altyapısı. Binalarda bulunan elektrik altyapısı eski ve kalitesizse maalesef elektrik gidip geldiğinde psu anakart vs bozulmuş olabilir veya herhangi bir parçanızda problem olabilir hatta evinizde bulunan her parça bozulabilirdi. Bu yüzden AKIM KORUMALI PRİZ kullanın, en dandik psu bile yanmayabilir akım koruması sayesinde.
Gamebooster kasa ve psu kullanmış biri olarak ürünün dandik olduğunu düşünmüyorum bugüne kadar forumda açılan konularda da sürekli sorunlu bir ürün olarak lanse edildiğini görmedim ancak KALİTELİ kesinlikle değil, kaliteli performans beklemek saçma olur.
İtopyaya kasanızı gönderin garantisi devam ettiği için kontrol edilir. Her türlü garantisi olan ürün kendiniz müdahale etmeyin. Müdahale ederseniz garanti dışı kalabilir ürünleriniz.
Hazır sistemin amacı uygun fiyata ana parçaları alıp parça değiştirme avantajını elde etmektir.
Düşük ihtimalde olsa power supply ile ilgili sorun olmayabilir. Bilgisayar çalışmıyor diye gelip psu tuşu kapalı çok cihaz gelirdi zamanında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
DertArşivi veya BeyazMasa diyebiliriz bu foruma.
Dert değil bu hocam sende alsan düşünsene böyle sorun olsa sende yazarsın herkes sistem aldığında sorunsuz kullanmak ister ama böyle şeyler olduğundan uğraştırıyor insanı.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ertuğrul
IMG_20231110_203540.jpg

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,414
İsim
Mert Metshi
itopyadan sistem almak çok güvenilir ve iyi firma gibi gözüküyor ama sorunu olan çok benimde başıma geldi .
kanka itopya ile ne alakası var sinerjiden alsan böyle olmayacak mıydı?

Nivrasyon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
efe
Hazır sistemlerin hepsinde belli parçalardan kısılır ekonomik olması için. Adam oraya gold psu koysa sen o fiyata alabilecek misin. Ayrıca neredeyse her sistem videolarında sistemin en önemli parçalarından birinin PSU olduğu söyleniyor. İtopya psu patladı ne demek itopya kendisi mi üretiyor? Burada satıcının bir suçu yok garantiye yollayacaksınız.

Ctrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Uğur
bundan sonra yapacağın tek şey değişime gönderip PSU gelince satıp düzgün bir tane almak ve akım korumalı prizi kesin al geçmiş olsun.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
İtopya ile alakalı bir sorun göremedim. Hazır sistem satılıyor, tüm parçalar detaylı olarak yazılıyor. Sen bunu bilerek alıyorsun. Sana ayrıca seçeneklerde sunuluyor ama sen bütçem yok alamadım diyorsun. Thh de ne diye suçlayacaksın firmayı ? Psu yu gönder diyecekler tabi ne diyecekler başka. Elektrik kesintisi yaşıyorsun bina ve daire tesisatın ne kadar iyi bilgin yok. Rezidans da sitede oturunca iyi mi oluyor tesisat yani. Priz olarak akım korumalı priz kullanıyor musun ? Mantıklı düşünüp, mantıklı hareket etmek gerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Ben konuyu görünce itopya iadeyi kabul etmedi vs sandım.
Öncelikle geçmiş olsun sakin olmanı tavsiye ederim. Yıllarca bilgisayar teknisyeni olarak çalıştım babam 25+ yıldır bilgisayar teknisyeni, çalışmıyor diye gelen bilgisayarların (özellikle elektrik gidip geldiyse) genelde problemi PSU çıkıyor veya anakart güç beslemesi elektrik gidip geldiğinde yanıyor. Anakartın da bozulmuş olabilir. Ama sorunun kaynağı psu veya anakartın değil elektrik altyapısı. Binalarda bulunan elektrik altyapısı eski ve kalitesizse maalesef elektrik gidip geldiğinde psu anakart vs bozulmuş olabilir veya herhangi bir parçanızda problem olabilir hatta evinizde bulunan her parça bozulabilirdi. Bu yüzden AKIM KORUMALI PRİZ kullanın, en dandik psu bile yanmayabilir akım koruması sayesinde.
Gamebooster kasa ve psu kullanmış biri olarak ürünün dandik olduğunu düşünmüyorum bugüne kadar forumda açılan konularda da sürekli sorunlu bir ürün olarak lanse edildiğini görmedim ancak KALİTELİ kesinlikle değil, kaliteli performans beklemek saçma olur.
İtopyaya kasanızı gönderin garantisi devam ettiği için kontrol edilir. Her türlü garantisi olan ürün kendiniz müdahale etmeyin. Müdahale ederseniz garanti dışı kalabilir ürünleriniz.
Hazır sistemin amacı uygun fiyata ana parçaları alıp parça değiştirme avantajını elde etmektir.
Düşük ihtimalde olsa power supply ile ilgili sorun olmayabilir. Bilgisayar çalışmıyor diye gelip psu tuşu kapalı çok cihaz gelirdi zamanında.
Haklısın hocam ilk defa güzel ve haklı bir yorum gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok komiksin ya kendi başına gelse napıcaksın

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
o psu kötüyse almayacaksın işte. sen almışsın. hadi aldın bari onu sat git fsp seasonic falan bi şey al. yazdığın konu çok saçma o psu yu her yer satıyor. sanki bi tek itopyada varmış gibi burdan bi şey almayın falan demek çok saçma
Hocam adam bütçem yok diyor ki zaten orda satılan sistem öyle adam olduğu gibi almış yani patlaması adamın mu suçu oluyor cidden yorum yapmak için yorum yapmışsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Hocam adam bütçem yok diyor ki zaten orda satılan sistem öyle adam olduğu gibi almış yani patlaması adamın mu suçu oluyor cidden yorum yapmak için yorum yapmışsın
Bütçem tam 21.500 dü ve sistemde bu fiyat olunca aldım koydukları kasayıda almak zorundaydım

Sistem bu beyaz halinide koymuşlar c4'ün 😂

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Kadir
Haklısın hocam ilk defa güzel ve haklı bir yorum gördüm

Çok komiksin ya kendi başına gelse napıcaksın
Kısaca ürününüzü garantiye gönderin ve mutlaka akım korumalı priz alın hocam, ben yıllarca dandik denilen ama o kadar da dandik olmayan psu lar kullandım (bazıları gerçekten dandik ama aldığınız psu büyük ihtimal bronz olanı o ortalama) akım korumalı priz kullanırsanız bu tür sorunları minimuma indirirsiniz elinizde kanıtta olur.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,381
İsim
Hacı
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom