Ben konuyu görünce itopya iadeyi kabul etmedi vs sandım.
Öncelikle geçmiş olsun sakin olmanı tavsiye ederim. Yıllarca bilgisayar teknisyeni olarak çalıştım babam 25+ yıldır bilgisayar teknisyeni, çalışmıyor diye gelen bilgisayarların (özellikle elektrik gidip geldiyse) genelde problemi PSU çıkıyor veya anakart güç beslemesi elektrik gidip geldiğinde yanıyor. Anakartın da bozulmuş olabilir. Ama sorunun kaynağı psu veya anakartın değil elektrik altyapısı. Binalarda bulunan elektrik altyapısı eski ve kalitesizse maalesef elektrik gidip geldiğinde psu anakart vs bozulmuş olabilir veya herhangi bir parçanızda problem olabilir hatta evinizde bulunan her parça bozulabilirdi. Bu yüzden AKIM KORUMALI PRİZ kullanın, en dandik psu bile yanmayabilir akım koruması sayesinde.
Gamebooster kasa ve psu kullanmış biri olarak ürünün dandik olduğunu düşünmüyorum bugüne kadar forumda açılan konularda da sürekli sorunlu bir ürün olarak lanse edildiğini görmedim ancak KALİTELİ kesinlikle değil, kaliteli performans beklemek saçma olur.
İtopyaya kasanızı gönderin garantisi devam ettiği için kontrol edilir. Her türlü garantisi olan ürün kendiniz müdahale etmeyin. Müdahale ederseniz garanti dışı kalabilir ürünleriniz.
Hazır sistemin amacı uygun fiyata ana parçaları alıp parça değiştirme avantajını elde etmektir.
Düşük ihtimalde olsa power supply ile ilgili sorun olmayabilir. Bilgisayar çalışmıyor diye gelip psu tuşu kapalı çok cihaz gelirdi zamanında.