Arama sonuçları: *

1. untethered

FPS DROP VE FPS PROBLE Mİ

@hakanbeygibi Tüm optimizasyonlar ve CACHE yönetimi güncellemeler DISCORD ile gerçekleştirildi. Gerekli optimizasyonlar ve cache yönetimi yapıldı, gereksiz servisler kapatıldı ve 225 işlemden 130 işleme düşürüldü işlem sayısı ( Oyun içerisinde görülmeyen FPS değerine ulaşıldı 200+ FPS gibi...
  2. untethered

Hazır sistem takılma-drop sorunu

Sanal belleği kapatırsan eğer sistem çökmeleri kaçınılmaz olur ve bu güvenilir olmaz senin için 2x16GB RAM ŞART maalesef, gerekli optimizasyon istiyorsan yapalım, imkanın yoksa RAM almaya.
  3. untethered

Atın siz bakayım.
  4. untethered

@siemon MSI A520M-A PRO anakartınızın JEDEC 3200 MT/s hızı için desteği mevcut, 2x16GB RAM alıp bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz, sizin kullandığınız sistemi kullandım 5800x3d 5600 AM4 üzerinde neredeyse bütün işlemcileri kullandım ama hiçbir zaman 2x8 RAM kullanmadım çünkü bu tür DROP /...
  5. untethered

Selamlar, @hakanbeygibi Bu sistemde DROP olması kaçınılmaz bu nedir hocam 225 işlem var CPU üzerinde, sisteminizde görüldüğü gibi SWAPFILE sorunu mevcut bu sistemde DROP / SHUTTER her şey olur, bu sistem doğru yönetilemediği için bu tür sorunlar yaşanıyor. Çözüm: 2X16 GB 3200 MT/s hızında...
  6. untethered

Allah sizden de razı olsun hocam amacım insanlara yardımcı olmak, DROP / SHUTTER / DSYNC konusunda çok fazla tecrübe birikimim olduğu için sistem optimizasyonları ve cache yönetimi yaparak ve ekran kartı sürücülerinizi DDU ile silip yüklerseniz ve control panel ayarlarını yaparsanız oyun içi...
  7. untethered

Selamlar, @siemon Sisteminizde şuan SWAPFILE sorunu mevcut 2x16 GB RAM kullanmanız gerekiyor ve CPU işlem sayısı çok fazla, gereksiz servisleri GPT ve GOOGLE SEARCH kullanarak işinize yaramayan servisleri bir bir tespit ederek kapatın 180 işlem çok fazla gereksiz hizmet olduğunu gösteriyor...
  8. untethered

Selamlar, Hocam. Bu sistemde SWAPFILE sorunu yaşıyorsunuz şuan. Oyun açıkken > Görev Yöneticisi > Performans > RAM / GPU / CPU bölümlerinin görselini yükleyin.
  9. untethered

Mavi Ekran MAVİ EKRAN YİYORUM VE CS2 TARZI OYUNLARI AÇMIYOR

Selamlar, @Farex CPU-Z RAM SPD SLOT 1/2 ve MEMORY bölümününde görselini yükler misin? Hata aldığın DMP dosyan mevcutsa paylaş bakalım.
  10. untethered

Windows 11 Mavi Ekran System Service Exception Hatasi

Selamlar, @AgingChimp Hocam öncelikle bu sorun atieclxx.exe adlı dosyada gözüküyor ve win32kfull.sys sistem dosyasında bozulma meydana gelmiş aşağıdaki adımları sırasıyla yapalım. Öncelikle MalwareBytes ile sistem taraması yapalım, ATI / AMD ait bir yazılım var sisteminizde, REVO ile bu...
  11. untethered

Oyunlarda anlık drop sorunu

Görev Yöneticisi > Performans > RAM görselini yükleyin oyun açıkken.
  12. untethered

Pc oyun oynarken çökme

https://www.technopat.net/sosyal/konu/olay-goeruentueleyicisi-raporu-paylasma.387197/
  13. untethered

Pc oyun oynarken çökme

Selamlar, @dignayt Minidump dosyalarını paylaşın. https://forum.donanimarsivi.com/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.1056334/
  14. untethered

Laptop performansında çok tatmin olmadım

Rica ederim, Hocam. CPU-Z SPD SLOT 1/2 buranın görselini yükleyin bakalım. https://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html
  15. untethered

Laptop performansında çok tatmin olmadım

Selamlar, Şuan işlemciyi inceledim CS 2 oyununda performans değerleri sizin söylediğiniz gibi aynı görseli aşağıya bırakıyorum. Hocam, öncelikle işlemcinizin önbelleği L3 Cache 16 MB çok az, CS 2 veya Valorant gibi FPS oyunları genelde işlemci öncelikli çalıştığı için ekran kartı kullanım...
  16. untethered

Oyun sırasında oyundan atmalar ve pc resetlenmesi sorunu

Selamlar, @ceku.35 Aldığınız mavi ekran hatası NVIDIA yazılımına ait nvcontainer.exe dosyası ve ntkrnlmp.exe hata bellek modülünde meydana gelmiş, DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp temiz bir kurulum yapın, ek olarak kullandığınız işletim sistemi 10.0.19041.1 version ve bu çok eski. Sizin...
Top Bottom