hakanbeygibi
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
RX6650 xt i3 12100f işlemcim var pubg gibi oyunda bu sistemle 70 fps alıyorum drop yiyorum ekran kartının hep yarısını kullanıyor ne yapıcam bilemedim yardım eder misiniz ?
Çok bile FPSAlıntıyı görüntüle
RX6650 xt i3 12100f işlemcim var pubg gibi oyunda bu sistemle 70 fps alıyorum drop yiyorum ekran kartının hep yarısını kullanıyor ne yapıcam bilemedim yardım eder misiniz ?
kanka şu şekilde lol de bile bu fps drop problemini yaşıyorum disk kulanımı 0 gözüküyor mesela pubg deyken olması normal mi böylemi olması gerekiyorÇok bile FPS
Pubg kadar optimizasyonu kötü bir oyun yok
Sistemim ile 100fps'e kadar düştüğü oluyor
Arkadaşta 4070ti super 9700x var hem 1080p hemde 2k da 130fps'lere kadar düşüyor
+ Olarak sizin işlemci 4 çekirdekli pubg için yetersiz
şuan sisteme format amak için iso dosyası ayarlıyorum formattan sonra mı atıyım şimdi miSelamlar, @hakanbeygibi
Bu sistemde DROP olması kaçınılmaz bu nedir hocam 225 işlem var CPU üzerinde, sisteminizde görüldüğü gibi SWAPFILE sorunu mevcut bu sistemde DROP / SHUTTER her şey olur, bu sistem doğru yönetilemediği için bu tür sorunlar yaşanıyor.
Çözüm:
2X16 GB 3200 MT/s hızında çalışan RAM almak ek olarak gereksiz servisleri GPT ve GOOGLE SEARCH kullanarak bir bir tespit edip kapatın CACHE için ise BleachBit kullanın günlük düzenli olarak, anakart modeli gönderin RAM önerdim ama yinede gönderin bakmak istiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Selamlar, @hakanbeygibi
Bu sistemde DROP olması kaçınılmaz bu nedir hocam 225 işlem var CPU üzerinde, sisteminizde görüldüğü gibi SWAPFILE sorunu mevcut bu sistemde DROP / SHUTTER her şey olur, bu sistem doğru yönetilemediği için bu tür sorunlar yaşanıyor.
Çözüm:
2X16 GB 3200 MT/s hızında çalışan RAM almak ek olarak gereksiz servisleri GPT ve GOOGLE SEARCH kullanarak bir bir tespit edip kapatın CACHE için ise BleachBit kullanın günlük düzenli olarak, anakart modeli gönderin RAM önerdim ama yinede gönderin bakmak istiyorum.
PRIME H610M-R D4 anakartımda bu şekildeSelamlar, @hakanbeygibi
Çözüm:
Alıntıyı görüntüle
şuan sisteme format amak için iso dosyası ayarlıyorum formattan sonra mı atıyım şimdi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Selamlar, @hakanbeygibi
Çözüm:
Alıntıyı görüntüle
Evet bu çok fazla gereksiz servislerin olduğunu gösteriyor sisteminizde, kendi konunuzu açıp etiketleyin beni bakarız.Alıntıyı görüntüle Benimkinde de mi aynı problem var?