Arama sonuçları: *

1. walter

Pc de merak ettiğim bir şey

sıcaklıklar çok normal hatta güzel sıcaklıkar arada bir oyundan çık 5 dk falan sonra devam et.
  2. walter

Bilgisayarımdan gereken performansı alamıyorum

crysis, gta, payday gibi oyunlar gerçekten eski oldukları için belirli fpslerde takılı kalırlar o yüzden onlarda sorun etmemelisin. valorantta gerçek bir sorun var o doğru. sistemini gow, rdr2, alan wake 2 gibi oyunlarda gerçekten test edebilirsin.
  3. walter

Rx 5700XT ve RX 6800 16 Gb kartımı RTX 3070Tİ ile takas ettim.Sizce değer mi?

İki kartı satıp 3090 alırdı ikinci el yaptığına bak :D
  4. walter

Youtube da video izlerken yaşadığım sorun

ne sorun var anlamadım :D?
  5. walter

F/P pc toplamak için yardım

eğer 1000 tl daha çıkabilirsen bu sistemi öneririm ama çıkamayacaksan ikinci elden r5 5600 rx 6700 sistem toplanabilir 12kya. https://www.itopya.com/modart-arc-2intel-core-i3-12100fintel-arc-a750-pci-express-40-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdin_h24486
  6. walter

RTX 2060 i5 9600 darbogaz

garip. ben de 3 gündür oynuyorum spider man remastered. ultranın bir altı 118 fps civarı oluyor ama 60 fps cap yapıyorum. çok yoğun sahnelerde belki 56 fps falan görüyor.
  7. walter

RYZEN 5 5500 FPS ARTTIRMA

13100f+arc a750 ile avg 270 civarı alıyorum ben işlemcinin önbelleği ve çekirdekleri düşük olmasına rağmen.
  8. walter

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

kanka içine daha iyi psu koysunlar diyorsun fiyat aynı kalsın diyorsun biz sana anlatamıyoruz bence gameboosterdan iyi fiyat almış onu koymuş bütçen yetmese bile gamebooster'ın kötü olduğunu bile bile almışsın başka sistem alsaydın/bekleseydin.
  9. walter

Çözüldü✓ Bilgisayardan bip sesi geliyor

coil whine hep vardı da az önce bildiğin bip sesi geliyordu restart attım düzeldi şimdi :D
  10. walter

Çözüldü✓ Bilgisayardan bip sesi geliyor

Bilgisayardan bip sesleri geliyor yardım edin https://voca.ro/11h3NOtpE5fT
  11. walter

PUBG de drop yiyorum

intel arc kontrol merkezinde yok. ayrıca fps sınırlasam olur mu bilerek ekran kartı sıcaklığını azaltmak istiyorum. onun dışında teşekkürler az önce bir maç attım gayet yüksek fpsler aldım teşekkür ederim.
  12. walter

PUBG de drop yiyorum

hocam bunları anlamadım özel çözünürlük nasıl olur bilmiyorum bir de elle yazma yok
  13. walter

Çözüldü✓ The witcher 3 ekranın altı yanıyor gibi gözüküyor

bro intel xessten fsr geçtim büyük oranda çözüldü ama çok azcık var hala 1697350887 xess
  14. walter

PUBG de drop yiyorum

monitör 60 hz vsync açarsam fps 60da kalır drop sorununu çözdüm ama haritada dikdörtgen şekline benekler var aynısı witcher da da var
  15. walter

Çözüldü✓ The witcher 3 ekranın altı yanıyor gibi gözüküyor

merhaba söylediğim gibi yanıyor gibi bir de dikdörtgen dikdörtgen benekler var aynısı pubg de de oldu sorun ne sizce garantilik bir iş var mı aşırı keyfimi bozuyor sanki ekran kartı yanıyor
  16. walter

PUBG de drop yiyorum

100
  17. walter

PUBG de drop yiyorum

sürücüler en yenisi ve son 1 haftadır yanlış değilsem 3. güncelleme geldi. 1697315459 hocam ayarları yaptım ama hala benekler var sanki oyunun haritası tam yüklenmiyor
  18. walter

PUBG de drop yiyorum

peki deneyip dönüyorum
  19. walter

PUBG de drop yiyorum

yüksek 1697314731 normalde yemiyordum 1 haftadır böyle fps de yüksek ayarlarda genelde 120 civarı ama fps sınırladım.
  20. walter

PUBG de drop yiyorum

oyunda garip garip beneklenmeler var ve aşırı drop yiyorum sebebi nedir sizce
Top Bottom