crysis, gta, payday gibi oyunlar gerçekten eski oldukları için belirli fpslerde takılı kalırlar o yüzden onlarda sorun etmemelisin. valorantta gerçek bir sorun var o doğru. sistemini gow, rdr2, alan wake 2 gibi oyunlarda gerçekten test edebilirsin.
eğer 1000 tl daha çıkabilirsen bu sistemi öneririm ama çıkamayacaksan ikinci elden r5 5600 rx 6700 sistem toplanabilir 12kya.
https://www.itopya.com/modart-arc-2intel-core-i3-12100fintel-arc-a750-pci-express-40-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdin_h24486
garip. ben de 3 gündür oynuyorum spider man remastered. ultranın bir altı 118 fps civarı oluyor ama 60 fps cap yapıyorum. çok yoğun sahnelerde belki 56 fps falan görüyor.
kanka içine daha iyi psu koysunlar diyorsun fiyat aynı kalsın diyorsun biz sana anlatamıyoruz bence gameboosterdan iyi fiyat almış onu koymuş bütçen yetmese bile gamebooster'ın kötü olduğunu bile bile almışsın başka sistem alsaydın/bekleseydin.
intel arc kontrol merkezinde yok. ayrıca fps sınırlasam olur mu bilerek ekran kartı sıcaklığını azaltmak istiyorum. onun dışında teşekkürler az önce bir maç attım gayet yüksek fpsler aldım teşekkür ederim.
merhaba söylediğim gibi yanıyor gibi bir de dikdörtgen dikdörtgen benekler var aynısı pubg de de oldu sorun ne sizce garantilik bir iş var mı aşırı keyfimi bozuyor sanki ekran kartı yanıyor
sürücüler en yenisi ve son 1 haftadır yanlış değilsem 3. güncelleme geldi.
1697315459
hocam ayarları yaptım ama hala benekler var sanki oyunun haritası tam yüklenmiyor