Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Gören de 4090 aldı sanar :D Giriş-orta seviye sistemin fiyatını korumak için bunu her firma yapıyor dediğim gibi firma savunmuyorum ama hepsinde psu değiştirme seçeneği var. Bütçen yetmiyorsa bir düşük ekran kartı alıcaksın psu yükseltceksin. Komiksin valla.
komik mi? kardeşim hazır sistemler pc dizmeyen insanlar için güzel bir alternatif ve adam böyle bir sorun olacağını nereden bilebilir? ayrıca eğer hazır sistemi diziyorlarsa sorunlu şey koymamalarını onların işi. yemin ederim senin gibiler bu kafayla nasıl yaşıyor cidden bilmiyorum

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,214
İsim
yusuf ecer
Ya sen ne anlatıyorsun ? Elektiriğim kötü falan değil bu kendiliğinden olan bir şey benim müdahelem dışında her türlü parçaları değiştirecekler zaten de tesisatda var evimde bilip bilmeden yorum yapma zaten iyi psu aldım fsp marka ama sistem çöp olduktan sonra birşeye yaramadı.
Kendiliğinden olan bir şey nedir ya? İçinde saatli bomba mı var? Tesisatın kötüyse,sürekli kesilmeler yaşıyorsan dandik psular bu değişken akıma karşı sistemini koruyamaz 2+2=4.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Atarım birazdan bekleyin psuda kaynaklı gamebooster markası ev içi tesisatımızda sorunda yok sitede oturuyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya ben size anlatamıyorum galiba bütçem yetmiyordu fiyat farkı çok alıyor bende mecbur hazır sistemde olanı aldım gamebooster markasını siteden kaldırsınlar yüksek sistemlere bu psuyu koyuyorlar benim gibi mağdur kaç kişi daha var şu firmayı övüp durmayın bana?
Hocam o zaman da fiyat yükselteceklerdi yine alamıcaktınız. Alternatiflerine yönelip kendiniz de toplayabilirdiniz. Ürünlerin içerisine girip de bilerek bozuk / adi mal satmak onların imajına zarar verir ek olarak da böyle bir şey yapamazlar yani. Probleminiz çözülmezse bana ulaşın hocam servis psu patladığı için yenisiyle değişim veya para iadesi gibi bir şeye gidebilir. Geçmiş olsun.

Ürünün arkasında dururlar merak etmeyin aksi durumda dediğim gibi ulaşın çözdürmeye çalışalım

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Asıl sen komiksin ben 4090 falan demedim giriş orta seviyede olsa iyi bir marka ile anlaşıp sadece onu koyabilirler su firmayı yağlamayın ya benim gibi başkalarınında böyle uğraşmasını mağdur olmasını istemiyorum kesinlikle almayın pişmanlıktır itopya
Saçmalıyorsunuz, hemen hemen her sistemi alırken PSU değiştirebiliyorsunuz. Konuşmalarınıza göre PSU'nun patlayacağını biliyordunuz, diyorsunuz ki bütçem bu kadardı. Bütçenizin düşük olmasına rağmen neden kötü PSU'yı aldınız? Sistemlerdeki PSU'yu yükseltebiliyorsunuz satın alırken. Bütçem düşük olduğu için aldım demek ne kadar saçma bir şey?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
farklı bir psunun bütçenizi aşması adamların sorunu değil.
BU PSUYU HAZIR SİSTEME KOYMALARIDA BENİM SORUNUM DEĞİL SİZ NEYİNİ SAVUNUYORSUNUZ ALLAH AŞKINA HOCAM SONUÇTA GAMEBOOSTER MARKASINI EKLEYEN ONLAR BEN DEĞİLİM BÜTÇEM YETMEYİNCEDE MECBUR ALDIM

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Yok ya biz nerden bilcez knk, bi gamepower psu alalım da ekran kartlarını bi tık yükseltelim kalan bütçeyle :D
valla çok garip hocam ya. bi de itopyayı savunmayın falan diyo. ulan bana ne itopyadan, aldığın psu o. madem psu kötüydü o zaman almayacaksın ya bu kadar basit. hadi aldın patladı, o zaman gönder garantiye değiştirsinler. değiştirmediler mi gel buraya konu aç. valla durduk yere sinirlendiriyolar insanı. 15-25 k arası sistemlerin yüzde 99 unda zaten eşdeğer kalitede psular kullanılıyo. deepcool veya başka marka farketmez çoğu d tier allaha emanet makinalar :D

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,627
İsim
Hacı
Muhtemelen tek sorun PSU da dır garantiye yollayınız.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,214
İsim
yusuf ecer
komik mi? kardeşim hazır sistemler pc dizmeyen insanlar için güzel bir alternatif ve adam böyle bir sorun olacağını nereden bilebilir? ayrıca eğer hazır sistemi diziyorlarsa sorunlu şey koymamalarını onların işi. yemin ederim senin gibiler bu kafayla nasıl yaşıyor cidden bilmiyorum
Dostum hazır sistem nedir? Firmalar ellerindeki ürünleri bitirmek için hem kullanıcının, hem kendilerinin işine yarayacak şekilde indirimli fiyatlar sunar. O yüzden geneli giriş-orta seviye parçalarla donatılır. Eğer sen bunu beğenmiyorsan da seçenek koyarlar kendine göre bütçene göre ayarlarsın. Satın alma ekranında seasonic,fsp yazıyordu da adama gamepower geldi sanki. Baya komik bir arguman. Sen xiaomi telefon aldın, garantiye gönderdin i-phone gelmesini mi bekliyorsun?

ENDER.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ender serce
Merhaba herkese İtopya'dan 2 hafta önce hazır sistem aldım kullanmaya başladım sonra akşam kasa fişteydi bir anda evde şalter attı ve muhtemelen PSU yandı ben hiçbir şey yapmadan nasıl böyle bir şey oldu anlamadım ve yarın bilgisayarı açtığımda hiçbir tepki vermiyor işlemcide yanmış olabilir yüksek sistemler gameboosterin psusunu koyuyorlar o da dandinik olduğundan patlıyor bütçem olsa kasayı iyi seçerdim sorunumun çözülmesini istiyorum 21.500 TL verdim çöp olacak güvenip aldım yaşadığım şeylere bak güvenilir firma sandım bazıları diyecek senin hatan ucuz kasa psu niye aldın ama bütçem tam 21.500 TL di ve kasa eklediğimde fiyat artıyordu koskoca firma gamebooster markasını koyucağına muadili olan deepcool var o da 1.500 TL onu koy 4060 ti ekran kartı olan sistemler bu psuyu koyması saçma şikayet varada yazdım sistemi ya iade alacaklar yada parçaların değişimi yapılıcak anakartım veya işlemcim yandıysada yenisiyle değiştirilmeli benden kaynaklı olmayan nedenle oldu sonuçta ben patlatmadım 21.500 TL verdim param boşuna gitti almayın bu firmadan
Dostum Öncelikle Sakin Ol Sistem Garantili Değilmi Gönde İtopya Halleder Böyle Atar Yaparsan Haklıyken Haksız Duruma Düşersin Her Zaman Gönder Yapmazlarsa Sonra Yapman Gerekeni Yaparsın

Asıl sen komiksin ben 4090 falan demedim giriş orta seviyede olsa iyi bir marka ile anlaşıp sadece onu koyabilirler su firmayı yağlamayın ya benim gibi başkalarınında böyle uğraşmasını mağdur olmasını istemiyorum kesinlikle almayın pişmanlıktır itopya
aynı sorunu vatanda,incehesapta vb. sitelerdede yaşayabilirdin. Psunun patlaması firmanın sorunu değil. Onlar sana seçenek sunuyor. Ve ayrıca o sistemi alan herkesinde psu'su patlamıyor haberin olsun.

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
kanka içine daha iyi psu koysunlar diyorsun fiyat aynı kalsın diyorsun biz sana anlatamıyoruz bence gameboosterdan iyi fiyat almış onu koymuş bütçen yetmese bile gamebooster'ın kötü olduğunu bile bile almışsın başka sistem alsaydın/bekleseydin.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,214
İsim
yusuf ecer
valla çok garip hocam ya. bi de itopyayı savunmayın falan diyo. ulan bana ne itopyadan, aldığın psu o. madem psu kötüydü o zaman almayacaksın ya bu kadar basit. hadi aldın patladı, o zaman gönder garantiye değiştirsinler. değiştirmediler mi gel buraya konu aç. valla durduk yere sinirlendiriyolar insanı. 15-25 k arası sistemlerin yüzde 99 unda zaten eşdeğer kalitede psular kullanılıyo. deepcool veya başka marka farketmez çoğu d tier allaha emanet makinalar :D
Zaten hazır sistemler bundan dolayı ucuz oluyor, en giriş-orta seviye parçalardan oluşuyor neredeyse hepsi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom