Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
usta dava çok uzun sürer gibi geliyor ama
Sürsün ben tüketici hakem heyetine şikayet edicem paramın çöp olmasını istemiyorum inan şu 2 haftadır uğraşıyorum cidden pişmanlık itopyadan sistem almak çok güvenilir ve iyi firma gibi gözüküyor ama sorunu olan çok benimde başıma geldi .

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,168
İsim
yusuf ecer
Atarım birazdan bekleyin psuda kaynaklı gamebooster markası ev içi tesisatımızda sorunda yok sitede oturuyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya ben size anlatamıyorum galiba bütçem yetmiyordu fiyat farkı çok alıyor bende mecbur hazır sistemde olanı aldım gamebooster markasını siteden kaldırsınlar yüksek sistemlere bu psuyu koyuyorlar benim gibi mağdur kaç kişi daha var şu firmayı övüp durmayın bana?
Bütçen yetmiyorsa yeten sistemi alıcaktın veya sistemden kısıp daha iyi psu alcaktın? Firmayı mı övüyorum sence :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
PSU yu belki onlar üretmedi ama sattıkları malın arkasında durmak zorundalar. Arkadaşın dediği gibi yüksek sistemlere bile ekledikleri PSU lar çöp markalar. İtopya ile iletişime geçin inşallah çözüm bulurlar. Geçmiş olsun.
@itopya.com
Valla sonunda haklı yorum onlar üretmese bile koyan kişi onlar sistemlere burda gelipte yok seçmeseydin almasaydın firmayı yağlıyorlar 4060 olan sistemde bu marka psu ne alaka en dandinik markaladan biri güzel ve haklı yorumun için sağol kardeşim

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Ne saçması asıl sen saçmalıyorsun psuyu adamlar üretmemiş olabilir hazır sistemlere o psuyu koymasınlar bütçem yetse iyisini eklerdim ama fiyat farklarını şişirmişler bilmeden konuşma burda firmaylada konuştum çözmediler sorunum sen 21.500 TL versen pcye çöp olsa teşşekür mü edersin şu itopyayı övmeniz neden acaba bu kadar bende seviyordum iyi firma güvenilir diyordum ama 2 haftadır yaşadağım şeyler cidden yordu beni keşke almasaydım diyorum .
o psu kötüyse almayacaksın işte. sen almışsın. hadi aldın bari onu sat git fsp seasonic falan bi şey al. yazdığın konu çok saçma o psu yu her yer satıyor. sanki bi tek itopyada varmış gibi burdan bi şey almayın falan demek çok saçma

kroix11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
yasin şahin
hazır sistemde koydukları stok psu stabil, yeterli psu olarak bahsettiklerini biliyorum arkalarında durmaları (gerek) firmadan kaynaklı )olduğunu düşünüyorum

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Madem kafanızda yine aynı ürünü gönderecekler ve bozulacak derdi var. Ozaman sıfırını gönderdiklerinde PSU'yu satacaksınız. Zaten siz bu PSU'yu görüp alıyorsunuz bunun dandik saçma bir PSU olduğunu düşünüyorsanız yerine daha iyi bir PSU alacaktınız. PSU bozuk gelebilir buna umarım bahane bulup konuyu uzatmazlar ve yeni bileşenleri verirler. Geçmiş olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
o psu kötüyse almayacaksın işte. sen almışsın. hadi aldın bari onu sat git fsp seasonic falan bi şey al. yazdığın konu çok saçma o psu yu her yer satıyor. sanki bi tek itopyada varmış gibi burdan bi şey almayın falan demek çok saçma
Kardeşim sana diyorum ki yüksek sistemlere bu çöp marka psuyu koymalarının nedeni ne güzel bir marka ile anlaşıp uygun fiyata hazır sistemlere koyabilirler sen neyi savunuyorsun hala ? Fsp psu aldım denedim ekstra param gitti onada ama kasada tepki yok parçalar zarar gördü büyük ihtimal gamebooster marka psuyuda herkes satmıyor emin ol? Burdan bir şey almayın falanda dicem çünkü başkalarıda benim gibi mağdur olmasın diye.

Madem kafanızda yine aynı ürünü gönderecekler ve bozulacak derdi var. Ozaman sıfırını gönderdiklerinde PSU'yu satacaksınız. Zaten siz bu PSU'yu görüp alıyorsunuz bunun dandik saçma bir PSU olduğunu düşünüyorsanız yerine daha iyi bir PSU alacaktınız. PSU bozuk gelebilir buna umarım bahane bulup konuyu uzatmazlar ve yeni bileşenleri verirler. Geçmiş olsun.
Hocam ben bilgisayardan çok anlayan biri değilim ve baktığımda iyi bir psudur dedim itopya kötü koymaz dedim ve aldım psu markalarını bile bilmiyorum hangisi kaliteli iyi psu ilk bozuk gelmedi güzel çalışıyordu daha 1 hafta olmadan yüksek seste şalter attı ve yanık kokuları geldi inşallah bahane bulmaz ve yeni parçalar ile değişim olur yoksa şikayetimi tüketici hakem heyetine taşıyacağım.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,726
İsim
Kerem Çavuş
Çözümü çok basit değişimi yapılır zaten sorun olmaz 100 TL'ye akım korumalı priz alıyosun evin kötü elektrik sistemi yüzünden psuyu suç atmana gerek kalmıyor

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Kardeşim sana diyorum ki yüksek sistemlere bu çöp marka psuyu koymalarının nedeni ne güzel bir marka ile anlaşıp uygun fiyata hazır sistemlere koyabilirler sen neyi savunuyorsun hala ? Fsp psu aldım denedim ekstra param gitti onada ama kasada tepki yok parçalar zarar gördü büyük ihtimal gamebooster marka psuyuda herkes satmıyor emin ol? Burdan bir şey almayın falanda dicem çünkü başkalarıda benim gibi mağdur olmasın diye.

Hocam ben bilgisayardan çok anlayan biri değilim ve baktığımda iyi bir psudur dedim itopyaya kötü koymaz dedim aldım psu markalarını bile bilmiyorum hangisi kaliteli iyi psu ilk bozuk gelmedi güzel çalışıyordu daha 1 hafta olmadan yüksek seste şalter attı ve yanık kokuları geldi inşallah bahane bulmaz ve yeni parçalar ile değişim olur yoksa şikayetimi tüketici hakem heyetine taşıyacağım.
Ya işte koyabiliyor bu forumda binlerce şu şekilde konu var "Şu sistemi alsam sıkıntı yaşanır mı vb. " Altında cevaplar stabildir PSU kötü PSU sorunlu çıkabilir gibi gibi. Onun için danışmadan almanız da hata ama umarım itopya hatasını kabullenir ve iş uzamaz.

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Kenan Çelik
Koskoca metinde bir tane noktalama işareti yok. Okuyana kadar beynim yandı.
Psu’nun patlamasının itopya ile bir alakası yok. Sizin seçtiğiniz ürün arızalanmış. Ayrıca sizin evinizdeki şebeke geriliminde yaşanan ani dalgalanmaların da yine sorunlusu itopya olamaz. Çok üzücü bir durum başınıza gelmiş ancak ürünleri servise göndereceksiniz. Başka çıkar yolu yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Çözümü çok basit değişimi yapılır zaten sorun olmaz 100 TL'ye akım korumalı priz alıyosun evin kötü elektrik sistemi yüzünden psuyu suç atmana gerek kalmıyor
Yaw yine bi itopya hayranı değişimi yapılsa bile dandinik psuyu yeniden koyucaklar sen ne anlatıyorsun sonuçta bu adamlar koyuyor o psuları iyi marka koyabilirler hazır sistemlere evimin kötü elektirik sisteminin olduğunu kim söyledi sana?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,168
İsim
yusuf ecer

Hocam ben bilgisayardan çok anlayan biri değilim ve baktığımda iyi bir psudur dedim itopyaya kötü koymaz dedim aldım psu markalarını bile bilmiyorum hangisi kaliteli iyi psu ilk bozuk gelmedi güzel çalışıyordu daha 1 hafta olmadan yüksek seste şalter attı ve yanık kokuları geldi inşallah bahane bulmaz ve yeni parçalar ile değişim olur yoksa şikayetimi tüketici hakem heyetine taşıyacağım.
Gören de 4090 aldı sanar :D Giriş-orta seviye sistemin fiyatını korumak için bunu her firma yapıyor dediğim gibi firma savunmuyorum ama hepsinde psu değiştirme seçeneği var. Bütçen yetmiyorsa bir düşük ekran kartı alıcaksın psu yükseltceksin. Komiksin valla.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,881
Üyeler
163,734
Son üye
huseyndemrdag
Top Bottom