Arama sonuçları: *

1. yusakaraa

Ryzen 5 5600 stok fan sorun olurmu

Olmaz olur mu hocam, oyun fps testlerine bakabilirsiniz ortalama 10fps fark(60-70 fps alınan oyunda ki bu oldukça iyi bir değer), 10-15 derece sıcaklık farkları var.
  2. yusakaraa

Darboğaz nasıl anlaşılır

Birbirine uygun sayılabilecek bir işlemci ve ekran kartı, Cod Warzone gibi işlemciyi zorlayan oyunlar haricinde pek darboğaz yaşamazsın, yaşasan dahi bu bilgisayara herhangi bir zarar veren bir durum değil. Daha detaylı görmek istersen msi afterburner üzerinden izlemeleri açıp yenileme sıklığını...
  3. yusakaraa

Ryzen 5 5600 stok fan sorun olurmu

Hayır hocam oyun dahi oynarsınız zaten ekran kartınız işlemcinizi çok zorlayamaz. Zorlayacak bir ekran kartı bile olsa iyi durumda bir stok fan ile 5600 kullanılabilir. 5600x gibi modellerde yetmiyor.
  4. yusakaraa

Çözüldü✓ Bilgisayarcı Ramimi Çaldı ?

bana ya demiyim demiyim diyorumda. be aklı noksan herifler, bu forum ne için var? soru sormak, cevap vermek, yardımlaşmak için var. siz kendinizi kim sanarak bir sorunun sorulamıyacağını düşünerek cevap yazıyorsunuz? bir sıkıntı varsa yönetim konuyu onaylamaz veya siler. toxiclik yapmayın...
  5. yusakaraa

win11 desteklenemiyor

TPM açtınız mı ?
  6. yusakaraa

Darboğaz Olmamasına Rağmen Düşük GPU Kullanımı

Msi Afterburner ile detaylı izleme yaptın mı ? Discord üzerinden ulaşırsan anlık yardımcı olmaya çalışırım. DC; yusakaraa
  7. yusakaraa

Darboğaz Olmamasına Rağmen Düşük GPU Kullanımı

Power Supply kaç W?
  8. yusakaraa

Brave cpu tüketme sorunu

İşlemciniz nedir?
  9. yusakaraa

Brave cpu tüketme sorunu

Sanırım var veya ben fark etmedim :D 1 haftadır kullanıyorum, Operadan geçtim. Sistem koyu tema, internette gezerken hiç açık tema gözüme çarpmadı. Tekrar kontrol edeceğim.
  10. yusakaraa

Brave cpu tüketme sorunu

Bende de aksine çok düşük tüketiyor. Ayarları kurcaladınız mı? Reklam, yapay zeka vesaire eklentileri kapatın.
  11. yusakaraa

Kedim Bilgisayarıma İşedi

Sıvı temasında temizleme yapılmazsa oksitlenme kaçınılmaz. O yüzden ya garantiye gönderin ya da garantiyi gözden çıkarıp söküp selülözik tiner ile temizleyin. Aksi takdırde uzun vadede ciddi sorunlar yaratabilir.
  12. yusakaraa

CPU 100 dereceleri görüyor

İşlemcinizin maximum sıcaklığı 100 derece zaten. Fakat o sıcaklığa ulaşmaması lazım, muhtemelen fan yetersiz dönüyor veya termal macun konusunda bir sıkıntı oluşmuş. O şekilde kullanmanızı kesinlikle önermem, öncelikle fanınızı kontrol edin düzgün dönüyor mu, ardından blok işlemciye tam oturuyor...
  13. yusakaraa

win 10 format atmam lazım yardım

Katılıyorum. Ben de attığım şekilde kurdum fakat stabilite konusunda başarılı olduğunu düşünmüyorum. Müsait zamanda İSO ile kuracağım.
  14. yusakaraa

Windows 10'dan veri kaybetmeden 11'e geçebilir.
  15. yusakaraa

Dostum veri kaybetmek istemiyorsan hiç uğraşmadan format usb oluşturarak Tamamen temiz kurulum istiyorsan Format USB'si oluşturup sıfırdan Windows 11 ile kurulum yapabilirsin. Ama öncesinde sana attığım deneteme programını kurup kontrol et yoksa sıkıntı yaşarsın.
  16. yusakaraa

Yanında promosyon olarak Trojan istemiyorsanız böyle sitelerden indirmeyin. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 1712524910 Anladığım kadarıyla Windows 10'u 11 yapmak istiyorsun...
  17. yusakaraa

Bilgisayar güç kesiyor

Sisteminiz yük altında ortalama 375-400w güce ihtiyaç duyar. Eğerki psu eskiyse veya malzeme kalitesi düşükse üzerinde yazanı veremez. En kaliteli psular bile tam olarak yazan değeri sabit veremiyor. Muhtemelen psu yetmiyor
Top Bottom