Arkadaşlar brave üzerinden you tube video izlerken cpu yüzde 10 veya 15 arasında olması normal mi brave cpu nun %15 ini tüketmesi sanki anarmol gibime geliyor işlemcim intel i5 12500
Arkadaşlar brave üzerinden you tube video izlerken cpu yüzde 10 veya 15 arasında olması normal mi brave cpu nun %15 ini tüketmesi sanki anarmol gibime geliyor işlemcim intel i5 12500
ciddi anlamda bu çok anormal degilmi 1 buçuk gb ram tüketiyorO sırada Google: PAC MAN
Sanırım var veya ben fark etmedim 1 haftadır kullanıyorum, Operadan geçtim.Brave de hala koyu mod yok değil mi ? Opera GX de direkt sağ tık yaparak bile istediğim sayfayı koyu moda alabiliyorum. Brave de koyu mod olmadığı için tekrar GX e dönmüştüm.
koyu mod varHocam bir kaç sitede kontrol edersen çok sevinirim. Trendyol da yoktu mesela onu hatırlıyorum. Eğer koyu mod varsa direkt geçiyorum affetmem
şöyle 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum youtubeden video ac yarım saat tam ekran izle ve görev yöneticisinden kontrol et sendeBende de aksine çok düşük tüketiyor. Ayarları kurcaladınız mı? Reklam, yapay zeka vesaire eklentileri kapatın.
chrome tabanlı browserlarda normal bendede 1 gb e yakın tüketiyor 4 sekmedekoyu mod var
Mesaj otomatik birleştirildi:
şöyle 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum youtubeden video ac yarım saat tam ekran izle ve görev yöneticisinden kontrol et sende
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu normal mi ?
sorun ram değil işlemci tüketimichrome tabanlı browserlarda normal bendede 1 gb e yakın tüketiyor 4 sekmede
sorun değil işte o sen öyle zannediyorsun ama bendede aynı şekilde genede keyfin bilirsorun ram değil işlemci tüketimi