Arama sonuçları: *

1. Z

Görev çubuğu yüklenmiyor

Ben de inanmadım dostum ama interneti kesip açtığımda eski halinde açıldı
  2. Z

Görev çubuğu yüklenmiyor

Merhaba. Her şey normalden bilgisayarı ilk açtığımda şifre girdikten sonra çok yavaş açıldı ve açıldığında da başlama uygulamaları görev çubuğu gelmedi. Dün gece tiktokta bi video gördüm ve benim sorunumun aynısıydı yorumlara baktığımda interneti kesip öyle bilgisayarı açmayı denemesini...
  3. Z

Bilgisayarımda virüs var

Win10 için henüz yokmuş sanırım. O yüzden kullanamıyorum
  4. Z

Bilgisayarımda virüs var

Kaspersky kullandım şu an herhangi bir şey bulamadı. Dün malwarebytes ile temizlemiştim. Diğerlerini de deniyorum. Teşekkürler yardımınız için
  5. Z

Bilgisayarımda virüs var

Teşekkür ederim. Hemen ilgileniyorum. Teşekkür ederim
  6. Z

Bilgisayarımda virüs var

Dostlar selam Malwarebytes ile yaptığım tarama sonucu 26 tane Trojan(Bitcoin-miner olarak gösteriyor) Riskware olarak virüs gösteriyor. Bunlardan formatla kurtulabilir miyim ? Başka şekilde kurtulma yolları var mıdır ? Son zamanlarda oyunlarda işlemci ekran kartını besleyemiyordu buna sebep...
  7. Z

Bir anda darboğaz sorunu başladı.

Dostum selam. Biraz geç yanıt veriyorum ama cevaplarsan sevinirim. Malwarebytes ile tarama yaptığımda bitcoin miner olarak gösteriyor. Ve 26 tane. Format atsam geçer mi veya malwarebytes'e güvensem çözer mi ?
  8. Z

önerdiğin bi uygulama var mı ? 1621725253 Servis bana baya uzak ve bu dönemde yine götüremem. Sorunun neyde olduğunu anlasam ilgileneceğim. Voltajda sorun olabilir mi ?
  9. Z

Sıcaklık değerlerine baktım. işlemcim ilk kez bugün ekran kartı kullanmazken 68 dereceye çıktı. normalde hep 50 altı kalırdı
  10. Z

Hayır. Yüklememiştim, oyun esnasında kontrol ettiğimde sadece oyun kullanıyor. Bir de discord. Sadece bugün olan sorun
  11. Z

Dostlar selam. Bugün bilgisayarımda aşırı gereksiz darboğaz oluyor. Valorantta %20 ekran kartı kullanıp %80 işlemci kullanıyor. LoL oynarken de 5. dakikadan sonra GPU kullanılmamaya başladı ve işlemci %68 civarına çıktı. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Sistemdeki parçalar tamamen uyumlu...
  12. Z

İşlemci, ekran kartını besleyemiyor.

Sürücü güncellemesi yaptım valorantta durum hala aynı ama Witcher'da %98 ekran kartı kullanımı oluyor. Sıkıntı valorantta mı acaba ?
  13. Z

Daha şimdi Witcher 3 denedim. Ekran kartı %80 üstüne çıkmıyor. İşlemci 90-95'e kadar çıkıyor. Fps drop yiyorum. Normal witcher 3 oynarken hiçbir şekilde drop yemem her zaman %100 kullanır ekran kartını. Ne yapabilirim ? 1621701816 Denedim kankam Witcher 3'te bi üst mesajda yazdım
  14. Z

Dostlar selam. Daha bugün başıma gelen bi sorun var. MSI afterburner ile kontrol ettim ve işlemcimin ekran kartımı besleyemediğini düşünüyorum. Valorantta %17 ekran kartı kullanırken %88 işlemci kullanıyor ve 80 FPS alıyorum. Normalde bu değer 200-300 fps. Bu sorunu nasıl çözebiliriz. Son...
  15. Z

Oyunlarda FPS düşmesi

SSD var kankam da son zamanlarda olmaya başladı önceden böyle bi şey hiç olmuyordu
  16. Z

Oyunlarda FPS düşmesi

Merhaba arkadaşlar. 1-2 ay öncesine kadar valorant csgo oyunlarında 200-250 FPS alıyordum ve en fazla 150-170 düşüyordu. Son zamanlarda oyuna 160-180 FPS ile başlayıp 80 fpslere kadar düşüyor. Valorant için ekran kartı kullanımı %30 seviyesinde işlemci ise %15 seviyesinde. Ekranım 144hz olduğu...
  17. Z

Bilgisayarımda adam akıllı oyun oynayamıyorum

Normal olduğunu biliyorum ancak bir vakit sonra 10 FPS altı düşüyor sıcaklıktan kaynaklı bir şey mi 1595239062 Hocam normal ama orta ayarlarda da aynı düşük ayarlarda da
  18. Z

Bilgisayarımda adam akıllı oyun oynayamıyorum

Dostlar selam. Öncelikle belirtmek isterim ki Bilgisayarım lol gibi oyunlarda çok kasmaya başladı. 30*40 FPS arası alıyorum. Bu değerler belli bir noktadan sonra 10*20 arasına düşüyor. Sıkıntı ne olabilir ? Isınma diye düşünüyorum. Ayrıca sistem özelliklerim i3 330M Nvidia 310M 1GB 3GB ram WİN...
  19. Z

Oyunlarda kasma sorunu

hocam win10 zaten oynanmıyordu. Bir de o sürümü nereden bulabilirim ?
  20. Z

Oyunlarda kasma sorunu

Kanka sadece wifi driveri ve kamera driveri için kullandım diğerlerini kendim yaptım 1593904575 win10dan yeni 7ye geçtim çok kasıyor diye. 10 daha zorluyor
Top Bottom