Neler Yeni

Bilgisayarımda virüs var

zekaizz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Zekai Özçelik
Dostlar selam Malwarebytes ile yaptığım tarama sonucu 26 tane Trojan(Bitcoin-miner olarak gösteriyor) Riskware olarak virüs gösteriyor. Bunlardan formatla kurtulabilir miyim ? Başka şekilde kurtulma yolları var mıdır ? Son zamanlarda oyunlarda işlemci ekran kartını besleyemiyordu buna sebep olabilir mi bu virüsler ?
İşlemci R5 2600
Ekran kartı 5500 XT 8GB

ofisec

80+
Kaspersky + Malware kullanıp temizleme yapabilirsin. Formata ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bunlardan formatla kurtulabilir miyim?
Format atmak en güvenli yöntemdir. Sadece virüs taraması yapıp, virüsleri silseniz de olur.

Son zamanlarda oyunlarda işlemci ekran kartını besleyemiyordu buna sebep olabilir mi bu virüsler?
Madencilik virüsü bulunduğunu söylemişsiniz bu yüzden ekran kartı ile ilgili sorun olması normal.

Dostlar selam Malwarebytes ile yaptığım tarama sonucu 26 tane Trojan(Bitcoin-miner olarak gösteriyor) Riskware olarak virüs gösteriyor.
HitmanPro, Zemana, Kaspersky, ESET gibi farklı anti-virüs programlarını da kullanarak virüs taraması yapmanızı tavsiye ediyorum. Malwarebytes'ın bulamadıklarını başka programlar bulabilir.

zekaizz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Zekai Özçelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format atmak en güvenli yöntemdir. Sadece virüs taraması yapıp, virüsleri silseniz de olur.

Madencilik virüsü bulunduğunu söylemişsiniz bu yüzden ekran kartı ile ilgili sorun olması normal.

HitmanPro, Zemana, Kaspersky, ESET gibi farklı anti-virüs programlarını da kullanarak virüs taraması yapmanızı tavsiye ediyorum. Malwarebytes'ın bulamadıklarını başka programlar bulabilir.
Kaspersky kullandım şu an herhangi bir şey bulamadı. Dün malwarebytes ile temizlemiştim. Diğerlerini de deniyorum. Teşekkürler yardımınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,465
Üyeler
168,633
Son üye
MeEG
Top Bottom