Arama sonuçları: *

1. A

State of Play PS5 Horizon Zero Dawn Remastered - Ghost of Yötei Duyuruldu !

Öyle gerçekten. Fragmanı izlerken kadın karakteri görünce direkt beynimde vurulmuşa döndüm. Oyun yapımcılarındaki siyahi ve eşitlik adı altında karakter çıkarmaları artık baymaya başladı. Çoğu yorumlarda da gördüm kadın karekterin istenmemesini. 50 kg’lık kadın, 150 kg’lık düşmanı yenecek...
  2. A

En çok yenisini beklediğim oyunlardan birisiydi ama hayal kırıklığına uğradım resmen. Jin Sakai gibi ikonikleşmiş bir karakter varken hem yenisine hem de kadın karaktere geçmeleri ben üzdü. Bir de savaş olayımız kılıç, ok yani eski dönem ama bir de silah çıkarmışlar.
  3. A

Horizon Zero Dawn yorumları iyi diye deneyim dedim ama eski çağ da robot kesmek ne kadar saçma. Nasıl zevk aldılar hiç anlayamadım. Biraz zorlayıp deneyim dedim ama 1-2 saat sonra sildim oyunu. Olmuyor yani.
  4. A

Ps5 japonyadan 2 tane getirsem sorun olur mu ?

O zaman benim bildiğim yanında getirirken aldığı ürün kutulu olmayacak ve tek ürün olacak. Aksi halde gümrük vergisi verir diye biliyorum.
  5. A

Mantıklı. Mantıklı da kişi gönderirse yine çok ödeme yapabilirsiniz. Yol ücreti, gümrük ücreti vs. Hadi gümrük ücreti göz ardı edilir de.
  6. A

Söylediğiniz 2K, PS5 içinse gümrük işleri, fiyatları vs ile aynı fiyata gelecek. Hiç mantıklı değil.
Top Bottom