gümrükte taklabilirsin dikkat etArkadaşlar 2 tane ps5 getirsem sorun olur mu japonyadan ?
Ben yurtdışından 1 kişinin yılda 1 konsol getirme hakkı olduğunu biliyorumKutu açsak
hocam bi sorum olucak japonyadaysanız ekran kartı veya bilgisayar donanımı fiyatları ne kadar orada 7900 gre veya 4070ti süper gibi kartlarKutu açsak
olsada xray de takılırsın o yüzden bence yanında gelen biri yoksa sadece 1 adet ürün getirmen olacaktırKutu açsak
yani slında 1ps5 ce başka ekipmanlar getirebilirsin ancak aynı üründen 2 adet olması gümrüğe takılman anlamına gelir ticaret amaçlı getirdiğin düşünülebilirolsada xray de takılırsın o yüzden bence yanında gelen biri yoksa sadece 1 adet ürün getirmen olacaktır
2 bin tl falan oynuyor.Ben yurtdışından 1 kişinin yılda 1 konsol getirme hakkı olduğunu biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bi sorum olucak japonyadaysanız ekran kartı veya bilgisayar donanımı fiyatları ne kadar orada 7900 gre veya 4070ti süper gibi kartlar
2 bin tl falan oynuyor.
12 bin tl ye geliyor.Söylediğiniz 2K, PS5 içinse gümrük işleri, fiyatları vs ile aynı fiyata gelecek. Hiç mantıklı değil.
Arkadaşım japonyada su an.Söylediğiniz 2K, PS5 içinse gümrük işleri, fiyatları vs ile aynı fiyata gelecek. Hiç mantıklı değil.
12 bin tl ye geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşım japonyada su an.
Hayır gelirken getirecek hocam