Arama sonuçları: *

1. Awerquan

Playstation 5 ile uyumlu kulaklık

Arctis 7p.
  2. Awerquan

(Çözüldü) DS4 Windows Virüslü müdür ?

Teşekkürler cevaplarınız için.
  3. Awerquan

(Çözüldü) DS4 Windows Virüslü müdür ?

Nba 2k21 oynamak için elimdeki kolları pc ye bağlamak istiyorum. Bunun içinde en yaygın program sanırım ds4 windows. Virüs anlamında bu programın herhangi bir sıkıntısı var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
  4. Awerquan

Ps 5 Almaya Değer Mi?

Medium beni de hayal kırıklığına uğrattı. Bethesta'dan elder scrolls'u heyecanla bekliyorum. İnşallah iyi bir sonuç çıkar ortaya. Ama yakın gelecekte ortam kızışacak gibi duruyor.
  5. Awerquan

Ps 5 Almaya Değer Mi?

Rdr 2 ps5 için yeniden yapılmadı.Ufak bi cila atsalar 60 olacak.Yakın zamanda görebileceğimizi düşünüyorum. 1619088891 Pratikte fark yok bu arada. 1619089015 Kişiden kişye değişir. Exc oyunlara para yetiştirebilirsen ve her ay 3.Party 1 oyun alabilirim diyorsan (yaklaşık 600tl) o zaman ps5...
  6. Awerquan

PS4 Satın alma sorunu

internette 24 saat beklkeyin diyordu bekledim yine aynı hatayı aldım yarın müşteri hizmetlerini arayacağım sanırım.
  7. Awerquan

PS4 Satın alma sorunu

Ekledikten sonra çok fazla başarısız bağlantı girişimi oldu dedi.Bu dondurmanın geçmesi için ne kadar berklemem gerekir. @isikt11 @Kaanps4player
  8. Awerquan

PS4 Satın alma sorunu

Webde böyle oluyor app de kart eklemeyi bulamadım.
  9. Awerquan

PS4 Satın alma sorunu

kayıtlı kart yok :(
  10. Awerquan

PS4 Satın alma sorunu

denedim web den alma kısmında beyaz ekran dönüyor.App te de kart ekleyemiyorum.
  11. Awerquan

PS4 Satın alma sorunu

Hepsini denedim ama sonuç aynı galiba belli süreli ban yedim yarın ararım bi konuşuruz.Sony le
  12. Awerquan

PS4 Satın alma sorunu

Arkadaşlar ps4 üzerinden oyun almaya çalıştığımda aşağıdaki hatayı alıyorum çözümü ne olabilir? @isikt11
  13. Awerquan

PLAYSTATİON İNTERNET HIZLANDIRMA

teşekkürler @isikt11 desteğin için
  14. Awerquan

kablosuz maalesef odama kablo çekemiyorum. @isikt11
  15. Awerquan

evet @isikt11
  16. Awerquan

Playstation 4 pro kullanıcısııym 100 mb internetin 3 mb ini alıyor bunu nasıl hızlandırabilirim.
Top Bottom