Ps app indir ps4ü tanıt bir oradan deneArkadaşlar ps4 üzerinden oyun almaya çalıştığımda aşağıdaki hatayı alıyorum çözümü ne olabilir? @isikt11
Aynısını yazmayayım, hocamla aynı düşünüyorum.Sepete 1-2 liralık ürün ekleyip yeniden deneyin.
Eğer yine devam ediyorsa telefon veya Web üzerinden yapın.
PS4 üzerinde PS Store hiç stabil değil. Hep hata verebiliyor.
PS4'ü tanıtmasına gerek yok. Direkt PSN hesabına giriş yapması yeterli bir şey satın almak için.Ps app indir ps4ü tanıt bir oradan dene
Doğru biliyorum da ilişkilendirildi demişti ilk oradan hep tanıtma ile oluyor sanıyorumPS4'ü tanıtmasına gerek yok. Direkt PSN hesabına giriş yapması yeterli bir şey satın almak için.
O, uzaktan indirme başlatabilmeyi sağlıyor. Satın almak için PS4 ile eşleştirmeye gerek yok.Doğru biliyorum da ilişkilendirildi demişti ilk oradan hep tanıtma ile oluyor sanıyorum
Evet.O, uzaktan indirme başlatabilmeyi sağlıyor. Satın almak için PS4 ile eşleştirmeye gerek yok.
Hepsini denedim ama sonuç aynı galiba belli süreli ban yedim yarın ararım bi konuşuruz.Sony leSepete 1-2 liralık ürün ekleyip yeniden deneyin.
Eğer yine devam ediyorsa telefon veya Web üzerinden yapın.
PS4 üzerinde PS Store hiç stabil değil. Hep hata verebiliyor.
Telefon ve Web'ten de denediniz mi?Hepsini denedim ama sonuç aynı galiba belli süreli ban yedim yarın ararım bi konuşuruz.Sony le
Appde kart eklemene gerek yok ps4 de olan kartları algılıyordenedim web den alma kısmında beyaz ekran dönüyor.App te de kart ekleyemiyorum.