Neler Yeni

Ps 5 Almaya Değer Mi?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Abartma ikisi de aşağı yukarı aynı güçte Xbox gözle görülemeyecek kadar güçlü o alma sebebi olmaz
fiyata bak , performansa bak. çok tanınan dğil f/p olan alınmalı. fanboyluk bir kenara xbox daha iyi bir tercih.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
fiyata bak , performansa bak. çok tanınan dğil f/p olan alınmalı. fanboyluk bir kenara xbox daha iyi bir tercih.
bir yanda kaliteli oyunlar, bir yanda ucuz oyunlar. 🤔 çok zor bir ikilem değil aslında. kalite için ps5, ucuzluk için xbox.

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Arkadaşlar yakın zamanda ps 5 alabilirim ancak rdr 2 4k 30 fps falan oynatıyor fps ler neden bu kadar düşük yada ps fps si pc fps sinden farklı mı ayrıca neden 30 fps sabit her oyunu 30 fps de mi oynatacak ps 5 yoksa sadece bazı oyunlar için mi böyle ayrıca ps 4 oyunlarını oynatıyor mu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim
Rdr 2 ps5 için yeniden yapılmadı.Ufak bi cila atsalar 60 olacak.Yakın zamanda görebileceğimizi düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

full hd de 60 fps oynarsın ama ps 5 alma series x çok daha güçlü.
Pratikte fark yok bu arada.

Kişiden kişye değişir. Exc oyunlara para yetiştirebilirsen ve her ay 3.Party 1 oyun alabilirim diyorsan (yaklaşık 600tl) o zaman ps5 mantıklı. Eğer ben o kadar para veremem diyorsan game pass nimet.

bir yanda kaliteli oyunlar, bir yanda ucuz oyunlar. 🤔 çok zor bir ikilem değil aslında. kalite için ps5, ucuzluk için xbox.
Hocam tam da öyle demeyelim microsoft'un kaliteli oyunları var ve ileride sayıları fazlasıyla artacak gibi duruyor.

Son düzenleme:

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Hocam tam da öyle demeyelim microsoft'un kaliteli oyunları var ve ileride sayıları fazlasıyla artacak gibi duruyor.
kalbur üstü oyunları var ama tam anlamıyla ödül alacak kadar kaliteli oyunu şu an için yok. umarım yakın gelecekte olur da rekabetin tadını oyuncular çıkarır. mediumdan ümitliydim, yürüme simülatörü çıktı. şimdi en umutla beklediğim oyun indiana jones. inşallah onu da patlatmazlar.

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
kalbur üstü oyunları var ama tam anlamıyla ödül alacak kadar kaliteli oyunu şu an için yok. umarım yakın gelecekte olur da rekabetin tadını oyuncular çıkarır. mediumdan ümitliydim, yürüme simülatörü çıktı. şimdi en umutla beklediğim oyun indiana jones. inşallah onu da patlatmazlar.
Medium beni de hayal kırıklığına uğrattı. Bethesta'dan elder scrolls'u heyecanla bekliyorum. İnşallah iyi bir sonuç çıkar ortaya. Ama yakın gelecekte ortam kızışacak gibi duruyor.

Top Bottom