Neler Yeni

Ps 5 Almaya Değer Mi?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Medium beni de hayal kırıklığına uğrattı. Bethesta'dan elder scrolls'u heyecanla bekliyorum. İnşallah iyi bir sonuç çıkar ortaya. Ama yakın gelecekte ortam kızışacak gibi duruyor.
beklentim o ancak abonelik sistemine çıkacak oyunların, satış amacı ile yapılmış oyunlarla yarışabileceğini sanmıyorum. sony oyunu kötü yaparsa satamaz. zarar eder. ancak microsoftun herhangi bir stüdyosu oyunu aceleyle ve kötü yapsa bile abonelik sistemine 1 oyun daha katmış olur. kaliteden çok oyun sayısı önemli çünkü.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Arkadaşlar yakın zamanda ps 5 alabilirim ancak rdr 2 4k 30 fps falan oynatıyor fps ler neden bu kadar düşük yada ps fps si pc fps sinden farklı mı ayrıca neden 30 fps sabit her oyunu 30 fps de mi oynatacak ps 5 yoksa sadece bazı oyunlar için mi böyle ayrıca ps 4 oyunlarını oynatıyor mu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim
Bu arada konu sahibinin bilgisayarı var oyunlar ve konsol içinde parası varmış xbox fln karıştırmayın aklını bir ton para verip forzamı oynıyacak.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam adam bir ton para verip forza gears 5 halo fln mi oynıyacak parası ve bilgisayarı var zaten.
Game pass var? Yıllık 350 TL ye istediği her oyunu oynamak varken ps5 de 2 oyuna 350 TL mi versin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle yazmışsınız bu fanboyluk değil mi ?
Hocam bakın şimdi, ben ps 1 2 3 kullandım hakkını yemem Allah var başarılı bir marka ama xbox one serisinden sonra xbox daha iyi, oyunlar uygun, Game pass var, donanım olarak güçlü ve daha daha.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar yakın zamanda ps 5 alabilirim ancak rdr 2 4k 30 fps falan oynatıyor fps ler neden bu kadar düşük yada ps fps si pc fps sinden farklı mı ayrıca neden 30 fps sabit her oyunu 30 fps de mi oynatacak ps 5 yoksa sadece bazı oyunlar için mi böyle ayrıca ps 4 oyunlarını oynatıyor mu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim
bence değmez yani bir tlou için god of war için alınmaz bu oyunlar en güzel oyunlar olsunlar iki oyun için 8k verip birde oyunlarına pahalı fiyatlar vermem .oynamıyıveririm bir şey kaybetmiyorum sonuçta . he param var diyorsan al gitsin

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Yıllardır evde 2 ps4 sahibi olarak şahsi fikrimi söyliyim.Sadece makine,özellik ve fiyat bakımından şuan bilgisayar almaktan daha mantıklı konsol almak.Ama oyunlara gelecek olursak ise bilgisayar ve xbox daha avantajlı.Oyunlara verecek paran var ise ps5 al ama oyunlara verecek durumun yok ise xbox al.Bende 80-90 tane oyun var.Yarısından çoğu indirim yada psn plus oyunları.Hepsini oynamıyorum.Oynadığım tek tük oyun var.Hikaye bazlı oyun seviyorsan playstation kısmı ağır basıyor ama online oynarım diyorsan samimi olarak söylüyorum xbox,ps farkı yok.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
böyle yazmışsınız bu fanboyluk değil mi ?
dostum kabul edelim sony playstationu tek o exclusive oyunlarıyla sattırıyor . yoksa ucuza xbox'tan oynamak varken neden ps alıp hem daha güçsüz hem daha fazla paralı oyun oynayayım ki arkadaş haklı sony cazibesini kaybettirdi . ben diyorum o exclusive oyunlar da giderse ( ki yavaş yavaş pc'ye çıkıyor) ps almayacak kimse

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,412
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
PS5 parasına bilgisayar toplarsın ve her oyunu açar
Piyasadan haberdar olmayan arkadaś(temsili)
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum kabul edelim sony playstationu tek o exclusive oyunlarıyla sattırıyor . yoksa ucuza xbox'tan oynamak varken neden ps alıp hem daha güçsüz hem daha fazla paralı oyun oynayayım ki arkadaş haklı sony cazibesini kaybettirdi . ben diyorum o exclusive oyunlar da giderse ( ki yavaş yavaş pc'ye çıkıyor) ps almayacak kimse
Güçsüz derken ikiside 4K60 konsu değil mi?

THEKINGBRAWL.exe

80+ Bronze
Arkadaşlar bilmiyordum ya 😭😭😭😭

Top Bottom