Neler Yeni

Ps 5 Almaya Değer Mi?

Taylan22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Taylan Kaya
dostum gerçekten senin paran varsa git ver oyunlara parayı
pc de bile oyun 300tl oluyor ps de yüksek bir oyun idirimle o fiyatlara düşüyor (AAA Oyunları)
bana bi söyelsene tlou 1&2 gow veya ghost of tsushimayı oynamak bu kadar önemli mi yani oynamasak ne kaybedebiliriz bi söyle ya ne kaybedicez . ortalama bir türk ailesinin parası yetmez xbox derim çünkü pass sistemi var ve en son ücretsiz oyunları için gold üyeliği zorunluluğunu da kaldırdı sony ne yaptı
zam zam zam
ps de bir çok exclusive var ben sadece aklıma gelenleri söyledim

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
pc de bile oyun 300tl oluyor ps de yüksek bir oyun idirimle o fiyatlara düşüyor (AAA Oyunları)
bana bi söyelsene tlou 1&2 gow veya ghost of tsushimayı oynamak bu kadar önemli mi yani oynamasak ne kaybedebiliriz bi söyle ya ne kaybedicez . ortalama bir türk ailesinin parası yetmez xbox derim çünkü pass sistemi var ve en son ücretsiz oyunları için gold üyeliği zorunluluğunu da kaldırdı sony ne yaptı
zam zam zam
Hocam emin olunki kötü days gone'ı bile çoğu kişi deneyimlemeli hadi konu sahibi size uydu xbox aldı gamepass'in en iyi oyunları olan forza gears halo oynadı sonra kütüphanesine girdi ve başka büyük oyun yok napıcak bu adam ? 1 2 yıl sonra xbox'a özel oyunlar daha fazla gelicek diyorsunuzda ya gelmesse 6 bin tl çöpmü oldu ?

Taylan22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Taylan Kaya
Hocam emin olunki kötü days gone'ı bile çoğu kişi deneyimlemeli hadi konu sahibi size uydu xbox aldı gamepass'in en iyi oyunları olan forza gears halo oynadı sonra kütüphanesine girdi ve başka büyük oyun yok napıcak bu adam ? 1 2 yıl sonra xbox'a özel oyunlar daha fazla gelicek diyorsunuzda ya gelmesse 6 bin TL çöpmü oldu ?
olsun game pass var (!)

Skyline R34

80+ Bronze
zam zam zam
8000 TL'ye konsola verdiğine göre çöp yiiyor bende ps 5 var çıkan bütün çıkış oyunlarını 400 tl ye oynadım çünkü ps 5 te oyun takası diye bir şey var

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Zaten bilgisayarım var diyor pc de gamepass var zaten adam param var dediği halde xbox aldırma çabanız niye acaba adam oyunlara para var diyor zaten.
Hocam pc deki oyunları da xbox a ücretsiz yükleyebiliyor bu sayede tasarruf edecek. Kendisi ps almak istiyorsa bişey diyemem.

Erikli Damacanası

80+ Bronze
hocam siz mario ve motoru çalınna gaspçı mı ne onu dinlemeyin paranız var diyorsunuz bunlar hala gamepass diyor pc nizde varmış ps en iyi olur alın 4 k tv de GOD OF WARR THE LAST OF US UNCHARTED SPİDERMANLERİ DAHA birçok exclusive çatır çartır onayın oyunları büyük yazdım çünkü tahminen exclusive OYUN diye bir şey bilmiyorlar

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,072
İsim
Mert Can Ergün
zam zam zam
ps5 im var bütün oyunlar indirime giriyor

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
hocam siz mario ve motoru çalınna gaspçı mı ne onu dinlemeyin paranız var diyorsunuz bunlar hala gamepass diyor pc nizde varmış ps en iyi olur alın 4 k tv de GOD OF WARR THE LAST OF US UNCHARTED SPİDERMANLERİ DAHA birçok exclusive çatır çartır onayın oyunları büyük yazdım çünkü tahminen exclusive OYUN diye bir şey bilmiyorlar
Hocam geçenlerde ps4 aldım store da birçok oyun var ama oyunları yavas yavaş aldığım için kütüphanem az ve ben büyük bir boşluk içindeyim düşünsenize gidip xbox series x alıyorsunuz ve 2 3 tane özel oyunu var gerisi büyük oyunlar değil 6 bin tl verip 3 tane büyük oyun oynamak ben store da oyun olduğu halde boşluk içerisindeyim xbox alan birisinin 6 bin tl verip 3 tane büyük oyun görmesi daha kötüdür glb arkadaşlar daha güçlü f/p fln diyorda ben oyun bulamadıktan sonra gücü napayım.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Hocam geçenlerde ps4 aldım store da birçok oyun var ama oyunları yavas yavaş aldığım için kütüphanem az ve ben büyük bir boşluk içindeyim düşünsenize gidip xbox series x alıyorsunuz ve 2 3 tane özel oyunu var gerisi büyük oyunlar değil 6 bin TL verip 3 tane büyük oyun oynamak ben store da oyun olduğu halde boşluk içerisindeyim xbox alan birisinin 6 bin TL verip 3 tane büyük oyun görmesi daha kötüdür glb arkadaşlar daha güçlü f/p fln diyorda ben oyun bulamadıktan sonra gücü napayım.
Arkadaşlar sadece 3 tane oyun var zannetmenizde biraz garip açıkçası
Daha ea pass de var
Ayrıca madem 6000tl yatırınca paranızın çöpe gittiğini düşünüyorsunuz , series s +2.el kırık ps4 alın
Bu sayede ne şiş yanar ne kebap

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Arkadaşlar sadece 3 tane oyun var zannetmenizde biraz garip açıkçası
Daha ea pass de var
Ayrıca madem 6000tl yatırınca paranızın çöpe gittiğini düşünüyorsunuz , series s +2.el kırık ps4 alın
Bu sayede ne şiş yanar ne kebap
Pc + ps4 alıp hem pc de ödevde yapabilirim o.O2

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Pc + ps4 alıp hem pc de ödevde yapabilirim o.O2
Hangi 5klık PC'de 2k Oyun Oynamayı Planlıyorsun Reis o.O2 o.O2 o.O2
5kya 1650 sistem bile zor alırsın