Neler Yeni

Ps 5 Almaya Değer Mi?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Piyasadan haberdar olmayan arkadaś(temsili)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güçsüz derken ikiside 4K60 konsu değil mi?
bildiğim kadarı ile xbox series x daha güçlü ve azımsanamayacak kadar belli diyebiliriz aslında

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Alcaksan yurtdışından al bence

Birde 30fps akıcı geliyor gözüne aynı zamanda 4k ciddi bir kalite bu fps olması normal genelde de oyunlar 60fps

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,597
İsim
Mert Can Ergün
fiyata bak , performansa bak. çok tanınan dğil f/p olan alınmalı. fanboyluk bir kenara xbox daha iyi bir tercih.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

exclusive candir xbox güçlü olsun olmasın özel oyunlar olmadığı sürece benim gözümde iyi değil dir

Taylan22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Taylan Kaya
dostum kabul edelim sony playstationu tek o exclusive oyunlarıyla sattırıyor . yoksa ucuza xbox'tan oynamak varken neden ps alıp hem daha güçsüz hem daha fazla paralı oyun oynayayım ki arkadaş haklı sony cazibesini kaybettirdi . ben diyorum o exclusive oyunlar da giderse ( ki yavaş yavaş pc'ye çıkıyor) ps almayacak kimse
evet ama konsolu abence ana satın alam sebebeiniz exclusive oyunları olmalı ayrca sony elindeki gow tlou uncharted tutan exlusive markalarını pcye çıkaracak kadar zeka geriiğinde değil örneğin normalde Ghost of Tsushima çok rahat pc ye çıkardı ama çok beğenildiği için çıkarmaz

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
Sadece oyun oynayacaksan al, ama ilerde başka işler de yaparım diye düşünüyorsan kampanya bekle ve bilgisayar al. İhtiyacına uygun Laptop yada Masaüstü PC tavsiyesinde beni etiketliyebilirsin ^.^

Skyline R34

80+ Bronze
dostum kabul edelim sony playstationu tek o exclusive oyunlarıyla sattırıyor . yoksa ucuza xbox'tan oynamak varken neden ps alıp hem daha güçsüz hem daha fazla paralı oyun oynayayım ki arkadaş haklı sony cazibesini kaybettirdi . ben diyorum o exclusive oyunlar da giderse ( ki yavaş yavaş pc'ye çıkıyor) ps almayacak kimse
elindeki en iyi markaları pc ye çıkarmıyor bsony tahnminen pc ye tutan markalartı getirmez bence horizon ilk olduğu için geldi birde senin bu düşündüğünü sonydek kimse farketmedi di mi ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
evet ama konsolu abence ana satın alam sebebeiniz exclusive oyunları olmalı ayrca sony elindeki gow tlou uncharted tutan exlusive markalarını pcye çıkaracak kadar zeka geriiğinde değil örneğin normalde Ghost of Tsushima çok rahat pc ye çıkardı ama çok beğenildiği için çıkarmaz
aynen 3 oyun için paramı çöpe atıcam bana hikayeli bir oyun 6 saat zev k vericek sonra yok
eğer bana bu 3 oyunu oynattırdığı zaman çok uzun süre virir ise alırım ben ps severim hemde çok ancak türk ailesinin ekonomisini tanımıyor işte
mesela game pas sitemi olsa ben de gider ps alırım 3 oyun için ekstra para vermem şahsen çok zengin değilsem yoksa nedne vermeyeyim . bu arada merak etme çıkıcaktır en az biri e fazla tsushime çıkabilme ihitmali var

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,597
İsim
Mert Can Ergün
hocam ne kadar zekalısın her şey güçle olmuyor ayrıca oyunlar indirime giriyor her oyun gelmiyor pc ye xbox ne kadar güçlü olsun olmasın özel oyunlar olmadığı sürece bir işe yaramaz

aynen 3 oyun için paramı çöpe atıcam bana hikayeli bir oyun 6 saat zev k vericek sonra yok
eğer bana bu 3 oyunu oynattırdığı zaman çok uzun süre virir ise alırım ben ps severim hemde çok ancak türk ailesinin ekonomisini tanımıyor işte
mesela game pas sitemi olsa ben de gider ps alırım 3 oyun için ekstra para vermem şahsen çok zengin değilsem yoksa nedne vermeyeyim . bu arada merak etme çıkıcaktır en az biri e fazla tsushime çıkabilme ihitmali var
yav he he git xbox al o zaman dostum

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hocam ne kadar zekalısın her şey güçle olmuyor ayrıca oyunlar indirime giriyor her oyun gelmiyor pc ye xbox ne kadar güçlü olsun olmasın özel oyunlar olmadığı sürece bir işe yaramaz

yav he he git xbox al o zaman dostum
dostum gerçekten senin paran varsa git ver oyunlara parayı
pc de bile oyun 300tl oluyor ps de yüksek bir oyun idirimle o fiyatlara düşüyor (AAA Oyunları)
bana bi söyelsene tlou 1&2 gow veya ghost of tsushimayı oynamak bu kadar önemli mi yani oynamasak ne kaybedebiliriz bi söyle ya ne kaybedicez . ortalama bir türk ailesinin parası yetmez xbox derim çünkü pass sistemi var ve en son ücretsiz oyunları için gold üyeliği zorunluluğunu da kaldırdı sony ne yaptı
zam zam zam

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Game pass var? Yıllık 350 TL ye istediği her oyunu oynamak varken ps5 de 2 oyuna 350 TL mi versin?

Hocam bakın şimdi, ben ps 1 2 3 kullandım hakkını yemem Allah var başarılı bir marka ama xbox one serisinden sonra xbox daha iyi, oyunlar uygun, Game pass var, donanım olarak güçlü ve daha daha.
Zaten bilgisayarım var diyor pc de gamepass var zaten adam param var dediği halde xbox aldırma çabanız niye acaba adam oyunlara para var diyor zaten.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,404
Üyeler
160,691
Son üye
AyBoOoO
Top Bottom