Arama sonuçları: *

1. B1L0

Ps5PRO TÜRKİYE FİYATI YANLIŞLIKLA GÖZÜKTÜ

Öyle, ps5pro fiyatını gördükten sonra aklıma iphonelar geldi. Alanı her türlü olacak zaten. Ben sadece kendi açımdan mantıklı olanı söylüyorum.
  2. B1L0

Aynı performansı pcler çok daha ucuaza veriyor. Biraz bekledikten sonra ps oyunları da geliyor. Ekstra oyunlar, film, dizi, render ve daha birçok extra işi pcde yapabiliyorken konsolda yapamıyoruz.
  3. B1L0

Bu saatten sonra konsol alınmaz bence direkt. Kasa toplamak daha mantıklı ve daha işlevsel. Eskiden savunur yönü olarak özel oyunlar vardız artık onlar da geliyor pcye.
  4. B1L0

Siz olsanız demem zaten hocam:d
  5. B1L0

Yakalayan arkadaş ps5 pro yerine telefon baksa daha iyi eder gibi, zira benim 2011 model nokia c2 daha iyi çekiyordu.
  6. B1L0

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

Bir seneyi geçmiş yorumu yazalı, olayın sıcağıyla yazmıştım işte hocam detaylar yoktu pek.
  7. B1L0

🔴 The Last of Us Part II Remastered, 19 Ocak 2024’te PS5’e geliyor!

Bence remastered + port yerine bunun portu ve yanına bi port daha iyi olurdu, örnek ghost of tsushima gibi. 1700337099 Sanmıyorum ama galiba normaline sahip olanlar 10 dolar verip remastered yükseltebilecekler, trde o iş nasıl olur bilmiyorum.
  8. B1L0

Haklısınız hocam gayet normal bir durum. Dediğim gibi biri gelip buna yazdığı an aynı konudan iki tane oluyor ana sayfada, o da pek iyi olmuyor diye böyle yapıyoruz. İyi akşamlar
  9. B1L0

Çoklu konu olmaması için ilk açılan konu açık kalıyor, diğerleri ilk açılana yönlendiriliyor hocam.
  10. B1L0

🔥 The Last Of Us Part 2 Remastered Duyuruldu ! 🔥

https://forum.donanimarsivi.com/konu/the-last-of-us-part-ii-remastered-19-ocak-2024te-ps5e-geliyor.841119/
  11. B1L0

GTA 6 metacritic sayfası açıldı!!!

https://forum.donanimarsivi.com/konu/gta-6-resmi-metacritic-sayfasi-acildi.828168/
  12. B1L0

Ps5 için 32 inç nasıl

Bence ps5 için en sağlıklısı 2k kullanmak.
  13. B1L0

Ps5 için 32 inç nasıl

Hocam PS5 4k'da oyun oynatacak kadar güçlü bir monitör mü bilmiyorum ama geçen gün arkadaşa benzer özelliklerde monitör ararken gigabyte m32u da dikkatimi çekmişti, bi bakmanızı tavsiye ederim.
  14. B1L0

Playstation 4 slim 1TB+2KOL satışta

https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/
  15. B1L0

75000 TL Bütçe ile yalnız PC mi yoksa PC + Playstation mu?

???ne düşünüyordun hocam merak ettim?
  16. B1L0

75000 TL Bütçe ile yalnız PC mi yoksa PC + Playstation mu?

çıktığı gibi oynayayım derdin olmaz ise full pc çünkü er yada geç geliyor pcye yok ps oyunları çok iyi hemen oynamam lazım dersen ps+pc yap
  17. B1L0

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

rockstarın böyle bir şey çıkartması bence mümkün değil. Rockstarın çıkardığı her oyun kendi döneminde devrim niteliğindedir. Gta 5 motorunu cartını curtunu kullanarak bait atmışlar diye yorumladım.
  18. B1L0

PlayStation 5 stok sorunu

aşağı yukarı ne kadar oluyor fiyatı biliyor musun
  19. B1L0

Series s mi yoksa yeni pc mi ?

pc her işini görür , series s ise sadece oyun oynatır bence pc al
Top Bottom