Aynı performansı pcler çok daha ucuaza veriyor. Biraz bekledikten sonra ps oyunları da geliyor. Ekstra oyunlar, film, dizi, render ve daha birçok extra işi pcde yapabiliyorken konsolda yapamıyoruz.
Bu saatten sonra konsol alınmaz bence direkt. Kasa toplamak daha mantıklı ve daha işlevsel. Eskiden savunur yönü olarak özel oyunlar vardız artık onlar da geliyor pcye.
Bence remastered + port yerine bunun portu ve yanına bi port daha iyi olurdu, örnek ghost of tsushima gibi.
1700337099
Sanmıyorum ama galiba normaline sahip olanlar 10 dolar verip remastered yükseltebilecekler, trde o iş nasıl olur bilmiyorum.
Haklısınız hocam gayet normal bir durum. Dediğim gibi biri gelip buna yazdığı an aynı konudan iki tane oluyor ana sayfada, o da pek iyi olmuyor diye böyle yapıyoruz. İyi akşamlar
Hocam PS5 4k'da oyun oynatacak kadar güçlü bir monitör mü bilmiyorum ama geçen gün arkadaşa benzer özelliklerde monitör ararken gigabyte m32u da dikkatimi çekmişti, bi bakmanızı tavsiye ederim.
rockstarın böyle bir şey çıkartması bence mümkün değil. Rockstarın çıkardığı her oyun kendi döneminde devrim niteliğindedir. Gta 5 motorunu cartını curtunu kullanarak bait atmışlar diye yorumladım.