Belçika tax freeli şekilde alınca 24000tl pro versiyonO zaman alınır net çıkınca bakarım
Artık konsol almanın bence anlamı kalmadı.Bulduğum kaynağa göre vatanda listelenip kaldırılan ps5 pro fiyatı:49.999 tl tahmin ettiğimiz civarda bir fiyat siz ne düşünüyorsunuz bu arada kesin değildir kaynak:Shifdelete.net
47k'ya 4070ti super sistem var.Aşırı pahalı aynı bütçeye 4070 super sistem dizilir
Belçika oranı bildiğim için örnekti sadece. Herhangi bir ülkede de böyle olurNasıl ben gidemem ki?
Bu saatten sonra konsol alınmaz bence direkt. Kasa toplamak daha mantıklı ve daha işlevsel. Eskiden savunur yönü olarak özel oyunlar vardız artık onlar da geliyor pcye.İthalatçı garantili alınır mı?
Niye?Bu saatten sonra konsol alınmaz bence direkt. Kasa toplamak daha mantıklı ve daha işlevsel. Eskiden savunur yönü olarak özel oyunlar vardız artık onlar da geliyor pcye.
Aynı performansı pcler çok daha ucuaza veriyor. Biraz bekledikten sonra ps oyunları da geliyor. Ekstra oyunlar, film, dizi, render ve daha birçok extra işi pcde yapabiliyorken konsolda yapamıyoruz.Niye?
seveni olduğu sürece almaya devam ederler benceAynı performansı pcler çok daha ucuaza veriyor. Biraz bekledikten sonra ps oyunları da geliyor. Ekstra oyunlar, film, dizi, render ve daha birçok extra işi pcde yapabiliyorken konsolda yapamıyoruz.
Öyle, ps5pro fiyatını gördükten sonra aklıma iphonelar geldi. Alanı her türlü olacak zaten. Ben sadece kendi açımdan mantıklı olanı söylüyorum.seveni olduğu sürece almaya devam ederler bence
bencede öyle pc alıp kolla oynamak bence daha mantıklıÖyle, ps5pro fiyatını gördükten sonra aklıma iphonelar geldi. Alanı her türlü olacak zaten. Ben sadece kendi açımdan mantıklı olanı söylüyorum.