Neler Yeni

Ps5PRO TÜRKİYE FİYATI YANLIŞLIKLA GÖZÜKTÜ

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bulduğum kaynağa göre vatanda listelenip kaldırılan ps5 pro fiyatı:49.999 tl tahmin ettiğimiz civarda bir fiyat siz ne düşünüyorsunuz bu arada kesin değildir kaynak:Shifdelete.net
Artık konsol almanın bence anlamı kalmadı.
PS4 zamanını hatırlıyorum exclusive oyunları vardı ve aldırtıyordu ama ps5 için halen güzel ve en önemlisi o konsolu aldırtacak bir exclusive oyun çıkmıyor bunun yerine devam oyunları geliyor onlar da artık Windows'a çıkıyor böylece bir anlamı kalmıyor kaldı ki online oynamak için para vereceksiniz .
Cihaz ayrıca çok pahalı cidden

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
Fırat divitci

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
İthalatçı garantili alınır mı?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
İthalatçı garantili alınır mı?
Bu saatten sonra konsol alınmaz bence direkt. Kasa toplamak daha mantıklı ve daha işlevsel. Eskiden savunur yönü olarak özel oyunlar vardız artık onlar da geliyor pcye.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Bu saatten sonra konsol alınmaz bence direkt. Kasa toplamak daha mantıklı ve daha işlevsel. Eskiden savunur yönü olarak özel oyunlar vardız artık onlar da geliyor pcye.
Niye?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Aynı performansı pcler çok daha ucuaza veriyor. Biraz bekledikten sonra ps oyunları da geliyor. Ekstra oyunlar, film, dizi, render ve daha birçok extra işi pcde yapabiliyorken konsolda yapamıyoruz.

Shourd

80+ Gold
Aynı performansı pcler çok daha ucuaza veriyor. Biraz bekledikten sonra ps oyunları da geliyor. Ekstra oyunlar, film, dizi, render ve daha birçok extra işi pcde yapabiliyorken konsolda yapamıyoruz.
seveni olduğu sürece almaya devam ederler bence

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
seveni olduğu sürece almaya devam ederler bence
Öyle, ps5pro fiyatını gördükten sonra aklıma iphonelar geldi. Alanı her türlü olacak zaten. Ben sadece kendi açımdan mantıklı olanı söylüyorum.

Shourd

80+ Gold
Öyle, ps5pro fiyatını gördükten sonra aklıma iphonelar geldi. Alanı her türlü olacak zaten. Ben sadece kendi açımdan mantıklı olanı söylüyorum.
bencede öyle pc alıp kolla oynamak bence daha mantıklı

Top Bottom