Neler Yeni

Ps5PRO TÜRKİYE FİYATI YANLIŞLIKLA GÖZÜKTÜ

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Ps 5 in normal versiyonu bile gayet iyi.
Ne yaptilar bu kadar da 50k oldu elektirik faturasini mi oduyo bu alet

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ps 5 in normal versiyonu bile gayet iyi.
Ne yaptilar bu kadar da 50k oldu elektirik faturasini mi oduyo bu alet
Amerikada 699 dolarken, Türkiyede 1459 dolar. Sony bir şey yapmadı da neyse gerisi söylemicem. Vergiler diyip geçelim.

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Batın Köse
Aynı performansı pcler çok daha ucuaza veriyor. Biraz bekledikten sonra ps oyunları da geliyor. Ekstra oyunlar, film, dizi, render ve daha birçok extra işi pcde yapabiliyorken konsolda yapamıyoruz.
türkiyede maalesef öyle ancak almanyada yaklaşık 2 hafta önce 350 euro ya ps5 satılıyordu mesala orada 350 euro pc kuramazsın ,Sony türkiyeden çekilmesinin sebebi zaten bu vergi durumu adamlara görede mantıklı gelmiyor bu fiyatlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence kimse bi konsola 50k vermez. Gereksiz ve alışılmışın dışında. İlerde satıcıların elinde patlayınca düşürürler fiyatı.
kanka zaten burada bu konsolu alan adam fiyatına bakmıyacak ona bakılırsa 100k herhangi bir telefonda etmez ancak bir haftada tükeniyor o yüzden çok kasmaya gerek yok.

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Enes
Bulduğum kaynağa göre vatanda listelenip kaldırılan ps5 pro fiyatı:49.999 tl tahmin ettiğimiz civarda bir fiyat siz ne düşünüyorsunuz bu arada kesin değildir kaynak:Shifdelete.net
Konsola bi bağlılığı olmayan adam için israftan başka bir şey değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Arif güngör
Baba parası oyuncağı kral zengin değil.
Kendi çalışıp kazanan adam zaten yani bizim gibiler ona o paranın verilmemesi gerektiğini bilir zaten.
biraz daha keyif işi yaa ben mesela kendim çalışıp kazanıyorum ps5 aldım işten gelince koltuğa uzanıp oynuyorum bilgisayar başında oturmak yoruyor. Ama istesem 4070s sistem de dizerim şu an. Dediğim gibi bence daha çok tercih meselesi. Ayrıca pronun fiyatı, performansını bilmiyoruz ama baya bi uçuk.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
biraz daha keyif işi yaa ben mesela kendim çalışıp kazanıyorum ps5 aldım işten gelince koltuğa uzanıp oynuyorum bilgisayar başında oturmak yoruyor. Ama istesem 4070s sistem de dizerim şu an. Dediğim gibi bence daha çok tercih meselesi. Ayrıca pronun fiyatı, performansını bilmiyoruz ama baya bi uçuk.

Ben de PS5 kullanıcısıyım. Performansını bilsek bile fiyatı uçuk. Sony'nin konsollarının ömrü ortalama 7 yıl. PlayStation 5 dördüncü yılını doldurdurmasına rağmen özel oyun konusunda kullanıcıları tatmin edemedi. Konsol çıkmadan önce "Geriye uyumluluk olacak mı?" soruları şimdi tebessüm ettiriyor. Şöyle bir durum da var, gerek Xbox, gerekse PS5 salgın döneminde çıktı. Koronavirüs kısıtlamaları ise 2022'nin sonlarında ve 2023'ün başlarında kaldırıldı. Yani en az iki senelik bir kayıp var. Bunları toparlamak adına bir şey yapacaklar mı göreceğiz. Sony, 2025'e kadar büyük oyun gelmeyeceğini söylemişti. 2025'ten sonra otomatiğe bağlayacak herhalde. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,265
Üyeler
161,260
Son üye
birbal
Top Bottom