4kda vermeyebilir sözde ps5 her oyunda 4k60 fps veriyoduGTA 6 ya 60FPS vermiyormu kral gerçekten ?
Ps5 pro ithalatçı garantili alınmaz mı?
Onların garantisi iyi oluyor mu?
Bence kimse bi konsola 50k vermez. Gereksiz ve alışılmışın dışında. İlerde satıcıların elinde patlayınca düşürürler fiyatı.Alan yine alacak kral her türlü satar 60K yazsın yine satar.
Amerikada 699 dolarken, Türkiyede 1459 dolar. Sony bir şey yapmadı da neyse gerisi söylemicem. Vergiler diyip geçelim.Ps 5 in normal versiyonu bile gayet iyi.
Ne yaptilar bu kadar da 50k oldu elektirik faturasini mi oduyo bu alet
türkiyede maalesef öyle ancak almanyada yaklaşık 2 hafta önce 350 euro ya ps5 satılıyordu mesala orada 350 euro pc kuramazsın ,Sony türkiyeden çekilmesinin sebebi zaten bu vergi durumu adamlara görede mantıklı gelmiyor bu fiyatlar.Aynı performansı pcler çok daha ucuaza veriyor. Biraz bekledikten sonra ps oyunları da geliyor. Ekstra oyunlar, film, dizi, render ve daha birçok extra işi pcde yapabiliyorken konsolda yapamıyoruz.
kanka zaten burada bu konsolu alan adam fiyatına bakmıyacak ona bakılırsa 100k herhangi bir telefonda etmez ancak bir haftada tükeniyor o yüzden çok kasmaya gerek yok.Bence kimse bi konsola 50k vermez. Gereksiz ve alışılmışın dışında. İlerde satıcıların elinde patlayınca düşürürler fiyatı.
Konsola bi bağlılığı olmayan adam için israftan başka bir şey değil.Bulduğum kaynağa göre vatanda listelenip kaldırılan ps5 pro fiyatı:49.999 tl tahmin ettiğimiz civarda bir fiyat siz ne düşünüyorsunuz bu arada kesin değildir kaynak:Shifdelete.net
biraz daha keyif işi yaa ben mesela kendim çalışıp kazanıyorum ps5 aldım işten gelince koltuğa uzanıp oynuyorum bilgisayar başında oturmak yoruyor. Ama istesem 4070s sistem de dizerim şu an. Dediğim gibi bence daha çok tercih meselesi. Ayrıca pronun fiyatı, performansını bilmiyoruz ama baya bi uçuk.Baba parası oyuncağı kral zengin değil.
Kendi çalışıp kazanan adam zaten yani bizim gibiler ona o paranın verilmemesi gerektiğini bilir zaten.
biraz daha keyif işi yaa ben mesela kendim çalışıp kazanıyorum ps5 aldım işten gelince koltuğa uzanıp oynuyorum bilgisayar başında oturmak yoruyor. Ama istesem 4070s sistem de dizerim şu an. Dediğim gibi bence daha çok tercih meselesi. Ayrıca pronun fiyatı, performansını bilmiyoruz ama baya bi uçuk.