Neler Yeni

Ps5PRO TÜRKİYE FİYATI YANLIŞLIKLA GÖZÜKTÜ

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Ben de PS5 kullanıcısıyım. Performansını bilsek bile fiyatı uçuk. Sony'nin konsollarının ömrü ortalama 7 yıl. PlayStation 5 dördüncü yılını doldurdurmasına rağmen özel oyun konusunda kullanıcıları tatmin edemedi. Konsol çıkmadan önce "Geriye uyumluluk olacak mı?" soruları şimdi tebessüm ettiriyor. Şöyle bir durum da var, gerek Xbox, gerekse PS5 salgın döneminde çıktı. Koronavirüs kısıtlamaları ise 2022'nin sonlarında ve 2023'ün başlarında kaldırıldı. Yani en az iki senelik bir kayıp var. Bunları toparlamak adına bir şey yapacaklar mı göreceğiz. Sony, 2025'e kadar büyük oyun gelmeyeceğini söylemişti. 2025'ten sonra otomatiğe bağlayacak herhalde. :)
+ olarak ben de bu yazıya bir şey eklemek istiyorum
Ps eski ceosu Jim Ryan oyun dünyasında son dönemlerde popüler olan lise service[canlı servis] oyun diye ısrar edenlerden biri ve çoğu ps stüdyosuna live service oyun yapmasını söyledi.Bu yüzden de mesela last of us multiplayer olan bir oyun gelecekti sonra gidince çok büyük sıkıntı yaşadılar o tarz ps oyunlarının neredeyse hepsi iptal edildi o yüzden ps özel oyunları az çıkıyor nedenlerden biride bu

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım
50k ona verene kadar 60 65 k bandına 4070ti süper 2k 240 monitörlü sistem çeker paşalar gibi oynarsınız.
50k ya ps5 pro alınca masraf bitmiyor. Oyunu var yedek kolu var çartı curtu derken yine 60lık olunacak ilk periyotta.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
50k ona verene kadar 60 65 k bandına 4070ti süper 2k 240 monitörlü sistem çeker paşalar gibi oynarsınız.
50k ya ps5 pro alınca masraf bitmiyor. Oyunu var yedek kolu var çartı curtu derken yine 60lık olunacak ilk periyotta.
60 k bandına 4080 super li sistem gördüm ben geçen kesinlikle bence de 50 k verilmez ithalatçı gelince bakacağım ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ps eski ceosu Jim Ryan oyun dünyasında son dönemlerde popüler olan lise service[canlı servis] oyun diye ısrar edenlerden biri ve çoğu ps stüdyosuna live service oyun yapmasını söyledi.Bu yüzden de mesela last of us multiplayer olan bir oyun gelecekti sonra gidince çok büyük sıkıntı yaşadılar o tarz ps oyunlarının neredeyse hepsi iptal edildi o yüzden ps özel oyunları az çıkıyor nedenlerden biride bu
Live service yanlış yazmışım

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Genel olarak servis oyunlarını oyunculara kabul ettirme eğilimi var firmalarda. Koskoca Marvel markası bile batmış hâlâ servis oyunu diyorlar.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım
60 k bandına 4080 super li sistem gördüm ben geçen kesinlikle bence de 50 k verilmez ithalatçı gelince bakacağım ben
Hocam 50 55 arası 4070ti süper için
10k 12 k da monitör için yazmıştım. Ama her iki konfigrasyon da ps5 proya göre daha yüksek fps verecek. Ayrıca bilgisayarından para kazanan kişiler de çok. Konsol önceden de herkesin ulaşabileceği bir şey değildi. Şimdi zengin oyuncağı haline gelmeye başladı.

The Semih

80+ Gold
Fiyat fazla ama GTA6 çıkınca, stok kalmıcak görürsünüz.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Genel olarak servis oyunlarını oyunculara kabul ettirme eğilimi var firmalarda. Koskoca Marvel markası bile batmış hâlâ servis oyunu diyorlar.
Evet hocam bizim ne istediğimizi anlamıyorlar online oyun yapan firma online yapsın story modlu yapanlar story modlu oyunlar yapsın zaten hiçbiri oyun oynamıyor hatta çoğu oyunlardan bile anlamıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 50 55 arası 4070ti süper için
10k 12 k da monitör için yazmıştım. Ama her iki konfigrasyon da ps5 proya göre daha yüksek fps verecek. Ayrıca bilgisayarından para kazanan kişiler de çok. Konsol önceden de herkesin ulaşabileceği bir şey değildi. Şimdi zengin oyuncağı haline gelmeye başladı.
Ancak bizim ülkemiz paralel evren olduğu için böyle bence

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım
Fiyat fazla ama GTA6 çıkınca, stok kalmıcak görürsünüz.
Hocam biz alamayız da, 3 4 farklı modeli olan ürünlerin en çok satanı en pahalı modeller oluyor.
Telefonda da böyle, konsolda da böyle olacak. En pahalısını alınca kendini iyi hisseden ama neyi niye alması gerektiğini bilmeyen çok kişi var.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Hocam biz alamayız da, 3 4 farklı modeli olan ürünlerin en çok satanı en pahalı modeller oluyor.
Telefonda da böyle, konsolda da böyle olacak. En pahalısını alınca kendini iyi hisseden ama neyi niye alması gerektiğini bilmeyen çok kişi var.
Ama aslında bende öyle hissediyorum ps5 slim alsam kendimi geride hissederim

Top Bottom