Abi ben anlamadım . Bu oynuna neden Remastered yapıyorlarki? Grafik ve oynanış falan zaten olabilecek en üst seviyede değilmi?
bencede gerek yokdu aslında oyun zaten çok üst seviyedeAbi ben anlamadım . Bu oynuna neden Remastered yapıyorlarki? Grafik ve oynanış falan zaten olabilecek en üst seviyede değilmi?
Çoklu konu olmaması için ilk açılan konu açık kalıyor, diğerleri ilk açılana yönlendiriliyor hocam.@B1L0 Kankam daha çok tıklanan konu neden kitleniyor bana sistemi anlatır mısın ?
Anlıyorum akşam saatleri giren kişi bu öğlen açılan konuyu göremiyor ki, bende görmedim konular çok hızlı arkaplana geçiyor bozuldum konu kapandığı için.Çoklu konu olmaması için ilk açılan konu açık kalıyor, diğerleri ilk açılana yönlendiriliyor hocam.
pcye getirmek içim.Abi ben anlamadım . Bu oynuna neden Remastered yapıyorlarki? Grafik ve oynanış falan zaten olabilecek en üst seviyede değilmi?
Haklısınız hocam gayet normal bir durum. Dediğim gibi biri gelip buna yazdığı an aynı konudan iki tane oluyor ana sayfada, o da pek iyi olmuyor diye böyle yapıyoruz. İyi akşamlarAnlıyorum akşam saatleri giren kişi bu öğlen açılan konuyu göremiyor ki, bende görmedim konular çok hızlı arkaplana geçiyor bozuldum konu kapandığı için.
Bence remastered + port yerine bunun portu ve yanına bi port daha iyi olurdu, örnek ghost of tsushima gibi.pcye getirmek içim.
Sanmıyorum ama galiba normaline sahip olanlar 10 dolar verip remastered yükseltebilecekler, trde o iş nasıl olur bilmiyorum.normal tlou2 fiyatı düşermi ps5'de?
Kış indirimlerinde fiyatı düşer.normal tlou2 fiyatı düşermi ps5'de?
Hocam zaten horizon forbidden west geliyor 2024’te PC’ye.örnek ghost of tsushima gibi.
Lan ne yeni kalktım inanamadım 1 Nisan şakası felanda olamaz niye yapıyorlar bunu