- Konu Sahibi Konu Sahibi
Araba oyunu önerin varmı 2 kişilik ekran ikiye bölünüyorya öyle gibievet cd yakinlastir kendisi aciliyor
Araba oyunu önerin varmı 2 kişilik ekran ikiye bölünüyorya öyle gibievet cd yakinlastir kendisi aciliyor
iki kisilik bildigim sadece gran turismo varAraba oyunu önerin varmı 2 kişilik ekran ikiye bölünüyorya öyle gibi
Ps plusta yok o yaiki kisilik bildigim sadece gran turismo var
o zaman bilmiyorumPs plusta yok o ya
Rdr2o zaman bilmiyorum
turkce altyazili bilmemde kaliteli oyun cok batman serisi bloodborne metal gear solid 5 (phantom pain) aslinda oyun cok suan aklima ilk gelenler bunlar daha cok tavsiye istersen veririmRdr2
Uncharted2-3-4. 4
Last of us1-2
God of war
Battlefield 1
Ghost of tsushima
Days gone
Spiderman
Detroid become human
The witcher
Cyperpunk
Bu oyunları oynamayı düşünüyorum türkce altyazılı yada cok kaliteli oyna dediğin oyunlar varmı? Hocam
öncelik unchatred...Rdr2
Uncharted2-3-4. 4
Last of us1-2
God of war
Battlefield 1
Ghost of tsushima
Days gone
Spiderman
Detroid become human
The witcher
Cyperpunk
Bu oyunları oynamayı düşünüyorum türkce altyazılı yada cok kaliteli oyna dediğin oyunlar varmı? Hocam
4 bitirdim last of us başladım sonra nathan drake paketi var 1-2-3 oyunu olan onu oynucamöncelik unchatred...
Hocam altyazılı planlıyorum cümle cok ingilizcem olmadığı icin anlamıyorum zevkli olmuyor batman serisinde altyazı varmı veya bloodborne vesaireturkce altyazili bilmemde kaliteli oyun cok batman serisi bloodborne metal gear solid 5 (phantom pain) aslinda oyun cok suan aklima ilk gelenler bunlar daha cok tavsiye istersen veririm
bloodbornede var batmanda yok4 bitirdim last of us başladım sonra nathan drake paketi var 1-2-3 oyunu olan onu oynucam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam altyazılı planlıyorum cümle cok ingilizcem olmadığı icin anlamıyorum zevkli olmuyor batman serisinde altyazı varmı veya bloodborne vesaire