Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

PlayStation 4 Bu Fiyata Alınır mı?

4.500TL ve 5000TL Arasında PS4 Pro'lar var hocam. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-ps4-pro-1tb-sorunsuz-temiz-orjinal-1-kol-1043121759/detay...
  2. Dontaçhi

PS 5 Cafe Açmak Mantıklımı?

Aslında hem bilgisayar hemde ps bölümünün olması bence çok büyük bir avantaj.. fakat PC için sistem özellikleri biraz abartılı geldi bana. 3070 TI yerine belki bir 3060 veya 3050 bile alsanız şuan piyasadaki tüm oyunları sorunsuz oynayabilecek düzeyde. Aradaki farklar ile başlangıçtaki pc...
  3. Dontaçhi

PS5 almak mantıklı mı , nereden alınır

Olur hocam neden olmasın. Exclusive oyunlar da yavaş yavaş PC platformuna geliyor.
  4. Dontaçhi

borerlands 3 crosplay

Oyunda Çapraz Platform bulunmakta.
  5. Dontaçhi

1500 tl ps4 önerisi?

O fiyata bulmanız çok zor. Olanlar da ya çok yıpranmış yada sorunlu olur
  6. Dontaçhi

PlayStation Store'dan ödeme yapamıyorum

@isikt11
  7. Dontaçhi

2.El Ps4 Alınır Mı ?

Şimdiden hayırlı olsun o zaman. Hocam bu arada bilmiyorsanız Series S'lerde (One serisinde var mı bilmiyorum) Xbox Remote Play ile oyunları Telefon, Tabletten de oynayabilirsiniz. Örnek olarak ;
  8. Dontaçhi

2.El Ps4 Alınır Mı ?

Evet hocam bir tık fazla fakat diğer sitelere oranla +kargoyla beraber gene ucuza geliyor :D
  9. Dontaçhi

2.El Ps4 Alınır Mı ?

O zaman hocam sadece varsa eğer kargo ücreti ödersiniz. Direk yazan fiyattan gelir. Aynı hepsiburada, GittiGidiyor gibi düşünün
  10. Dontaçhi

2.El Ps4 Alınır Mı ?

Hocam Amazon TR'den alırsanız aldığınız fiyata gelir. Eğer Euro, Dolar gibi birimlerle (Amazon DE gibi) alırsanız zaten gümrükte kesilen vergi ile hemen hemen aynı fiyata denk geliyor
  11. Dontaçhi

PS4 e oyun gelicek mi

imkansız demeyelim ama çok zor. şöyle de bakabilirsin olaya 2006'da çıkmış PS3 e son çıkan FIFA oyunu FIFA 19'du. (PS4'ün çıkış tarihi ise 2013.) Yani daha 1-2 sene önce FIFA serisi PS3'e oyun çıkarmayı kesti. Aynı şekilde PS5 daha yeni çıktığından daha uzun süreler oyun almaya devam eder bence...
  12. Dontaçhi

PS4 e oyun gelicek mi

One S, One X, PS4 Bunların daha birkaç sene güncellik ömrü var. Oyun gelecektir.
  13. Dontaçhi

2.El Ps4 Alınır Mı ?

Hocam bence kesinlikle Xbox almak daha mantıklı. PS serisi artık benim gözümde 0 diyebilirim. Exclusive oyunlar PC'ye gelmeye başlayacak ve o "Abi Exclusive var yalnız" cümlesi de tarih olacak. Ayrıca Fiyatlandırma konusunda da PS çok kötü. Aynı oyun Xbox üzerinde 50TL'ye alabiliyorken PS...
  14. Dontaçhi

Xbox One mi, PS3 mü?

tabii ki de Xbox One.
  15. Dontaçhi

PlayStation 5 mi xbox series x mi

Exclusive oyunlar yakında PC'ye gelecek. Muhtemelen sadece marvel oyunları gelmez. Game passi olduğundan Xbox tercih edin derim. Ps5 e senede kaç tane oyun alabilirsin ki? Çok pahalı oyunları
  16. Dontaçhi

Pc OYUN KOLU Fiyat urunu

A101'de satılan Gamepad'e bakabilirsin kaliteleri hemen hemen aynıdır.
  17. Dontaçhi

2. El ps 4 alınır mı?

Temiz ve ürün sana yakınsa alınabilir.
  18. Dontaçhi

AMD sistem

Mantıklı olabilir fakat PS oyunlarının fiyatı bi hayli tuzlu. Sürekli oyun alacak bir durumun yoksa takastan sonra PS'yi satıp bir Xbox One S almanı tavsiye ederim. (en son ikinci el fiyatları ortalama 2000 civarındaydı)
  19. Dontaçhi

2021 Sevindirici Haber - Konsol Fiyatları Düşebilir!

3500 falan olaydı iyidi ya
  20. Dontaçhi

2021 Sevindirici Haber - Konsol Fiyatları Düşebilir!

Bime 1700 TL'ye RDR2'li PS4 gelmişti hiç unutmam. Alacak para yoktu ne üzülmüştüm
Geri