2.El Ps4 Alınır Mı ?

AneX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,181
bütçem 2800 tl 2 kollu 500gb 1 tb fark etmez slim olsun yeter

bence 200-300Tl daha koyup 0 olarak tek kollu 500Gb bir PS4 slim almak daha mantıklı.

Hocam bence kesinlikle Xbox almak daha mantıklı.
PS serisi artık benim gözümde 0 diyebilirim. Exclusive oyunlar PC'ye gelmeye başlayacak ve o "Abi Exclusive var yalnız" cümlesi de tarih olacak.
Ayrıca Fiyatlandırma konusunda da PS çok kötü.
Aynı oyun Xbox üzerinde 50TL'ye alabiliyorken PS üzerinden 790TL'ye almak zorunda kalıyorsunuz.
1624798470536.png

2. El bir One S veya bulabileceğiniz bir One X işinizi çok iyi görür diye düşünüyorum.
Eğer alabiliyorsanız Series S mükemmel olur.

Alınmaz eğer oyunlarım var diyosan alınabilir fakat oyunum yok diyorsan ps4 ve oyunlara vericeğin paraya series s ve gamepass çok daha iyi ve uzun ömürlü olur

ps almamın tek sebebi kırmaktı ama game pass var zaten xbox dad a
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bence kesinlikle Xbox almak daha mantıklı.
PS serisi artık benim gözümde 0 diyebilirim. Exclusive oyunlar PC'ye gelmeye başlayacak ve o "Abi Exclusive var yalnız" cümlesi de tarih olacak.
Ayrıca Fiyatlandırma konusunda da PS çok kötü.
Aynı oyun Xbox üzerinde 50TL'ye alabiliyorken PS üzerinden 790TL'ye almak zorunda kalıyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle

2. El bir One S veya bulabileceğiniz bir One X işinizi çok iyi görür diye düşünüyorum.
Eğer alabiliyorsanız Series S mükemmel olur.
hocam amazonda 3.649tl fakat vergiler ile birlikte tr fiyatına gelirmi sizce

hocam amazonda 3.649tl fakat vergiler ile birlikte tr fiyatına gelirmi sizce
Hocam Amazon TR'den alırsanız aldığınız fiyata gelir.
Eğer Euro, Dolar gibi birimlerle (Amazon DE gibi) alırsanız zaten gümrükte kesilen vergi ile hemen hemen aynı fiyata denk geliyor

Hocam Amazon TR'den alırsanız aldığınız fiyata gelir.
Eğer Euro, Dolar gibi birimlerle (Amazon DE gibi) alırsanız zaten gümrükte kesilen vergi ile hemen hemen aynı fiyata denk geliyor
amazon tr den bahsediyorum hocam öbür ülkelerden değil amazon.com.tr yazıyor yani

xbox series s nasıldır sizce
Xbox Series S Kesinlikle Alabilirseniz Onu Alın . Gamepass İle Birlikte Ucuza Oyunlar Oynayabilirseniz . 2.El alınır mı? Konusuna Gelicek Olursak Temiz Kullanılmışsa Sorunu Yoksa Alınabilir. Ama Benim Tercihim Olmazdı.

Xbox Series S Kesinlikle Alabilirseniz Onu Alın . Gamepass İle Birlikte Ucuza Oyunlar Oynayabilirseniz . 2.El alınır mı? Konusuna Gelicek Olursak Temiz Kullanılmışsa Sorunu Yoksa Alınabilir. Ama Benim Tercihim Olmazdı.
hocam bi sorum olacak bu ekran kartı piyasası düzelmesi 2 yıl bulur diyorlar böyle giderse sizce o zamana kadar götürürmü beni

amazon tr den bahsediyorum hocam öbür ülkelerden değil amazon.com.tr yazıyor yani
O zaman hocam sadece varsa eğer kargo ücreti ödersiniz. Direk yazan fiyattan gelir. Aynı hepsiburada, GittiGidiyor gibi düşünün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri