ciddi o kadar düşermi 1400e ozaman ben konsol alırım düşersePS4 Slim versiyonuyla aynı. Belki 1400'e kadar falan düşebilir.
Hepsiburada kendi kârını koymuş stok yok diye.
Stok olmadığı için olabilir mi?Hepsiburadada 13 bin liraydı sen neden bahsediyorsun knk
Sıfır One S FH4, 1ay GP ve 1 sene EA Access ile birlikte 3199TL şuanda MediaMarkt'ta. Tahmini 2400-2300'e kadar düşer diye düşünüyorum bu paket ki mükemmel bir fiyatciddi o kadar düşermi 1400e ozaman ben konsol alırım düşerse
3.4K ve altına düşse çok mükemmel olurben 3.5 yada 3.7k diyorum
taksitleri arttırsalar iyi olur bakıyorum hep en fazla 4 taksit o yüzden daha ucuz olmalı yada taksit artsınSıfır One S FH4, 1ay GP ve 1 sene EA Access ile birlikte 3199TL şuanda MediaMarkt'ta. Tahmini 2400-2300'e kadar düşer diye düşünüyorum bu paket ki mükemmel bir fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3.4K ve altına düşse çok mükemmel olur
Kesinlikle evet fakat One S 2400 civarlarına düştüğü zaman 4 taksit olsa da alınabilir bence. Tabi Series S için aynı şeyi söyleyemicem ama One S kesinlikle o zaman alınabilir.taksitleri arttırsalar iyi olur bakıyorum hep en fazla 4 taksit o yüzden daha ucuz olmalı yada taksit artsın
eskiden hatırlıyorum 24 taksit vardı 1700tlye bile ps 4 pro vardıKesinlikle evet fakat One S 2400 civarlarına düştüğü zaman 4 taksit olsa da alınabilir bence. Tabi Series S için aynı şeyi söyleyemicem ama One S kesinlikle o zaman alınabilir.
Bime 1700 TL'ye RDR2'li PS4 gelmişti hiç unutmam. Alacak para yoktu ne üzülmüştümeskiden hatırlıyorum 24 taksit vardı 1700tlye bile ps 4 pro vardı