Arama sonuçları: *

1. FR13NDSLX

God of War: Ragnarök PC ÇIKTI ! Satın alıcak mısınız ?

Eski bir oyun için tam fiyat istemeleri saçma 700 800 olsa alınırdı. 1 sene sonra 300 400 e bulursam alırım yoksa oynamam
  2. FR13NDSLX

Playstation 5 satmak mantıklı mı

Kesinlikle mantıklı baştan para vericeğine kırıkta 30fps olsada her oyunu oynarsın. Kalan para ile pc de alabilirsin.
  3. FR13NDSLX

⚽ EA FC 25 Oyununa 90 Dolar Verilir mi ? ⚽

Arkadaşla her akşam 3 saat rivals oynuyoruz. Olayı çözdün mü eğlenceli gelmiyor kale çaprazına geç ayak dışı veya plase at gol olsun bitti. 1721317830 Her sene satıyorlar neden yapsınlar? Adam 100 dolar veriyor 1 oyuna oyunda oyun olsa. 3000tl ye indirimde bir sepet yapılır bütün yıl oynanır...
  4. FR13NDSLX

⚽ EA FC 25 Oyununa 90 Dolar Verilir mi ? ⚽

Kesinlikle 3000tl yi haketmez. Fifa 24 ü oynayan biri olarak üstüne fazla bir şey eklemiyorlaer bana göre. 1721299018 Güncel kadro ve bir kaç değişiklik için fazladan 60 dolar vericeksin. Oyun çıktıktan 7 ay sonra gamepass de oynayacağım o sırada 2500tl ile 7 ay boyunca oynayacağım oyun alırım.
  5. FR13NDSLX

📈 🎮 Playstation Store Dev Zam ! 🎮 📈

Vallahi öyle ama zam gelmeden önce 6 7 ay ekleseydim diyorum. (70₺)
  6. FR13NDSLX

📈 🎮 Playstation Store Dev Zam ! 🎮 📈

2800 CoD 6 ya verileceğine 1 senelik gamepass alınır.
  7. FR13NDSLX

Dolandırıcı mı? Ps5 çift kol iki oyun 20 k fiyat

güvenmezdim. Kaçakçılardan al daha mantıklı
  8. FR13NDSLX

😡 Call of Duty MW 3 Metacritic Puanı Açıklandı ! 😡

Grafik konusunda en uçuk kaçık grafiklere gerek yok. İçerik yayınlamamaları tamamiyle ekibin tembelliği oyunu yavaş yapıyorlar. Oyun tam çıktıktan sonra 2025 e kalıcaktır güzel olursa bu cümleler boşa sarf edilmiş olur. Cyberpunk a bak mesela on numara animasyonlar ile tanıtıldı 1 sene eeken...
  9. FR13NDSLX

Hellblade 1 düşük bütçeli bir oyun için kendini tekrarlasa da güzel bir oyundu. Oyunların artık hızlı gelmesini istemeyin son 3 senedir çıkan 10 oyundan 8 i erken çıktığı için hep bir eksikle geldi. HB2 nin nasıl olucağını şimdiden nasıl biliyorsun. 1699778316 Microsoft firmaları excluseve...
  10. FR13NDSLX

20 30 dolar a ek dlc olarak satmak varken birazcık makyajlayarak 70 dolardan satarlarsa böyle olur.
  11. FR13NDSLX

Hangi gamepad"i almalıyım

Önceki yaz 350 ye alınıyordu her yıl 2x yapıyor.
  12. FR13NDSLX

Hangi gamepad"i almalıyım

Aslında 2 yıla yakın 😄 o zamanlar 200tl den ucuza almıştım o Gamepadi 1.5 sene kullandım iyi üründür.
  13. FR13NDSLX

PlayStation kafe açmak mantıklı mı ?

Eskisi gibi kiralar 2000 3000 değil. Bakımları pahalı ve kiralama servisleri mantıklı geliyor. Gidip 150 200tl ye günlük ps kiralıyorlar
  14. FR13NDSLX

Sony türkiyeden çekiliyor gibi şeyler okumuştum playstation alınır mı? Veya ps+

Ps kanadını Arabistan a verdiler. Şu anda kamera da aktifler ekipler kalmadı. Türkçe dil desteği eskisi gibi olmaz bence.
  15. FR13NDSLX

Playstation 4 mü RX 6700 mü alayım?

30 FPS merhabalar
  16. FR13NDSLX

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

Keyif almak çok ayrı. Among us dan çok keyif aldığımı bilirim. Süperonline hız arttırması sayesinde 600gb lık oyun indirdim hiç birini açmadım keyif vermediler. Grafik tarafı ilgi çekici olduğu için gelişmeli.
  17. FR13NDSLX

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

Grafikte çağ alamıyoruz ama başarılı bir iş gibi gözüküyor. Umarım yarım çıkmaz.
  18. FR13NDSLX

PlayStation yeni gamepass tarzı sistemi

Ne olur yıllık abonelik yapıp 999₺ ye satarlar 1648993865 1 oyun parasına 1 senelik oyun hakkı.
  19. FR13NDSLX

PlayStation yeni gamepass tarzı sistemi

Olabilir neden olmasın. Lakin fiyatının 15$ yani 200tl den fazla olduğunu duydum. 1648993676 45 liraya xcloud dahil bir sistem varken aynı fiyat a sunulmazsa almam.
Top Bottom